BINNENKIJKEN BIJ CAROLINA.

We mogen binnenkijken in de jaren 30 woning van Carolina. Een hele gezellige, leuke vrouw uit Hilversum! Samen met haar kat Ollie van 7 jaar oud woont ze hier nu 20 jaar. Ze heeft 3 kinderen waarvan de laatste, haar jongste zoon, in december ook uit huis is gegaan. Daardoor heeft ze nu alle ruimtes tot haar eigen beschikking. En dus zijn alle kamers stijlvol en met veel smaak ingericht.

_dsc9330kopieblog

Om te beginnen in de woon/eetkamer. Toen ik binnenkwam werd ik verwelkomd door de prachtige witte vloer! Wat een licht komt daar vanaf. Ook de meubels en accessoires zijn met zorg uitgekozen. Ook al veranderd Carolina nog regelmatig.
(Ach dat herkennen wij natuurlijk allemaal 😉).
Zo staat deze bank nog niet heel lang. Hiervoor had ze een cremekleurige bank. Maar die heeft niet lang gestaan. En kwa missers? Die heeft ze natuurlijk ook gehad haha. “Een bank met noppen, en 6 dezelfde stoelen om de eettafel, en alle meubelen wit verven. Ja ja, ik heb wel even tijd nodig gehad om er uiteindelijk achter te komen dat ik nu toch echt klaar was met dat landelijke, en met wat ik dan wél leuk vond.”

_dsc9368kopieblog

Die dezelfde stoelen zijn vervangen voor 1 bank en 3 verschillende stoelen. “Wat was het druk onder die tafel, 6 stoelen dat zijn wel 24 poten, en ik vond het ook ineens een beetje truttig worden.”
Truttig is het nu zéker niet! Het leuke vind ik dat er gecombineerd is met verschillende materialen en kleuren. Het staal van de eettafel geeft een mooi contrast met de witte vloer. Ook vind ik het mooi dat er is gekozen voor een houten blad. Zo behoud je de warmte. De grote spiegel komt nog wél uit haar landelijke periode. Door zijn eenvoudige en stoere uitstraling past die juist weer heel mooi in het geheel. Je kunt dus veel weg doen. Maar sommige “oude” dingen passen weer heel goed in een nieuw interieur!

_dsc9354kopieblog

_dsc9400kopieblog

Carolina heeft een grote liefde voor kussens en accessoires. Merk of geen merk. Duur of goedkoop dat maakt haar allemaal niet uit. Zolang ze maar lekker kan afwisselen. Want met andere kussens en accessoires kun je je woonkamer gelijk een hele andere look geven! “Ik hou wel van af en toe iets te veranderen. En het is mogelijk dat dit kan op een redelijk goedkope manier.”

Wat mij opvalt aan de muren is dat ze niet spierwit zijn, dit geeft (omdat de vloer wel spierwit is) op een hele subtiele manier warmte aan de woonkamer. Carolina wilt nog wel graag een muur een kleurtje geven. Maar welke en wat dát weet ze nog niet.

_dsc9344kopieblog

De grote plant is de Strelitzia. Carolina kocht die nog niet zo lang geleden omdat haar palm dood was gegaan. Het is een echte eyecatcher die de ruimte heel fris maakt.

_dsc9450kopieblog

De keuken is pas verbouwd. En zien jullie dat mooie werkblad? Haha ik moest even lachen toen ik de keuken inliep. Precies dezelfde als bij ons thuis!
Wat heeft ze het leuk gemaakt! De leren handgreepjes vind ik een leuk detail. Ook de vloer ligt er nog niet lang. Het is een betonlook van Vtwonen. Prachtig!

_dsc9377kopieblog
“Het witte paneel waar de magneten aanhangen is een verwarming! Ruimtebesparend en nog stylish ook!”

_dsc9436kopiebog

De slaapkamer is heel rustig ingericht. Wit als basis en mintgroen als accentkleur. Aangevuld met mooie planten. Want ook dat is heel belangrijk voor Carolina. “Planten zijn een echte must in het interieur!” En dat ben ik helemaal met haar eens haha!

_dsc9412kopieblog

Aan het behang moest ze even wennen. Maar is er nu wel erg blij mee. Ik vind het net dat extra stukje sfeer geven wat deze kamer helemaal af maakt. Een heerlijke ruimte waar je goed tot rust kan komen.
Good night!

_dsc9431kopieblog

Toen Carolina hier 20 jaar geleden kwam wonen zag het er allemaal niet zo smaakvol uit. “De vrouw die er hiervoor woonde had er vanaf het begin gewoond, dus er was veel werk aan de winkel.”
O.a de zolderkamer werd geïsoleerd om er een slaapkamer van te maken en er kwam een groot raam in.

Wat een heerlijke plek is deze zolderkamer nu. Dit was eerst de kamer van haar jongste zoon, en jullie kunnen raden dat die er natuurlijk niet zo uit zag. Omdat hij nu uit huis is kon Carolina haar slag slaan en is ze bezig er een relaxt plekje van te maken. Het is nog niet helemaal af maar ik vond het al de moeite waard voor een foto. En eindelijk mag Ollie deze ruimte ook weer betreden. 😉.

_dsc9454kopieblog
“Ollie, de snurkende knuffelkont. Aldus Caronlina”

_dsc9404kopieblog

Carolina shopt graag bij Loods 5. Maar ook Ikea, H&M home en af en toe een kringloopwinkel vind ze geweldig. Kwa stijl heeft ze verschillende stijlen gemixt. “Het strakke van de Scandinavische stijl, de sfeer van de Oosterse elementen en het stoere door gebruik van b.v het ijzere frame van de eettafel. Ik heb gekozen voor een vast kleurpallet wat eigelijk door het gehele huis terugkomt, dat geeft rust.”

Ik vind het een prachtig huis en de veranderkriebels spelen weer op. Alleen laat ik dat m’n vriend maar niet aandoen 😜.
Wil je meer zien van Carolina haar mooie interieur? Volg haar dan op Instagram onder de naam @carberg05.

Tot de volgende binnenkijker!

Liefs, Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: