Ik zie altijd hele leuke hotspots voorbij komen op IG en in verschillende blogs. En laat ik nou in mijn eigen kleine dûrpie ook zo’n leuke hotspot hebben! Dit moést ik met jullie delen .

Maak kennis met Perron3!
Ja de naam is inderdaad wat jullie denken. Het zit aan het perron. Sinds september 2016 kun je hier op station Boskoop uitstappen en kun je gelijk neerploffen op de grote leren bank in dit prachtige oude pand.

_dsc0022kopieblog

_dsc0097kopieblog

Vroeger kochten de mensen hier treinkaartjes. Maar in deze tijd is alles online en stukken sneller en was het pand dus niet meer nodig. De oude stijl is bewaard gebleven dmv de oude stenen muren. Een mooi detail! De stalen balken zijn er nieuw ingezet maar doordat ze zwart zijn geverfd lijkt het alsof het er altijd al in zat. Ik ben helemaal weg van dit interieur. En ja dat komt natuurlijk ook deels dat het groen is hahaha! Maar het hele geheel spreekt mij zo aan. De vintage meubelen en planten versterken het pand. Het geeft een relaxte sfeer, + lekker eten. Wat willen we nog meer!

_dsc9986kopieblog

Het is een echt familiebedrijf en iedereen werkt hard om het iedereen naar z’n zin te maken.
De keuze is reuze! En alles is even lekker . Je kunt hier al gaan zitten terwijl het slaap nog in je ogen zit want doordeweeks gaan ze al om 7 uur open! Ideaal voor die koffieshot.

Wat ik zo geweldig vind aan Perron3 is dat álles vers word gemaakt. Wil je een broodje hamburger? Of een Pasta Pollo? Alles word vers voor je bereid. Zelfs de patat word speciaal voor jou gebakken.
En dat proef je er zéker in terug.
En ze kunnen er trots op zijn want Perron3 is op plaats 6 geeindigd in de Nederlandse Friettest 2017 van het AD! Gefeliciteerd!

Wat ook heel leuk is is dat ze sinds kort high tea’s aanbieden. En volgens mijn schoonmoeder is deze zeer aan te raden haha! Wel een tip: kom met een lege maag 😉.

_dsc9978kopieblog

_dsc0045kopieblog

Mocht je dus de treinverbinding nemen tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. Stop dan zéker even bij perron(3) Boskoop . Want ze zeggen het zelf: Perron3 is the best stop to feed your hunger! En daar krijgen ze van mij helemaal gelijk in.

_dsc9994kopieblog

_dsc0104kopieblog

Kijk voor een routebeschrijving, de gehele menukaart of meer informatie op perron3.com. En ze zijn natuurlijk te volgen op Instagram @perron3boskoop.

Liefs, Kelly.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Reactie

Super leuk!

Reactie

Yep, love it too om daar te komen. Het eten is geweldig en de sfeer is top. Zo blij met ze in ons klein dorpje. Wat betreft het interieur, dat hebben ze prachtig gedaan. Helemaal mijn stijl :).

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *