Zo stiekempjes aan veranderd mijn stijl nog steeds. (Zou dat ooit ophouden? Hmm even denken…NEE ). Waar het eerst allemaal wit was komen er toch steeds meer donkere kleuren bij. Het geeft ook zoveel sfeer! En aangezien de herfst nadert willen we het binnen weer extra gezellig hebben.

Groen blijft wel mijn grootste accentkleur kleur in huis, met name ook door de planten, maar tinten zoals zwart en cognac vind ik een hele mooie aanvulling. Het geeft net dat beetje extra contrast waar ik naar op zoek ben.

Ik kwam laatst in contact met de winkelketen Jysk en was blij verrast met het ruime assortiment in woonproducten.

Zo hebben we sinds een paar dagen een nieuwe salontafel “Dokkendal” van Jysk. Een heel ander gezicht als je het mij vraagt. Hij is niet alleen een stuk donkerder en industriëler dan wat we hadden maar ook een stuk groter.
Weer eens iets anders als al die kleine tafeltjes bij elkaar. Wat ik ook nogsteeds heel leuk vind!

Mijn vriend is er ook heel blij mee. Want ja, het is wel heel praktisch! Je kunt er bijvoorbeeld goed je benen op neerleggen haha! Aangezien de poef waarvoor dit bedoeld was in beslag is genomen door onze grote vriend Klungel. En tijdens een bordspel met vrienden kunnen onze glazen nu ook veilig blijven staan .
Het betonnen printje vond ik heel goed aansluiten bij ons betonlook aanrechtblad. En het metalen onderstel vond ik weer mooi staan bij de zwarte accessoires en strakke lijnen in het vloerkleed.


Waar ik ook heel blij mee ben zijn onze nieuwe eetkamerstoelen. Het ging ook daar kriebelen dat alles maar wit was. En dus heb ik ervoor gekozen om 2 witte stoelen (die toevallig toendertijd ook bij Jysk vandaan kwamen) te vernieuwen voor 2 cognac kleurige exemplaren. Ze heten Jonstrup en ze zitten ook nog eens top! Mijn vriend is namelijk 2,02 meter en voor hem zijn veel stoelen vaak te laag kwa zitting. Maar deze zijn ook voor hem perfect!

Je kunt bij Jysk echt vanalles vinden. Van meubels tot woonaccessoires en gordijnen tot beddengoed. Én voor een leuke prijs.
Zo had ik bijvoorbeeld ook nog deze leuke zwarte zandloper en dit waxinelicht gescoord!

Wat vinden jullie van deze nieuwe verandering in huis? En blijft jullie stijl ook steeds veranderen?

Liefs, Kelly.

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Reactie

Hoihoi! Wat een onwijs mooi en gaaf huis! Even een vraagje, waar komt de bank vandaan?
Groetjes jasmijn

Reactie

Hi! Wat een lief compliment! Dankjewel :). Onze bank komt bij Woonexpress vandaan. Demeern heet die.

Liefs Kelly.

Reactie

Vind de groene muur erg mooi.welke kleur is het?Ben op zoek naar een mooie tint en zo kwam ik bij jou uit

Reactie

Hi!

Dankjewel. De kleur is Pale jade green van het merk Le noir & blanc 🙂

Reactie

Wat een mooi sfeerbeeld geef je hier. Prachtig, ook de foto’s zelf!

Reactie

Dankjewel! Lief compliment

Reactie

Ik vind het vloerkleed echt mooi..☺️ Waar is deze van?

Reactie

Dankje! Het vloerkleed komt bij Wehkamp vandaan

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *