Dopey wat was je een gekke kat. Maar wel een hele speciale en hele lieve! Nadat we ons verdriet achter ons hadden gelaten van onze eerste aangereden kat Smurf kwam jij ons weer heel erg blij maken. En Klungel ook want die had weer een maatje.

Ik weet nog dat je heel fluffy en grijs was, en langzaam veranderde je in een mooie zwarte kat. In de eerste weken bezorgde je ons al wat stress, je oog was namelijk zodanig ontstoken dat die er misschien wel uit moest! Gelukkig gaven we niet op en wonder boven wonder geneesde het weer.

image1blog

Je kon deuren openmaken en zorgde dat we alle deurklinken op de kinderstand moesten zetten hihi. Dronk overal water behalve uit je eigen bak, en gaf altijd een purr geluidje ookal keken we je alleen maar aan.

Ook nam je regelmatig een kadootje voor ons mee. Kijk eens, een muisje. Of heb je liever een vogel? Nee de waterslang was het toppunt. Dat zal ik nooit meer vergeten.

“Je hielp me altijd met foto’s maken, en maakte ze altijd net even wat specialer door jou poseerkunsten , je was een bekende op Instagram!”

image2blog

Je was zo lief en we konden álles met je doen. Dansen of je staart opzuigen, het maakte je allemaal niet uit. Bang was je niet en misschien was dat wel mijn grootste angst. Ook angst omdat we dit 3 jaar geleden al eens mee hebben gemaakt. Maar binnen houden konden we je niet. Jij hoorde buiten. Lekker jagen en rennen en heerlijk op het dak van de schuur in de zon chillen. Je hebt een mooi en goed leven bij ons gehad en ik kan eigenlijk nogsteeds niet geloven dat je niet meer bij ons bent.

Ineens kunnen we weer eten op het aanrecht laten staan en hoeven we de prullenbak niet meer in de gangkast te zetten want die kon jij altijd openmaken om eruit te eten hihi. Maar ik zou het allemaal zo weer doen. Het is leeg zonder jou .

Lieve Dopey we zullen je gekke streken nooit vergeten en je blijft altijd in ons hart. Klungel gaat je ook ontzettend missen.

Liefs, je baasjes en kattenbroertje.

Misschien vind je dit ook leuk

12 comments

Reactie

❤️❤️

Reactie

❤️

Reactie

Wat mooi geschreven lieverd! Dikke knuffel aan jou en Dopey in de kattenhemel! xo

Reactie

Dankjewel lieve meid ❤️❤️!!

Reactie

Prachtige ode aan een beauty van een kat zeg (super die foto’s) ♡

Reactie

Dankjewel! Hij was ook heel mooi. En vooral heel lief ❤️

Reactie

Prachtig verwoord! ❤️ Sterkte meis, koester de mooie herinneringen

Reactie

Dankjewel meis ❤️! Ja dat doen we zeker. We hebben gelukkig veel foto’s van um ❤️

Reactie

Heel mooi! Dopey klinkt als een beestje om nooit te vergeten. Sterkte

Reactie

Dankjewel! Nee hij was heel speciaal. Vergeten doen we hem nooit ❤️

Reactie

Wat mooi geschreven! Wat zal je hem ontzettend missen, bijna tranen in m’n ogen..
En zo sneu voor Klungel dat hij weer een maatje moet missen.
Hopelijk heeft Dopey het daar boven net zo goed als hij het bij jullie had!♡♡

Liefs,
Manon

Reactie

Dankjewel meis ! Ja we missen hem heel erg. Het verdriet moet slijten. Maar dat duurt wel even.
Ja vind ik ook. Maar we gaan geen nieuwe kat nemen. Dit is de 2e al in 3 jaar tijd. Ik wil niet nog eens zoveel verdriet. Maar klungel vertroetelen we hihi ❤️
Ja dat hoop ik ook! ❤️

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *