Ja het is weer gebeurd, we hebben de slaapkamer wéér een make-over gegeven. Maar ik kan jullie nu vertellen, dit is een blijvertje. (Zeg ik heel stoer 😜).
Soms heb je van die ruimtes waarin je dingen probeerd, maar het toch net niet is wat je ervan had verwacht. Dat hebben wij dus met onze slaapkamer.

We begonnen met wit. Álles wit. Toen hadden we bedacht dat we wel wat kleur wilden. Okergoud werd toen voor de helft op de muur gesmeerd. Alleen na driekwart jaar waren we dat toch ook alweer zat. Blauw! Ja dat ging het worden. Ook weer voor de helft op de muur. Uiteindelijk na een half jaar vonden we dat ook niet zo leuk meer. En eigenlijk zijn we allebei niet zo van het blauw haha! Geen idee hoe het er eigenlijk op is gekomen 🙈. Kabouters?

_dsc5582wwkopieblog
‘Foto uit de eerste slaapkamer make-over blog

_dsc8815kopieblog
‘Foto uit de 2e slaapkamer make-over blog

We waren eruit. Géén aanwezige kleuren meer, maar natuurlijke tinten. Dat houden we het langste vol. Ook besloten we om de houten achterwand te verven. Door het mooie huis van een vriendinnetje was ik helemaal geinspireerd in donkere tinten. Het maakt alles heel intiem en gezellig.
En dat is wat een slaapkamer goed kan gebruiken.

_dsc2142kopieblog

_dsc2137kopieblog
‘De kapstok mocht niet meer terugkomen en is vervangen voor ronde haken, dat geeft meteen een ruimtelijk effect’

De kleur F2.10.50 ging op de houten achterwand en F2.07.70 ging op alle muren. Deze kleuren zijn van Flexa, en doordat ze in dezelfde kleurenstaal zitten passen ze goed bij elkaar.
En de donkere achterwand geeft al zoveel sfeer! We hebben ditkeer gekozen om geen lambrisering meer te verven. Hierdoor word het een rustiger geheel.

TIP
Door een houten wand kun je heel makkelijk accessoires ophangen en (jaja vooral!) verplaatsen zonder te boren. Een punaise is al genoeg om dit allemaal op te hangen. Ik heb gekozen voor persoonlijke spulletjes. Zo hangt daar bijv. mijn eerste schooltasje met mn lievelingsknuffel. Mijn moeder wist toen al dat ik van groen ging houden haha 😜.

_dsc2173kopieblog

_dsc2144kopieblog

De nachtkastjes hebben ook een make-over gehad. Ik heb ze gekocht op marktplaats en ze zijn helemaal perfect! Ze waren alleen niet de goede kleur.
Ik heb ze geverfd met de nieuwe matte Histor One krijtverf. Kleur: Strong powder green.
Daarna heb ik ze een vintage look gegeven met de witte Wax.
Dat is een creme die je met een droge doek kunt uitsmeren op je meubels. En het is heel makkelijk in gebruik! Je hebt hierin ook nog Brons en Grijs.

_dsc1981kopieblog

_dsc2154kopieblog

De deur moest er ook weer aan geloven. Die hebben we in dezelfde kleur geverfd als de achterwand om eenheid te creëeren.

Ik ben helemaal blij met onze vernieuwde slaapkamer. En de donkere muur doet me nadenken tot meer donkere contrasten in huis. Ik denk dat ik al last heb van najaarskriebels.. 😂

Wat vinden jullie van de nieuwe kleuren?

Liefs, Kelly

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Reactie

Wat is het gezellig geworden meis! Heel mooi! xo

Reactie

Thanks meis! 🙂

Reactie

Super mooi geworden Kel!! Ik vind dat deze make over helemaal bij jouw stijl past en kan me niet voorstellen dat je dit snel zat zult zijn!

Liefs, Sandra

Reactie

Dankjewel meid! Nee dat denk ik ook niet :).

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *