Een nieuw fris jaar is aangebroken!
En ik ben weer klaar om volop inspiratie met jullie te delen. Zo ontdekte ik onlangs op de Vtwonen&design beurs een heel mooi designmerk. Benieuwd? Lees mee


Maak kennis met Valence Design. Een wandsysteem waar volgens mij iedereen blij van word. Ik liep op de beurs en ik werd meteen naar hun stand gezogen. Het zag er zó mooi uit.
Ik raakte aan de praat en even later hadden we een hele leuke samenwerking!

Oneindig veel creaties met Valence Design

Het wandsysteem van Valence is zo ontwikkeld dat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Door de 6 hoekige vorm kun je oneindig veel creaties bedenken. Ook zijn er veel verschillende onderdelen beschikbaar zoals een haak voor een kapstok, een klok, een whiteboard of zelfs een mini planthouder.
Je hoeft mij natuurlijk niet te vertellen dat die er sowieso ging komen!

Het ophangsysteem

Misschien nu je dit zit te lezen, en je de fotos bekijkt denk je: jemig wat een hoop gaatjes moeten er dan geboord worden. En mijn man heeft boorangst! – jaja die mannen bestaan -. Maar ook daar is aan gedacht! Het is zo lichtgewicht dat dubbelzijdig tape helemaal voldoende is. Zo, die mannen hebben geen excuus meer . Ze kunnen zelfs heerlijk languit op de bank blijven liggen, terwijl jij lekker met je puzzel aan de slag gaat. Girl power !

Het materiaal

Het mooie van Valence is dat het volledig door hun eigen word ontworpen én gegoten, waardoor ze het milieu kunnen ontlasten.
Er zijn verschillende materialen die ze gebruiken. Zo zijn alle items die een betonlook hebben gegoten met Vormhars. Ideaal voor het lichte gewicht en toch de stoere uitstraling. Alles word met de hand gegoten en gemengd en daarom is ieder stuk uniek!

Ontwerper Sjoerd Jonkers is samen met mede eigenaar Sebastiaan Zuiddam altijd bezig met nieuwe ontwerpen. Zo kunnen we dus nog veel nieuwe ontwikkelingen verwachten. Ik ben benieuwd! Ook helpen ze iedereen graag met het bedenken van een leuk ontwerp mocht je er zelf niet uitkomen, en geloof mij, daar zijn ze heel goed in !

GOED NIEUWS!!

Heb jij ook zo’n raar hoekje in huis o.a zoals ik, boven in de gang? En weet je niet wat je ermee aan moet? Wie weet is Valence Design dan ook iets voor jou!
Ik mag namelijk exact deze combinatie twv: 240 euro weggeven! Te gek toch!!? En zoals ik al zei kun je er zelf eindeloos creaties mee maken.
Kijk snel op mijn instagram en zie hoe je mee doet met deze winactie.

Liefs Kelly.

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Valence Design.

Misschien vind je dit ook leuk

32 comments

Reactie

Echt een heel gaaf systeem! Zo tof dat je het op je eigen manier kunt ‘ontwerpen’! Nu maar duimen!!

Reactie

Super gaaf, blijf jou inspiratie vinden!
Het staat ook weer super! En wat fijn dat er eindelijk is geen gaatjes geboort hoeven worden, dat is echt een dikke pluspunt!

Reactie

Super origineel zeg! En inderdaad leuk om ‘rare hoekjes’ bij mij bijv. in de keuken leuk te maken! Nu een standaard memobord, lijkt mij fantastisch om deze op te mogen hangen!
I’m sure dat er heeeel veel mensen gaan reageren, maar hoop stiekem dat ik de gelukkige mag zijn! En anders toch weer inspiratie op gedaan!
@nathaliemellema

Reactie

Ik vind dit dus echt zo mooi he! En zo makkelijk te plaatsen, perfect voor onze slaapkamer of kinderkamer! Ik doe mee

Reactie

Gaaf systeem! Ik zou wel een plekje in huis kunnen vinden, de hal of de overloop! Echt super!!! En wat een pluspunt dat er niet geboord hoeft te worden!

Reactie

Wat een mooi systeem! Sinds kort de tv uit de slaapkamer gehaald dus nu een lege muur over… ik had geen inspiratie wat ik ermee moest tot nu toe! ik duim!

Reactie

Wat een ontzettend gaaf systeem zeg. En zo ideaal dat het lichtgewicht is! Het ziet er zo mooi uit ook met die plantjes. Love it!

Reactie

Aah Valence Design is zó mooi! Zou geweldig zijn als wij dit mogen winnen. We zijn ons huurhuisje na 3 jaar aan het pimpen en dat ene lege stukje muur verdient een eye-catcher. Duimen!

Reactie

Zo’n leuk systeem! Ik volg ze ook sinds de woonbeurs! Zou het systeem graag ofwel tegen een saai keuken muurtje plaatsen ofwel in de gang die wij nu aan het verbouwen zijn. Ik ga duimen!

Reactie

Gaaf pronkstuk zeg! Ik doe mee

Reactie

Wat een leuk design/concept, en bovendien nog gemakkelijk om op te hangen! Ideaal! Zou leuk zijn deze te winnen, past volledig in mijn interieur Bedankt voor deze tip, nieuwe merken ontdekken is altijd leuk!!

Reactie

Zoooo gaaf dit!! Thanks voor de tip!! En doe graag mee!!

Reactie

Echt een super gaaf systeem! Helemaal verliefd! Dit zou echt prachtig staan in de hal van ons nieuwe huis. Via via op deze site gekomen en ook veel andere toffe dingen gezien! Thnx!

Reactie

Mijn verloofde en ik hebben een heel gaaf jaren 50 huis gekocht waar dit goed zou passen. Na al het klussen en met een bruiloft in het vooruitzicht is het geld voor aankleding een beetje op, dus dit zou goed van pas komen!

Reactie

Wauw wat tof zeg! Zelfs hier vanuit Indonesië houd ik je blog in de gaten.:) zou supergaaf zijn voor in ons toekomstige huisje wanneer we weer terug naar NL gaan! Ik doe mee Liefs, Noraly

Reactie

Ik vind dit zo mooi!!! Staat ook echt super in jouw huisje. Veel plezier ervan! Liefs x

Reactie

Onwijs tof! Ik heb dit helemaal gemist op de beurs. Ik ben juist dol op dubbelzijdig tape en Saar is vriendlief niet zo blij mee 🙂 Maar voor dit moois maakt hij vast een uitzondering. Ik ga duimen!

Reactie

Wauw! Dit is prachtig! en hoe leuk is het dat iedereen zijn of haar eigen creatie kan maken. Love de mini planthouder.

Reactie

Wat een super mooi systeem! Zou het graag willen hebben, het is weer eens wat anders!

Reactie

Wauw wat een gaaf systeem! Helemaal mijn ding, de combinatie van de vormen, kurk en met groene plantjes is echt zo mooi! Super leuk samengesteld ook! Ook heel erg fijn dat het met dubbelzijdig tape kan, mijn muren vallen uit elkaar als ik moet boren. Heb nog 20 rollen met dubbelzijdig tape van de action, zi handig haha! Superleuk blog heb je trouwens, gaat gelijk bij mijn favorietenlijst.

Reactie

Wat een gaaf systeem! Dit zou perfect passen in ons nieuwe huis 🙂 Ik begin alvast met duimen 🙂

Reactie

Super leuke winactie! Ben nog een plantengroentje maar door o.a. jouw blogs en insta posts begint het aardig te kriebelen. De interieurjunkie in mij wik deze combi echt wel winnen. Ik heb er al een plekje voor vrijgemaakt

Reactie

Waaaaaaah super cool! Mijn man en ik zijn gek van de vorm hexagon. We hebben deze vorm op verschillende manieren en op verschillende plekken in het huis toegepast. Dit wandsysteem van Valence Design zou heel mooi staan in ons huis (wat we al tien maanden aan het verbouwen zijn). Wij gaan heel hard duimen!

Reactie

Wauw, echt te gek!
Ik heb in de gang echt een perfect plekje voor dit wandsysteem!
Nu heel hard duimen

Reactie

Super mooi en functioneel systeem. Ik zie het al hangen in ons nieuwe huis!

Reactie

Zo ontzettend gaaf! Wat goed dat ik dit ontdekt heb, ik had er nog niet eerder over gehoord. Maar zo mooi en heel fijn ook hier met een man met boorvrees!

Reactie

Weer een erg leuke blog Kelly!!!! Dit is een te gek systeem!! Ik vind het zo gaaf dat je zelf de indeling kunt bepalen en de plantenbakjes maken het helemaal af. I love this urban-jungle-vibe!!! Hopelijk win ik ‘m !

Reactie

Super mooi systeem, echt een vet concept ook! Je interieur is echt een droom voor mij, ik hoop dat ik het mijne ook ooit zo prachtig krijg. Met dit wandsysteem zou het al een grote stap vooruit zijn! Keep up the amazing work Kelly!

Reactie

Wat een gaaf systeem. Heb ik helemaal gemist op de Woonbeurs. Zou het super vinden om onze eetkamer/leuken ermee op te leuken want die kan nog wel wat sfeer en aankleding gebruiken.

Reactie

GAAF! Ik doe mee. Ben benieuwd 🙂

Reactie

Wat een onwijs tof wandsysyteem, echt zo’n eyecatcher die je (vanaf het moment dat je die ontdekt hebt) gelijk op je verjaardagslijstje zet en waar ik maanden naar uit kan kijken. We wonen nu nu 7 maanden in ons nieuwe huis, alleen de gang blijft kaal met z’n rare en donkere hoekjes. Dit zou echt perfect zijn ‘Staat op mijn lijstje!

Reactie

Wauw! Echt heel mooi ! Het trok gelijk m’n aandacht tussen alle foto’s op Instagram!

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *