Hout in huis vind ik zoveel sfeer maken. Mocht je dat met mij eens zijn dan is de shop van Wooden Amsterdam vast ook helemaal jou ding.

Zo verkopen ze hun eigengemaakte producten van fairtrade hout maar ook items van andere designers.
En mocht je een product shoppen dan gaat er 1% van de opbrengst naar de Trees for All Foundation. Samen houden we de wereld groen en gezond .

Ik heb op de een of andere manier een zwak voor dierenbeeldjes. Maakt niet uit wat voor dier het is. Als ik iets zie dan wil ik die altijd graag mee naar huis nemen. Toen ik door de shop scrolde vielen mij dus ook meteen deze houten eend en vogel op. Het is een design van DRAAJ. En uit duurzaam hout vervaardigd. En het leuke is dat je er ook je eigen Draaj aan kunt geven! De hoofdjes zitten namelijk los op de romp. Leuke bedacht!

Wat ik een echte houten sfeermaker in de keuken vind is de snijplank! Of anders gezegt serveerplank. Want deze van WoodenAmsterdam’s eigen product is te mooi om het mes in te zetten. Het leuke aan deze serveerplank vind ik het detail van de Amsterdamse grachtenpandjes erin verwerkt. Deze gaat dus zèker gebruikt worden met de feestdagen. En wil jij dat ook? Dat kan! Ik mag namelijk een serveerplank in kleur naar keuze weggeven. Woehoe!

Hoe doe je mee?
1. Volg @woodenamsterdam en @keeelly91 op instagram.
2. Laat een reactie achter op deze blog òf op de winactie post op instagram welke kleur jij zou willen winnen en tag een vriend of vriendin.

Voor een extra winkans deel je een van de fotos van de serveerplank op jou Instagram pagina en tag je ons in de foto.

Op 11 dec word de winnaar bekend gemaakt!

Succes! Liefs Kelly.

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Reactie

Wat een leuke winactie. Ik zou graag z’n serveerplank/snijplank willen winnen. De gewone houtkleur zoals op de foto vind ik erg mooi. Deze zou erg mooi in mijn keuken staan maar ook op de tafel met hapjes er op.

Groetjes,
Renske

Reactie

Leuk dat je meedoet :)! En ja hij is leuk he! Idd met serveren van hapjes!

Liefs Kelly.

Reactie

Prachtig en dus heel graag! Deze houtkleur is perfect!

Reactie

Leuk! Ik zou hem graag kado willen doen aan een goede vriendin die momenteel even niet zo lekker gaat…

Reactie

Hoi Kelly,

Dit zijn toch zo’n leuke plankjes! Ik wordt er helemaal blij van 🙂
Persoonlijk vind ik de walnoot kleur mooi, de vorm en kleur maken het dan echt helemaal anders als de standaard plankjes.
We borrelen regelmatig thuis, met een kaasje, hammetje of iets anders lekkers. Dit plankje is dan helemaal leuk.
De eendjes zijn ook super leuk, ik ga toch eens spieken op hun site.

Groetjes Danique

Reactie

Hi danique!

Leuk dat je meedoet. En ze hebben zoveel leuks op de site :)!

Groetjes Kelly.

Reactie

Super leuk met dat huisjes model! Ik doe graag mee met de winactie. De kleur oak vind ik erg mooi Dan heb ik die maar vast in huis voor mijn huisje straks! Ben benieuwd!:)
Liefs Veerle

Reactie

Leuk dat je meedoet! 🙂

Reactie

Oh wat een leukerd! De houtkleur. Winteravond…kaarsjes aan…lekker wijntje en een houten grachtenpande vol lekkere hapjes…genieten!!!

Reactie

Klinkt goed ;)! En leuk dat je meedoet! 🙂

Reactie

Leuk!

Reactie

Leuk!

Reactie

Wat een leukerd! Past prima in mijn “oude” maar toch wel gezellig keukentje. Zal zeker een mooi plekje krijgen

Reactie

Jaaa gaaf!! Ik doe dolgraag mee voor de @Woodenamsterdam grachtenpand serveerplank in kleur Maple. Zo leuk! Echt een eyecather voor op tafel en in de keuken. Zou er dolblij mee zijn! volgen deed ik jullie beide al

Reactie

Ja wil graag meedoen!!! Oak kleur om me lekkere hapjes nog leuker uit te serveren, echt super leuke actie!!!!

Reactie

Heel gaaf! Ideaal om leuke hapjes op te serveren.
Ik zal hier heel blij mee zijn! Kleur Walnut vind ik heel mooi!

Reactie

Echt super schattig zijn ze. Ik vind de gewone houtkleur erg mooi

Reactie

Toffe serveerplank! Mijn oude is nu toch wel echt aan vervanging toe en deze is echt top! De kleur op de foto is ook helemaal goed.

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *