Herfst! Brrr wat gaat de tijd toch snel. Maar de herfst is toch écht weer begonnen. In mijn beleving heb ik net m’n korte broeken in de kast gelegd.. en ookal was het de afgelopen week nog net zomer, vandaag vond ik het een echte herfstdag.
Wat ik wél altijd leuk vind aan de herfst is dat we weer vaker knus binnen gaan zitten. De avonden worden weer snel donker en de kaarsjes mogen weer aan. En voor mij is dat een reden om de woonkamer een herfstminimake-over te geven!

Ik was op internet gaan speuren voor nieuwe kussens en accessoires. Ik was er al snel achter dat ik nog wat meer goud en warmte wilde toevoegen. Toen ik bij Woonexpress strandde zag ik zoveel moois dat ik even langs ging in de winkel in Barendrecht. Woonexpress heeft een groot assortiment aan woonaccessoires. Er zijn nog meer Woonexpress winkels in Nederland en wellicht wisten jullie al dat je hier voor álles in huis terecht kan.
Zo vond ik bij Woonexpress deze mooie kussens. De warme tinten vond ik perfect bij de herfst passen. En de kleuren passen ook heel goed bij de kleuren die al in huis aanwezig zijn.

woonexpresskamer-mini-makeover1

Toen ik dit warme plaid zag was ik ook meteen verkocht. En omdat de kleur ook in de kussens terug komt past hij perfect in het plaatje. Ik vind dat je geen plaids genoeg kunt hebben. Ze zijn niet alleen heerlijk om eronder te kruipen met een kop thee, maar ook nog eens heel sfeervol voor over de bank of in een mand.

woonexpresskamer-mini-makeover2

Ook was ik al tijden op zoek naar de juiste poef. Maar nooit had ik hem gevonden. En áls ik er eentje vond was die vèr boven mijn budget. Bij Woonexpress vond ik de juiste poef én voor een leuke prijs! Nu vraag ik mij af wie er meer gebruik maakt van de poef aangezien het een geliefd plekje is voor onze kat Dopey haha!!

woonexpresskamer-mini-makeover3

Ik vind de gouden veer op de standaard een echte eyecatcher en éindelijk kan ik een veer ongestoord in huis neerzetten zonder dat die half opgegeten op de grond ligt na een dag werken..

woonexpresskamer-mini-makeover4

Deze gouden giraffe móest mee. Ik kon hem niet weerstaan! Ik hou van dit soort beeldjes, het trekt altijd weer mn aandacht. Waarom? Geen idee.. soms heb je dat haha. Misschien hebben jullie ook zo’n tik met iets?

woonexpresskamer-mini-makeover5

Ik ben klaar voor de herfst! Kom maar op met de koppen thee, warme choco en leuke tv-programma’s ;-). Wat vinden jullie van de items die ik bij Woonexpress scoorde?

Liefs, Kelly.

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Reactie

Super leuk geworden meis! Alles staat mooi bij je! Beetje uitgerust na gisteren? Dit dagje vrij kwam voor jou goed uit hihi 🙂 xx

Reactie

Thanks meid! :).
Nou ben nog wel erg gaar hihi. Dit dagje kwam idd heel goed uit! :D. Xxx

Reactie

Heel leuk. Wat is het nummer van de verfkleur achter je bank? Thanks x

Reactie

Dankje! Dat is Pale jade Green van Le noir & blanc :).

Reactie

Gaaf de bank! Wij hebben net de hoekversie gekocht. Ik twijfel alleen nog over de stof keuze. Welke stof en kleur zit er op jullie bank?

Reactie

Dankjewel! Wij hebben licht grijs. Heb alleen geen idee hoe die echt heet haha.
Succes met kiezen 🙂

Reactie

Hi there! This bloց post could not be written much better!

Looking thrⲟugh this article rеminds me of my pгᥱvious rօommatе!

He continually keⲣt talking about this. I’ⅼl fօrward this informatіon to him.
Ⲣretty sure he’ѕ going to have a good read.
Thankѕ for sharing!

Laat een reactie achter

Uw E-mail adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *