Geef jouw project de allure die het verdient met prachtige beelden.
Wordt zichtbaarder bij jouw ideale klant en kom zo aan meer omzet.

Met mijn fotografiebedrijf Studio Keeelly help ik jou als ondernemer aan krachtige unieke beelden voor jouw interieurbedrijf.

Hierbij bied ik 3 verschillende shoots aan die altijd passen bij de wensen van jouw onderneming.

 • Interieurshoot:

  Goede fotografie is tegenwoordig essentieel. Je ziet in 1 oogopslag wie of wat je wilt uitstralen. Daarom wil je die eerste indruk natuurlijk maar al te goed achterlaten. Als interieurprofessional ontwerp je de mooiste projecten en die verdienen het om op de allermooiste manier vastgelegd te worden. Zo bereik je sneller je ideale klant én creëer je meer omzet om je bedrijf te laten groeien. Foto’s voor je portfolio om jouw werk te laten zien op je website of via social media.
   Met professionele foto’s komen jouw projecten tot leven én geeft het jouw portfolio de uitstraling alsof je in een interieur magazine bladert.

 • Brandingshoot:

  Ongedwongen, totaal op je gemak en een gezellige vibe. Zo wil ik dat je onze shoot ervaart. Ik maak branding foto’s in jóuw comfortabele bubbel. Namelijk, interieur! En jij kiest de locatie wat perfect bij jou past. Zo sluiten alle foto’s waar jij stralend op staat naadloos aan bij jouw merk. Klanten komen naar jou toe om zich net zo comfortabel te voelen in hun eigen interieur als dat jij uitstraalt op de foto’s. Door jouw merk een gezicht te geven, geef je je potentiële klant een gevoel je al te kennen, zonder dat ze je gezien of gesproken hebben. Daardoor is het stukje vertrouwen al gegroeid en zullen ze sneller overstag gaan om hun interieur uit handen te geven aan jou als professional.

 • Social Media Shoot:

  Zit jij ook altijd weg te kwijlen bij die prachtige interieurfoto’s in een magazine? En lijkt het je supergaaf om jouw eigen interieur ook eens magazinewaardig te zien stralen? Maar stoei je zelf met de juiste belichting en compositie? Ik kan je helpen!

  Deze “ Door de lens van Studio Keeelly” shoot heb ik speciaal ontwikkeld voor jou als interieurliefhebber! De prachtig geschoten plaatjes van jouw woning kun je gebruiken voor social media en/of je website. In 1,5 uur tijd fotografeer ik wat jij het liefste gefotografeerd wilt hebben. Dat ene hoekje wat je er zelf niet mooi op krijgt? Of jezelf erbij op de bank? Het kan allemaal!

  Daarbij geef ik je fotografietips om jouw feed een boost te geven, en heb je de keuze uit 10, 15 of 20 High Res foto’s.
  Wie weet kom ik binnenkort jouw prachtige interieur door mijn lens bekijken. Ik heb er zin in! 

Wil je meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Kijk dan op mijn website www.studiokeeelly.nl voor alle info! En mocht je een vraag hebben, stuur mij dan vrijblijvend een mailtje of berichtje.

Wie weet tot snel!

 

 

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: