DINNER IS READY!

Jaaa het eetgedeelte is nu heeelemaal af!! En Klungel laat dat met trots zien hihi.
Met de komst van deze 2 eetkamerstoelen kunnen we nu lekker met 6 personen aan tafel zitten.
En dat vind ik zó gezellig!

dinner-is-ready1

Het was nog even nadenken welke stoelen we erbij wilden hebben. Dezelfde of juist andere. In mijn vorige blog over onze nieuwe (grote) droomtafel vroeg ik daarnaar. En een aantal meiden zeiden dat we andere moesten nemen. En eigenlijk dacht ik daar zelf ook aan. Want ik zie het vaak genoeg voorbij komen op Instagram en ik vind het er heel gezellig en speels uitzien.

dinner-is-ready3

Maarja andere, dan moet je dus kiezen. En er zijn zooooveel soorten haha. Maar gelukkig viel al snel mijn oog op mooie draadstoelen. Dat geeft een speels effect omdat je er doorheen kunt kijken en tevens een rustig geheel omdat ze ook in het wit verkrijgbaar zijn. Ja ik zag het helemaal voor me!

dinner-is-ready5

En daar zijn ze dan! Ik vind het super staan. Wat vinden jullie ervan?
We hebben ze hier gekocht.
Ik heb gekozen voor houten poten omdat dat weer wat warmte geeft aan de eethoek en omdat het hout verbind met de andere houten elementen in huis.

dinner-is-ready4

dinner-is-ready2

Kom maar op met de gezellige eetavondjes! Ik ben er klaar voor ;-).

Liefs, Kelly.

3 Reacties

  1. miss_juud
    7 juni 2016 / 20:56

    Super gaaf zo met je nieuwe stoelen ertussen en perfecte combi met de rest van je huis!! Prachtig ❤️ En weer super mooie foto’s en wordt steeds meer verliefd op je eettafel!!

  2. 13 juni 2016 / 13:46

    Het wordt steeds mooier he, prachtige foto’s ook weer! En goede keuze om voor deze twee stoelen te gaan, het geheel lijkt alsnog rustig. Mooi mooi, snap wel dat Klungel dat met trots presenteert 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: