EEN NIEUWE KAMER DOOR ALLON DERY!

Beneden is alles (voor zover dat bij mij kan) goed, maar boven vond ik dat het kleinste kamertje nodig een make-over kon gebruiken. Er stond nu een simpel wit bureau en alle muren waren ook wit. Er werd weinig mee gedaan. Het vergeten kamertje ook wel te noemen. Volgens mij heeft iedereen wel zo’n kamer in huis? Maar omdat we sinds kort een iMac hebben (en die zeul ik met mijn lompheid niet zo snel van boven naar beneden) zit ik steeds vaker op dit kamertje.
Ik miste de gezelligheid die ik in de rest van het huis wel heb. 

een-nieuwe-kamer-door-allon-dery1

een-nieuwe-kamer-door-allon-dery2

En gezellig is het er nu zeker! Door de komst van dit prachtige bureau van ontwerper Allon Dery zit ik hier nu heerlijk sfeervol te werken. Want met zo’n mooi bureau moet natuurlijk wel de hele kamer erbij passen.
Dus hup naar de bouwmarkt voor een tof kleurtje. En ja hoe kan het ook anders, het is groen geworden. En dat ik van groen houd hoef ik volgens mij niet meer te vertellen.. 

Wat ik zo gaaf vind aan Allon zijn werk is dat je het ontwerp zelf naar eigen wensen kunt samenstellen. Want ook in de interieur wereld wil iedereen uniek zijn.
Jij geeft de maten en kleuren door en Allon zorgt voor een knap staaltje Haute Furniture ;).
Zo heb ik gekozen voor een licht eiken blad met olijfgroene 3punts poten. (Het groen kon ik niet weerstaan haha)
Maar wil je een donker antiek blad met bijv witte, vintage roze of koperen poten? Ook dat kan! Ook kun je bij het bureau kiezen voor een mandje. Ik vond dit erg handig om belangrijke documenten in op te bergen. Zo slingert het allemaal niet zo op je bureau. Hierbij heb ik voor wit gekozen maar ook hierin kun je verschillende kleuren kiezen!

een-nieuwe-kamer-door-allon-dery5 

Over Allon Dery

Allon maakte in 2014 als hobby zijn eerste tafel op maat. Doordat er in zijn omgeving zoveel enthousiaste reacties waren (en dat snap ik!) kwam er al snel een tweede tafel voor een vriend, alleen die wou graag een ánder blad. Daarna volgde al snel het idee om voor iedereen tafels op maat te maken.  Wat een goed idee!! 👏

Allon zijn Haute Furniture collectie is inmiddels uitgebreid tot eettafels, bureaus, bankjes, salontafels en sidetables. En allemaal in dezelfde mooie strakke, vintage-met-een-knipoog stijl ;). 

een-nieuwe-kamer-door-allon-dery3

Ik ben superblij met dit mooie bureau en je ziet echt dat Allon er met zorg en liefde aan heeft gewerkt.
Ik kan wel zeggen dat het vergeten kamertje er nu niet meer zo vergeten uit ziet! Een geslaagde make-over. 

een-nieuwe-kamer-door-allon-dery4

Voor meer info over Allon Dery zijn mooie werk kun je naar zijn site www.allondery.nl 

Liefs, Kelly

10 Reacties

 1. Danielle
  15 oktober 2016 / 07:52

  Wauw je nieuwe werkkamer ziet er super uit en past geweldig bij de rest van je huis!

  Lfs Danielle

  • keeelly91
   Auteur
   16 oktober 2016 / 16:34

   Dankjewel meid :). We zijn er zelf ook heel blij mee! Het werkt zoveel leuker nu
   Liefs Kelly

 2. 24 oktober 2016 / 19:55

  Woooow, wat een geweldige metamorfose! Superleuk om alleen het onderste deel van de muren te schilderen zeg, zo blijft het toch fris en komt de kleur niet teveel op je af. En dat bureau is ook geweldig! Ik heb net zo’n kamer als jij die ik nog steeds wil inrichten als werkkamer, je hebt me echt geïnspireerd!

  • keeelly91
   Auteur
   29 oktober 2016 / 08:09

   Dankjewel voor je compliment :)! Leuk om te horen als je mensen inspireerd :D! Succes met je werkkamer hihi.

 3. Greet
  25 oktober 2016 / 19:55

  Heel tof meis! Liefs Greet

  • keeelly91
   Auteur
   29 oktober 2016 / 08:09

   Thanks meid!! 🙂

 4. Marleen
  8 januari 2017 / 18:22

  Hoi Kelly! Ik ben wat artikelen aan het lezen (mooie site heb je!) maar bij heel veel artikelen laden de foto’s niet! En daar was ik nou juist zo benieuwd naar haha! Mooi huis hebben jullie, keep up the good work

  • Keeelly91
   Auteur
   24 januari 2017 / 20:35

   Oh wat balen! Misschien was de internetverbinding wat trager op dat moment? Dankjewel voor het compliment :).

 5. 22 februari 2017 / 15:04

  Wow toffe make-over! Je werkt nu vast heel graag in deze ruimte.

  • Keeelly91
   Auteur
   6 maart 2017 / 19:00

   Thanks! Ja zeker het is heel sfeervol werken nu 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: