HET IS TIJD VOOR JORD WOOD WATCHES.

Houten horloges. Je ziet ze steeds vaker. En ík word er erg blij van. Want niet alleen in mijn interieur ben ik van de natuurlijke tinten maar ook in mijn kleding en accessoires.
Zo werd ik benaderd door JORD Wood Watches. Een bedrijf uit de Verenigde Staten met prachtige horloges die puur design uitstralen.

jord-wood-watches-2

Het was moeilijk kiezen uit zoveel mooie modellen. Uiteindelijk koos ik uit de FRANKIE serie de kleur Dark Sandalwood & Emerald. Een mooie donkere houten kleur met een aqua/gouden wijzerplaat. Vooral de combinatie vind ik heel erg mooi bij elkaar matchen. En omdat mijn kleding en accessoires ongeveer dezelfde tinten hebben past deze beauty altijd. De Frankie serie bestaat uit nog 6 andere kleurencombinaties.

Ze verkopen mannen en vrouwen horloges. Maar veel modellen kunnen door beiden gedragen worden. Ideaal dus!
( behalve als je er ruzie om gaat maken haha!)

jord-wood-watches-1

jord-wood-watches-3

“TELLING MORE THAN TIME
The value of a watch is not in being able to tell how much time has passed, but in being aware of the need to make that time count. Moments are bigger than minutes and your watch should tell more than time.”

Toen ik het horloge ontving viel mij gelijk de mooie houten box op waar hij in zat. Ik zag meteen dat er veel aandacht aan alle details werd geschonken. Het was echt een kadootje om uit te pakken! En het horloge was in het echt nóg mooier. Hij zat meteen erg comfortabel en is licht van gewicht.

jord-wood-watches-4

Ik ben fan van de houten horloges van JORD. Wat vinden jullie?
Er loopt ook een giveaway! YAY! Dus mocht je ook fan zijn kun je je via deze link aanmelden en kansmaken op een giftcard van $75.
En mocht je niet winnen krijgt je alsnog een giftcard van $20 opgestuurd :)! De giveaway loopt tot 9 oktober.

Liefs Kelly.


Ladies Wood Watch

“This post was sponsored by Jord Wood Watches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: