NIEUWE RAAMBEKLEDING IN HUIS!

Een tijdje geleden schreef ik dat Inside Blinds bij ons thuis was voor het uitkiezen van nieuwe raambekleding. Wát een keuze zeg! Zoooveel kleuren en materialen waaruit we konden kiezen. En dan ook nog de vraag of we weer voor gordijnen kozen óf eens wat anders. Namelijk vouwgordijnen. Benieuwd wat we hebben gekozen? Lees dan snel verder ;).

Toen we de aanbouw hadden geplaatst hebben we voor witte transparante gordijnen gekozen. Om toch nog het contact met buiten te houden. Maar onze vriendelijke viervoeters (met name Klungel) konden niet echt begrijpen dat er tijdens de jacht op een vlieg er nog een gordijn tussen zat. Met als resultaat: een patroontje in je gordijn. Oepsss!

LET OP! De volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.. .

Nou zoals jullie zien waren we dus wel aan nieuwe gordijnen toe! En wat was ik blij dat ik in contact kwam met Inside.
Na veel kleurenstaaltjes te hebben gezien hadden we een top 3. We wilden wat meer warmte in huis dus wit ging het niet worden. En door de foto’s van de vouwgordijnen waren we daar wel erg enthousiast over. Dát ging het dus worden. We kozen voor Lasertech kleur 22. Een grijsachtige tint die perfect aansluit bij de groengrijze muurkleur!

En toen hingen ze. Wauw wat zijn we er blij mee! Een superstrak systeem wat heel soepel werkt. En het filtert zo mooi het licht. Als we met de andere gordijnen op de bank zaten en de zon scheen dan kon je niks meer zien. Nu kunnen we gewoon onze ogen ophouden. Toch fijn haha!
En wat ik het aller fijnste vind? Klungel kan er niet meer met zn nagels in! Want als we weg zijn doen we hem iets omhoog en savonds laten we een randje open zodat hij toch naar buiten kan koekeloeren.

 

Iedereen blij!
Vinden jullie het ook net zo’n verbetering als ons?

Liefs Kelly.

2 Reacties

 1. Annemieke
  6 november 2017 / 12:33

  Wat een heerlijk fris huis!
  Vraagje: waar komt je deurmat vandaan?
  Ik koop altijd standaard een grijze, maar dit staat veel mooier!

  Groetjes,
  Annemieke

  • Keeelly91
   Auteur
   8 november 2017 / 09:53

   Hi Annemieke,

   Dankjewel! Onze deurmat komt bij Ikea vandaan 🙂
   Ja de kleur is heel leuk he!

   Groetjes Kelly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: