ONZE NIEUWE (GROTE) DROOMTAFEL!

Onze verbouwing is bijna klaar! Alleen de laminaat vloer moet nog. Jaja de kunstgraslook gaat gelúkkig nog weg haha. Het inrichten is nu begonnen. Joepie!! Toen we alles op de plek van bestemming hadden geschoven vonden we het geweldig. Al die ruimte! Ik werd er zo blij van (en nu nogsteeds natuurlijk). Alleen 1 dingetje klopte niet helemaal meer. De tafel…

Toen we de tafel, die mijn vriend zelf gemaakt heeft, op zn plek zette was het echt een vreemd gezicht. Zóveel ruimte. En zoon klein tafeltje. Nee dat klopte niet. En onze droom was om ooit een grote tafel met 6 stoelen te hebben. Dusja wát doe je dan? Juist! Een nieuwe tafel kopen hahaha! Tsja die verandergenen. Je hebt ze of je hebt ze niet! ;-).

onze-nieuwe-grote-droomtafel1

Lang nadenken dat hoefde we niet. Althans ík niet. Ik wist meteen welke tafel ik dan wel zou willen. Een grote maar niet al te grove tafel. En hij moest wit zijn. Want nu we het drukke plantenbehang hebben toegevoegd vond ik dat de tafel met stoelen rust moest uitstralen. Mn vriend moest nog even een paar keer kijken en denken maar ook die was snel om.

onze-nieuwe-grote-droomtafel2

Na 2 weken wachten was die geleverd. Yess! Snel de poten in elkaar gezet en jaa daar staat die! Onze droomtafel waar we heerlijk met 6 personen aan kunnen eten. Dat word binnenkort lekker lang tafelen met familie en vrienden. Dat is iets wat we zó graag wilden.

onze-nieuwe-grote-droomtafel3

onze-nieuwe-grote-droomtafel4

De tafel hebben we hier gekocht.
Er komen binnenkort nog 2 extra stoelen bij.
Ik ben benieuwd wat voor stoelen jullie zouden kiezen. Dezelfde? Of juist andere?

onze-nieuwe-grote-droomtafel5

Ik zit nog even heerlijk aan onze grote droomtafel een boekje te lezen.

Liefs, Kelly x.

Deel:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: