Babykamer sneak peek + buik update!

Oh jeetje wat gaat de tijd toch snel! Iedereen heeft me gewaarschuwd. Kel, geniet ervan. Nou dat doe ik zeker maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet is hij of zij er al! En ik kan natuurlijk niet wachten om te zien wie er al die tijd mijn buik van binnen zit te schoppen, maar ik heb in mijn hoofd ook nog zoveel te doen! Zoals DE babykamer ;-).
De buik groeit en groeit en groeit

Dat mijn buik lekker aan het groeien is ontgaat niemand. In mijn vorige blog was ik 15 weken en deed ik de grootste moeite om strakke kleding aan te doen zodat je misschien een mini buikje zag. Tevergeefs, want niemand zag het behalve ik. Nu kun je er toch echt niet meer omheen. Ik ben vandaag 23 weken en voel me nu ook op en top zwanger en iedereen mag het weten. Verder voel ik mij gelukkig ook goed! Het allerleukste vind ik het geschop in mijn buik. En er zijn al aardig wat goals gevallen . Dat nu ook mijn vriend dat kan voelen vind ik heel fijn. Zo kunnen we het echt samen delen en lachen om welke salsa die nu weer aan het oefenen is.

De 20 weken echo

Dit vond ik zó spannend! Je weet dat er een mini mensje in je buik groeit maar verder weet je ook niks. Ik was ontzettend zenuwachtig maar gelukkig zag alles er goed uit. We moesten even wegkijken omdat we anders misschien het geslacht konden ontdekken. En dat willen wij bewust niet. Veel mensen vinden dat knap, maar ik vind de verrassing straks des te leuker! En voor het kamertje is het ook zeker geen punt. Dat zal ik jullie laten zien ;-).

Sneak peek babykamer

Ja de plannen zijn rond! Welke verf, behang, kleuren en meubeltjes er gaan komen staan vast! En ik ga jullie door een klein moodboard de sfeer laten zien.

De sfeer word een mix van bohemian, jungle en natuurlijke materialen.

Het worden rustige kleuren maar met okergele en terra achtige accessoires komt er nog iets meer kleur bij. De meubeltjes krijgen ook een kleurtje alleen welke wat krijgt verklap ik nog niet. Ik laat jullie hieronder wel zien wélke meubels het zijn en ik heb ze via marktplaats voor een koopje op de kop getikt.

Ja hij word nu vooral als werkplaats gebruikt 😉

Zoals jullie van mij gewend zijn zullen er de nodige planten aan worden toegevoegd, en ook heb ik een geweldig vloerkleed op het oog.
Hieronder op de foto zien jullie iets wat ook al geverfd is, met een leuk patroontje. Maar wat en waar het precies is dat zien jullie straks in het eindresultaat ;-).

keeelly91 zwanger babykamer babyroom interior bohemian painting

Zodra de babykamer af is deel ik natuuuurlijk uitgebreid het eindresultaat. En via de stories op mijn instagram houd ik jullie op de hoogte met de updates.

Wat vinden jullie tot nu toe? Ik ben reuze benieuwd.

Liefs Kelly.

11 Reacties

 1. 13 april 2019 / 09:05

  Wat een ontzettend fijn sfeertje ga je neerzetten! Geniet er nog lekker van

  • Keeelly91
   Auteur
   13 april 2019 / 09:15

   Dankjewel! Wat leuk om te horen :-)!
   En dat gaan we zeker doen 😀

 2. Marijke
  13 april 2019 / 10:00

  Oooo het word kei gaaf dat zie ik al♡♡♡♡

  • Keeelly91
   Auteur
   13 april 2019 / 10:38

   Aah lief!! Dankjewel 🙂

 3. Sabine
  13 april 2019 / 17:56

  Erg leuk ! En wat straal je . Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat dus ik hou het in de gaten

  Fijne zwangerschap meis

  • Keeelly91
   Auteur
   15 april 2019 / 20:25

   Ahh wat lief! Dankjewel :-).

  • Keeelly91
   Auteur
   15 april 2019 / 20:25

   Dankjewel! Dat gaan we zeker doen 🙂

 4. Laura
  19 juli 2019 / 22:44

  Hoi Kelly,
  Wat een ontzettend leuk behang is dat waar jij met je buikje voor poseert. Zo’n grove v met schuine streepjes en stippen.
  Nu hebben wij onze beneden verdieping gestript en zou ik dolgraag ook een wand met dat behang doen.
  Ik heb gezocht maar het niet gevonden.
  Kan jij vertellen waar ik dat behang kan kopen.
  Ik hoor het graag.
  Alvast bedankt.
  Groetjes,
  Laura

 5. Jill
  21 augustus 2019 / 20:05

  Hoi Kelly, wat een leuke blog heb je. Ik heb erop geklikt via pinterest dat ik net zoals Laura hierboven het behang papier geweldig vind! Zou je me kunnen laten weten waar je dat vandaan hebt?

  Alvast bedankt en geniet volop van je kindje! Mijn zoontje is nu 9 maanden ❤️

  Groetjes, Jill.

  • Keeelly91
   Auteur
   23 september 2019 / 18:19

   Hi Jill,

   Dankjewel! Het behang is van Muralswallpaper. Sorry voor de vertraagde reactie maar zoals je misschien zelf ook weet heb je een hoop aan je hoofd met een baby hihi. Geniet ook lekker van jouw zoontje :-)!

   Groetjes Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: