Bed & Breakfast op een bijzondere locatie!

bed & Breakfast keeelly91 houseboat Amsterdam booking overnachten slapen vakantie weekendje weg
Een tijdje geleden was ik op een wel heel bijzondere plek in Amsterdam. Als je aan komt rijden in deze straat, dan denk je dat je gewone containerschepen en boten ziet liggen. Maar hier wonen allemaal mensen! Én bij deze grote boot kun je ook slapen. Het is namelijk een Bed & Breakfast. Hoe leuk!

Ontmoet de eigenaren.

Jeroen en Lianne zijn in januari 2018 dit inmens grote project aangegaan. En wat een klus was dat. Je bouwt niet zomaar even een containerschip om tot volwaardige woonruimte. En ik denk dat de hulptroepen van Help mijn man is klusser ook wel even achter hun oren zouden krabben. Maar nu het zo af is, is het echt zó gaaf om te zien. Inmiddels hebben ze er een nieuwe bewoonster bij. Hun dochtertje Audry is nu ruim een half jaar en vind al het water om haar heen alleen maar leuk.

bed & breakfast houseboat overnachten Amsterdam unieke locatie wonen op een boot

keeelly91 houseboat bed & breakfast overnachten unieke locatie bijzonder

De ruime Bed & Breakfast.

Het voorste gedeelte van de boot is omgetoverd tot een heerlijke plek om te overnachten. Vanaf januari 2020 kwamen hier de eerste gasten slapen. En alles zit erin. Een mooie bar, fijne zitplek én zelfs een sauna! Dus ook in de wintermaanden een echte aanrader.

Op de ruime bank kun je lekker chillen en beschik je over een beamer voor het kijken van een film op de muur. Het oogt fris en licht en je hebt niet het gevoel dat je letterlijk “onder water” staat. Totdat je naar buiten kijkt door de leuke ronde raampjes. Er is een vide gemaakt waar je slaapt en met het raam boven je kijk je zo naar de sterren. Romantisch toch?!

keeelly91 wonen op een boot keuken fotograaf uniek wonen

Wonen vs werken.

Het woongedeelte van Jeroen en Lianne is sinds april 2020 ook helemaal af. De hoogte en ronde vormen benadrukken dat je echt leeft in een boot. De grote zwarte keuken is een echte eyecather en hier worden de lekkerste ontbijtjes voor de gasten gemaakt. Je word namelijk helemaal in de watten gelegd. Ze zijn erg betrokken bij de gasten. Jij zegt wat je als ontbijt wilt en het word geregeld. En van een gezellig avondje bbq-en zijn ze ook niet vies 😉 . Als het goed weer is kun je zelfs een stuk gaan varen. Een kleinere boot ligt er namelijk naast en daar ben je zo opgesprongen. Althans, ik scheet wel even in mn broek , maar met een helpend handje zit je er zo op haha!

bed & breakfast unieke locatie Amsterdam overnachten slapen bijzonder keeelly91 studiokeeelly fotograaf


(Lianne op de plek waar je nu heerlijk kunt slapen en naar de sterren kijkt)

Ik vond het heel tof om op deze bijzondere locatie foto’s te maken. En binnenkort ga ik er ook echt een keertje overnachten.

Vinden jullie het net zo tof als ik?

Je kunt al hun belevingen en updates volgen op hun Instagram @bbhouseboat.
Of het natuurlijk eens in het echt beleven .

Liefs, Kelly.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: