Welkom nieuwe schoonmaakhulp.

Heb je net als ik ook altijd tijd te kort? Nou dan heb ik hier echt een handige schoonmaakhulp!
Ik mocht deze nieuwste stofzuiger en dweil in 1 van Kärcher testen. En ik ben positief verrast. Lees je mee?
2 vliegen in 1 klap. Of 3?

Het is natuurlijk algemeen bekend dat vrouwen 2 dingen tegelijk kunnen. Maar dit is nu óók voor mannen mogelijk! Hoera . Dus mannen.. mochten jullie de superkrachten van ons vrouwen willen ervaren, duik dan zeker achter deze 2 in 1 schoonmaakhulp en stofzuig én dweil tegelijk.

Voor ons vrouwen is het nu dus mogelijk om 3! dingen tegelijk te doen. Stofzuigen, dweilen en… een blog schrijven? Nee grapje, ik zit op dit moment van schrijven gewoon met m’n kont op de bank  .

schoonmaakhulp huishouden interieur Kärcher

Makkelijk in gebruik.

Deze Kärcher FC7 Cordless ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar niets is minder waar. Je moet je wel heel even verdiepen in het boekje, maar alles staat stap voor stap in Jip & Janneketaal uitgelegd. Ik koos voor deze witte versie. Tsjah, toch een beetje stijlvol schoonmaken hè? Maar mocht je van het echte Kärcher geel houden, dan is die vertrouwde variant er natuurlijk ook gewoon.

Het fijne vind ik ook dat hij snoerloos is! Niks geen limiet tot waar je kunt lopen. Of je nek erover breken. Maar mocht je ineens naar boven willen dan kun je snel verder. En nog wat pluspunten. Je vloer is binnen 2 min droog én je dweilt altijd schoon doordat het vieze water direct word weggezogen bij de rollers. Extra vieze plek? Met de boost functie haalt hij echt alles weg.

rommel keeelly91 Kärcher schoonmaakhulp schoonmaken interieur blogger tips

Goed opgevoede schoonmaakhulp!

Als je klaar bent met al je vloeren schoonmaken. Ohja.. nu ik het over vloeren heb, ik testte hem ook op mijn gladde vloerkleed. En ja! Ook deze werd ontdaan van alle Klungelharen en ik kan jullie vertellen, hij is nog nooit zo schoon geweest! Naast dat hij dus geschikt is voor álle harde vloeren, kan mijn vloerkleed hem ook waarderen.

Maargoed, verder met mijn verhaal. Als je dus klaar bent haal je de container met vies water eraf en is het een kwestie van schoonspoelen. Met het bijgeleverde kammetje kun je alles ontdoen van de haren en vieze prut. Daarna vul je de cassette voor de helft. Drukt 2 knopjes in en hij reinigd zichzelf. Top! Als hij klaar is gooi je de rollers op 60 graden in de wasmachine en hij is klaar voor de volgende schoonmaak taak. En met een wandelende 1-jarige die kiezen krijgt is dat sneller dan dat de wasmachine klaar is . Lees: heel-veel kwijl.

keeelly91 Kärcher schoonmaakhulp schoonmaken huishouden interieur tip

Zijn jullie ook zo’n fan van schoonmaken?
Dit lekkere ding maakt het in ieder geval wel een stùk leuker! En wees niet bang dat hij in de hoekjes niet komt. Want hij reinigt tot aan de plint.

Liefs Kelly.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kärcher en rvg media. Ik heb deze Kärcher FC7 Cordless gekregen en mocht hem uittesten. En ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: