DOEI WITTE MUUR, HALLO BETONLOOK

Vorige week hebben m’n vriend en ik weer een leuk klusje in huis gedaan. Geverfd! En niet gewoon even een wandje met de roller en klaar. Nee het was iets meer werk. Maar wel met een heel stoer en bijzonder resultaat!

Een paar weken geleden kwam ik in contact met de verf van Pure & Original. Toen ik de fotos zag wat je met hun verf kunt maken waren we meteen enthousiast!

keeelly91blog-pureandoriginal-3

keeelly91blog-pureandoriginal-2

De witte muur achter de tv moest eraan geloven. Ik zat al een tijd met het idee dat ik die muur een kleurtje wou geven. Maar was er nog niet over uit wat. Na een paar A5 kleurenstalen – die we opgestuurd kregen – gezien te hebben gingen we verrassend genoeg voor de donkerste! Heftuuuug haha ! Maar omdat we zo’n licht huis hebben kan het hier heel goed.

keeelly91blog-pureandoriginal-1

In het pakket wat bezorgd werd zat de Primer in de kleur White Rhino, de Fresco Kalkverf voor deze kleurtint en een grote blokkwast.
Hup alles aan de kant geschoven, tv van de wand en we konden beginnen.

keeelly91blog-pureandoriginal-4

keeelly91blog-pureandoriginal-6
Als eerst ging de primer op de muur, die hebben we met een roller aangebracht omdat dat makkelijker en gelijkmatiger gaat. Toen vond ik het al heel mooi en een mega verschil met de witte muur!
Na 4 uur drogen ging de kalkverf erover mèt de blokkwast. Ik schrok me rot want het leek wel zwart wat we op de muur smeerden ! Gelukkig droogde het goed op en je zag het effect al ontstaan. Het leuke is dat je verschillende effecten kunt creëeren. Wij hebben het meeste verticaal gedaan maar je kunt natuurlijk ook halve maantjes of diagonale lijnen doen.

keeelly91blog-pureandoriginal-5

keeelly91blog-pureandoriginal-7

Na 8 uur drogen, een avond in de zooi en geen tv kon de volgende morgen laag nummer 2 erop. In ongeveer een uurtje was dit gefikst en toen was het wachten tot ik alles weer mooi op z’n plek kon zetten.

keeelly91blog-pureandoriginal-9

keeelly91blog-pureandoriginal-8

En zie hier het resultaat. De donkere muur geeft zoveel sfeer! En de ruimte word er niet kleiner door. Het effect van de kleurverschillen past heel goed bij de betonlook van de salontafel en aanrechtblad. En ik vind de accessoires er nu echt uitspringen.

Wij zijn heel blij met deze make-over! En om dit effect te creëeren hoef je helemaal geen topschilder te zijn. De kalkverf van Pure & Original doet het meeste werk. Easy peasy dus .

Wat vinden jullie van deze make-over?

Liefs Kelly

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Pure and Original

5 Reacties

 1. by_amarins
  20 december 2017 / 19:21

  Wauw echt heel gaaf! Misschien gaan we dit ook wel zo op de muren doen in ons nieuwe huis ☺️

  • Keeelly91
   Auteur
   30 december 2017 / 08:43

   Dankjewel! Leuk :)!

 2. Johanneke
  7 januari 2018 / 22:34

  Heeeel gaaf! Wij hebben dit ook op de muur. Zo blij mee!! Wij hebben de kleur old linnen van Pure en Original. We willen straks in het nieuwe huis weer zo’n muur, misschien deze kleur wel!

  • Keeelly91
   Auteur
   8 januari 2018 / 07:52

   Ooh wat gaaf! Wij zijn er ook heel blij mee. Het is zo’n mooi effect :)!

   Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: