2017 WAT GING JE SNEL!

Wat is dit jaar weer voorbij gevlogen zeg! Ongelofelijk. Hebben jullie daar ook zo’n last van? Misschien komt dat omdat er weer zoveel leuke dingen op mijn pad zijn gekomen. Mooie samenwerkingen met lieve mensen en inspirerende producten.

Hierbij mijn 2017 in een notendop met mooie én minder mooie momenten.

Mooie momenten.

Mijn eerste video interview kwam online! Jeutje wat vond ik dat spannend zeg. Is ook wel een klein beetje te zien want heel relaxt zat ik er niet bij haha! Maar het was een leuke ervaring en wie weet in de toekomst gaat dit meer gebeuren.

keeelly91blog-newyear-furnlovers-1

keeelly91blog-newyear-instagram-1

Ik ben weer met een gezellig meidengroepje van IG naar Utrecht geweest om,uiteraard!, te interieurshoppen! Wat was het weer gezellig. Dit moeten we jaarlijks volhouden hoor . De mensen in de winkels weten niet wat ze overkomen. Kakelende vrouwen over hun interieurverslavingen .

Ook mocht ik 2x bij een Ikea persevenement aanwezig zijn. En bij Kokodama mocht ik binnenkijken in hun groene oase. Super leuk om een kijkje te nemen achter de schermen van zulke bedrijven!

En heb ik nog veel meer mooie samenwerkingen met mooie merken mogen doen. Maar dan word deze blog wel erg lang haha.

keeelly91blog-newyear-letterbord-2

En toen was het stil.

Er was 1 moment in 2017 waarop de tijd even stilstond en ik dacht dat de dagen nooit voorbij gingen. Wellicht hebben jullie het nieuws voorbij zien komen maar op 16 juli is onze lieve kat Dopey aangereden en heeft het niet overleefd. Nu ik dit schrijf springen de tranen weer in m’n ogen. Ookal is het alweer bijna een half jaar geleden. Ik had geen idee dat er zóveel uren en minuten in een dag zaten. Maar helaas gebeuren dit soort dingen en is het niet altijd rooskleurig zoals we misschien wel vaak op social media zien. De reacties op instagram waren hartverwarmend. Dat heeft ons ook echt zóveel steun gegeven ❤️. Ik moet altijd aan hem denken bij het nummer Stargazing van Kygo. Op de een of andere manier hoor ik de naam van Dopey voorbij komen en noem ik dit nummer de Dopey song hihi.

keeelly91blog-newyear-urbanjungle-1
Mijn favoriete foto van 2017 met de liefste mascotte. Hij maakte de fotos speciaal .

Trots

Hier ben ik erg trots op. Want zo heb ik in november de GREEN Award van Meettheblogger op mijn naam mogen schrijven. Wauw wat een superleuke ervaring en groot compliment! Ik mocht een kijkje nemen bij Elho en ik won een leuke prijs namens hun. Dat zal ik zeker nooit vergeten.

keeelly91blog-newyear-meettheblogger-1
We gaan zien wat 2018 allemaal weer gaat brengen. In ieder geval ben ik samen met Greet van Styleandsugar 21 januari op het Happy IG event te zien en vertellen we over tips op IG. Weer een dingetje uit m’n comfortzone . Maar ik heb er zin in!
Ook bestaat mijn blog in februari alweer 2 jaar en dat ga ik uitgebreid vieren.
Zo leuk om te zien wat jullie het leukst vinden om over te lezen. Zo is mijn bestbekeken blog toch nogsteeds de verbouwingsupdate: finish. Gevolgd door andere blogs met grote veranderingen. Ook in 2018 zal ons interieur vast niet stilzitten. En dan zijn jullie natuurlijk weer getuige .

Voornemens.

Ik doe nooit zo aan goede voornemens. Jullie wel? Wel wil ik proberen om iets meer te relaxen en niet als een kip zonder kop m’n vrije dag door te komen. Want chaos staat bij mij toch wel bovenaan in het woordenboek haha. Er zijn dagen dat ik niet kan slapen van alle ideëen die ik in mn hoofd haal. Ook ben ik nogal perfectionistisch en ik moet dat iets meer los gaan laten. Soms allemaal heel handig maar vaak ook best een beetje vervelend.

Dankbaar.

Dankbaar ben ik dat ik al deze leuke en mooie dingen mag meemaken. Ik kan het echt een uit de hand gelopen hobby noemen. En dat heb ik natuurlijk ook aan jullie te danken! Want zonder al die lieve likes en reacties was het nooit zo groot geworden. Ik waardeer jullie betrokkenheid enorm. En ik zeg het nogmaals: DANKJULLIEWEL ❤️. Dit is de mooie kant van social media. En dat moeten we vooral zo mooi houden.

Ik wens jullie een fantastische jaarwisseling en een prachtig liefdevol gezond 2018. Met heel veel inspiratie!

keeelly91blog-newyear-letterboard-3

Veel liefs Kelly en een pootje van jullie grote vriend Klungel. Hij heeft een beetje Dopey in zich opgenomen.

Deel:

4 Reacties

 1. Handles & More
  31 december 2017 / 11:25

  Mooi om te lezen! En heel veel succes weer het komende jaar Kelly!!
  Groetjes

  • Keeelly91
   Auteur
   31 december 2017 / 11:50

   Dankjewel! :)!
   Jullie ook!

   Liefs.

 2. Finette
  3 januari 2018 / 20:49

  Wat een leuk blog Kelly! En wat naar van Dopey zeg… die plaat met hem tussen de planten vind ik echt geniaal!
  Tot ziens op het IG event. Warme groet Finette (van fienhome)

  • Keeelly91
   Auteur
   3 januari 2018 / 22:37

   Dankjewel! 🙂
   Ja het is zo verdrietig. Gelukkig hebben we onze andere kat nog. Maar het blijft vreselijk.
   Leuk istie he! 🙂 hij maakt het plaatje af 😉
   Wat leuk dat ik je daar zie! Gezellig en tot de 21ste :)!

   Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: