Een betonnen item in huis.

Beton is hot! Je kunt het op zoveel manieren in huis toepassen. Denk aan een betonnen aanrechtblad of een betonlook muur. Een badkamer van beton. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Zelf hebben we niet veel beton in huis. Wel een “betonlook” aanrechtblad haha. Ooit zou ik nog wel eens een echt betonnen blad willen hebben. Dromen moet je blijven houden hè .

Er is wél een betonnen accessoire het huis binnengeslopen. Namelijk deze mooie Concrete Bowl van de ontwerpers Dils&Mander.

 

Dils&Mander is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van beton. Ze maken er vanalles mee. O.a dus deze Concrete Bowl. Het mooie vind ik het stoere effect van de binnenkant. En deze muntgroene tint past perfect bij onze inrichting. Sinds kort hebben ze deze pasteltinten aan de serie toegevoegd. Je kunt ook nog kiezen uit Hemelsblauw en Zalmroze. Maar voor de neutrale liefhebbers zijn ook de echte betontinten te koop .

catdog_01

Door een speciale technologie en een nieuw soort beton kunnen ze het in alle vormen maken die je maar kunt bedenken. Zoals deze katten/hondenmand ontworpen door Geerke Sticker die ik persoonlijk echt geweldig vind! Ookal zullen onze gekke katten toch de voorkeur geven aan een kartonnen doos haha!

De Concrete Bowl staat nu mooi op het aanrecht te pronken als fruitschaal.
Hebben jullie al betonnen items in huis?

Liefs Kelly.

Deze blog is tot stand gekomen ism Dils&Mander.
Foto 
kattenmand afkomstig van Geerkesticker.wixsite.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: