KLEINE WASJES, GROTE WASJES..

De was, het is iets wat aaaaltijd terug komt. Een soort bodemloze put, helaas heb ik dat met mijn portomonnee nou nooit..
Gelukkig heb ik nooit een hekel aan wassen. In principe doet de wasmachine en het wasmiddel het werk. En sinds kort was ik met een wel heel bijzonder was, schilletje.

Schillen? Ja jullie horen het goed. Voortaan word onze was schoon door Nepalese superschillen van Seepje. Deze schillen komen van de Sapindus mukorossi vruchten. Die groeien in overvloed bij het Himalaya gebergte. Deze schillen bevatten een natuurlijk vorm van zeep, die bij aanraking met water, in je wasmachine dus, vrijkomt!
De missie van Seepje is om de wereld mooier en schoner te maken. En ik ben voor! Want wie wil er nu niet een beter milieu.

Hoe werkt Seepje?
Het werkt heel makkelijk. Stop 4 hele of 8 halve schillen in het bijgevoegde waszakje.
Gooi dat allemaal in de trommel en klaar is kees. Je kunt de schillen 3x gebruiken en daarna gooi je ze gewoon in de tuin of in de groene container. Easypeasy.
Ook handig om te weten is dat het voor alle soorten was gebruikt kan worden. Dus ook wol en zijde. En om het allemaal nóg makkelijker te maken, de schillen werken ook als wasverzachter.

Mocht je toch niet overtuigd zijn van de schillen. Seepje heeft ook vloeibaar wasmiddel. Ook hierbij zijn de schillen in de picture, die worden namelijk verpoederd en Seepje maakt daar doormiddel van een kook en filterproces een vloeibaar middel van! Daarbij komen nog 20% andere schone ingredienten die zorgen voor een heerlijke geur. En het mooie is dat deze verpakkingen gemaakt is van oude melkflessen uit Engeland!

Je kunt zelfs je huis poetsen met Seepje. Met de allesreiniger ook weer gemaakt van verpoederde schillen.
Dus mocht je helemaal natuurlijk willen poetsen. Dat kan! Weer met een heerlijk frisse geur.

Wil je ook de natuur de was laten doen? De producten van Seepje vind je gewoon o.a bij de Albert Heijn.

Liefs Kelly.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Seepje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: