ER HANGT IETS AAN DE MUUR!

Ik zeg wel eens vaker dat het huis nu hélemaal af is. Oke dat weet je met ons nooit. Maar kwa dingen aan de muur is het nu wél af. (Onthouden jullie het?) We misten allebei nog iets voor boven de tv. Die wand was nog best kaal. Maar we kwamen er niet echt uit. Een IXXI? Of een schilderij? Neehh dat was het toch niet helemaal. Totdat ik in contact kwam met Handles&more.

Handles&more is een webshop die o.a verschillende leren handgreepjes verkoopt. Maar Handles&more zou Handles “&more” niet heten als ze niet meer dan dat verkopen. In de webshop zijn nu o.a ook leren plankdragers met bijpassende houten planken te vinden. En dat zou onze muur mooi oppimpen.

We hebben gekozen voor cognac kleurige plankdragers. Dit past mooi bij de terracotta bloempotten en leren riem van de lamp boven de eettafel. Ook waren we het snel eens over het soort plank. Je kunt namelijk uit verschillende planksoorten kiezen. Wij kozen voor eikenhout met onbewerkte rand. Maar je kunt ook uit oud steigerhout, underlayment, berken mutiplex of geschaafd eikenhout kiezen.
Alles is in 2 maten te verkrijgen. Hier hangt “small” ong. 70 breed en 15 diep. Een mooi maatje voor onze kale muur.

Het leuke van zo’n plankje vind ik dat je het steeds weer opnieuw kunt stylen. En als we voor een schilderij of IXXI hadden gekozen zat je langer vast aan 1 ding. Niet dat mijn vriend dat heel erg had gevonden want die word gek van mijn veranderkunsten .

Het is de moeite waard om even in de webshop van Handles&more te kijken, want naast dit zijn er nogmeer items om van te smullen. Bijvoorbeeld een stijlvolle keuken/-en of wc-rol houder. Óf een kledingrek!

Wij houden het voor nu bij dit plankje.

Liefs, Kelly.

‘Deze blog is tot stand gekomen ism Handlesandmore.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: