THEE IN EEN STYLISH JASJE

Ondanks dat we nu zo’n geweldige koffieautomaat hebben ben ik een echte theeleut. En ik hou van bijna alle smaken. Behalve Rooibos en Earl Grey -brr-. Een beetje honing erin. Het theezakje er even in laten hangen en….. ja dat theezakje, kan dat nou echt niet leuker? Jawel! Daar heeft Tea Heritage iets heel origineels op bedacht.

Alle theeleuten opgelet! Zeg hallo tegen theezakjes die je het liefst níet weg wilt gooien.
Het ziet er niet alleen leuk uit, het is ook heel leuk om aan iemand kado te doen. Aan nog een echte theeleut bijvoorbeeld.

_dsc0200kopieblogg

_dsc0206kopieblogg

Het idee is gekomen toen de Franse Elodie in 2013 een romantische valentijnsbrunch wilde organiseren en ze op zoek ging naar hartvormige theezakjes. Helaas kon ze deze nérgens vinden. Dus zat er maar 1 ding op. Ze zelf maken!
Maar bij hartvormige zakjes is het niet gebleven. Ze kreeg de smaak te pakken en zijn er onder andere ook ster, kat en babyromper zakjes bijgekomen. Wat ze nu net nieuw heeft zijn gepersonaliseerde theezakjes. Leuk voor bijvoorbeeld een bedankje aan de gasten op jullie huwelijksdag.
Degene die ik o.a heb mogen ontvangen is toch wel mijn favoriet. Hoe kan het ook anders. De cactus! En deze prikt gelukkig niet haha.

Ik vind het een origineel idee. En ik wou dit even met jullie delen.
Wat vinden jullie van deze handgemaakte theezakjes?

Liefs, Kelly.

1 Reactie

  1. 21 april 2017 / 09:37

    What a great discovery. That cactus tea bag is so cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: