HANDIGE HAAKJES VAN DIPTYWONEN.

Soms heb je van die kleine stomme klusjes die na een verbouwing heeeel lang blijven liggen. Toen wij in mei ons huis hebben verbouwd hadden wij ook zo’n klusje. En nee, dat waren niet de bekende plintjes haha! Het waren handdoekhaakjes! 

Ja hoe stom het ook klinkt, het kwam er gewoon niet van! Er hangt een verwarming en daar gooiden we eigenlijk elke keer onze hand en theedoek op. Af en toe tot ergernis want de etensbakjes van de katten staan daaronder. Incl waterbakje. En ja, soms viel dan nét je theedoek daarin! Irritaaaaant….

handige-haakjes-van-diptywonen-1

Nu november is begonnen en de verwarming weer lekker aan t loeien is, is het niet handig om hem de verstoppen met je keukendoeken. En toen waren daar de Handle haken van Diptywonen! 3 mooie haken die ideaal geschikt zijn voor je hand en theedoek. Je kunt er natuurlijk ook nog heel veel andere dingen aan hangen. 2 hebben we er gebruikt voor in de keuken en voor de 3e moeten we nog een geschikte plek bedenken. 

handige-haakjes-van-diptywonen-2

Bij Diptywonen shop je duurzame, eco en fairtrade items. Waaronder ook de fairtrade vlaggenslinger die hieronder is afgebeeld. Hierdoor kun je een steentje bijdragen aan een betere wereld.  Er is nagedacht met alles wat er in de webshop te koop is. Maarten en Michelle (de gezichten achter Diptywonen) willen graag wonen met een goed gevoel! En dat willen we toch eigenlijk allemaal. 

handige-haakjes-van-diptywonen-3

Bij ons is eindelijk het klusje geklaard en kan de verwarming lekker z’n gang gaan. Ik vind het namelijk aardig koud buiten brrr! 

Liefs, Kelly. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: