VERNIEUWDE BLOG + FEESTELIJKE GIVEAWAY!

Jaaaa m’n nieuwe website is eindelijk online!
Het was een hele klus om alles mooi te maken én goed te laten werken (aldus mijn lieve handige vriend). Ik ben allang blij dat ik een blog online kan zetten. Maar zo’n hele site bouwen? Ik snap er de ballen niet van ;-). 

En bij zo’n nieuwe website hoort natuurlijk ook een nieuw logo! Ik ben heel blij met het resultaat. Jeroen van j-s.co heeft het logo ontworpen. Ik vind dat het heel goed bij mijn stijl past. Wat vinden jullie? 

_dsc8197kopieblog

Om mijn vernieuwde blog te vieren mag ik namens Sterkonline ook iets heel leuks weggeven! Namelijk de Clork klok van Puik-art! Wat een mooi design ontworpen door ilias Ernst. Het kurk samen met wit vind ik echt een prachtige combi. En doordat de Clork op zichzelf kan staan past hij in iedere ruimte. Handig voor als we alles weer willen verschuiven ;-).
Sterkonline verkoopt het hele assortiment van Puik-art en nog vele andere mooie designmerken!

_dsc8204kopieblog

_dsc8195kopieblog

Wil je ook altijd bij de designtijd zijn met deze Clork? Doe dan mee en WIN! 

Wat moet je daarvoor doen? 

1. Volg @keeelly91 & @sterkonline
2. Deel 1 van de fotos waar de Clork opstaat en tag ons beide in je bericht.
3. Gebruik #keeelly91feest 

De winnaar word zaterdagavond 3 december bekend gemaakt door een eerlijke namenloterij! 

WINNAAR: @K_a.r.i.n

Liefs, Kelly. 


Geplaatst

in

, , , ,

door

Reacties

5 reacties op “VERNIEUWDE BLOG + FEESTELIJKE GIVEAWAY!”

 1. Marleen avatar

  Je site even bekeken op mijn telefoon! Ziet er super uit! Het logo past idd helemaal bij jou!
  Fijne zondag alvast!

  Liefs,
  Marleen
  IG: stylingstudiomarleen

  1. Keeelly91 avatar
   Keeelly91

   Dankjewel! Ben er ook heel blij mee 🙂

   Liefs Kelly

 2. Sandra avatar

  Wauw je website is prachtig geworden Kelly. Past helemaal bij jou!
  Liefs, Sandra (Koseligblog)

  1. Keeelly91 avatar
   Keeelly91

   Thanks meid! Ben er ook heel blij mee :-). En jeeeej je reactie is binnengekomen haha! Eindelijk ;).

   Liefs Kelly x

 3. Starck diamantgereedschappen avatar

  Prachtig! Zelf gemaakt? Ik ga gelijk meedoen met je actie! x Naomi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.