Het Inter(ieur)view met: Andrea!

Vorige keer in het inter(ieur)view stond Fenna van @fennat in de spotlight. Deze keer kijken we binnen bij Andrea van het instagramaccount @mommylovesstyling. Haar mooie vintage stijl met persoonlijke items en donkere accenten spreekt mij erg aan! In dit interieur interview komen we meer over Andrea, én natuurlijk over o.a haar dillema’s en interieurgeheimen te weten. Lees je mee?
Hee Hallo! Wie ben je? En vertel eens iets meer over jou interieurstijl.

Mijn naam is Andrea en op instagram heet ik Mommylovesstyling. Ik woon samen met man, zoon en dochter in een oud huis uit 1912 in Sneek. Ben gek op het veranderen en het stylen in huis. Inspiratie haal ik van instagram en uit tijdschriften en boeken. Mijn basis in huis is vooral zwart. Aangevuld met een beetje wit en kleur. Die kleuren kunnen wisselen. Dat doe ik dan vooral met kussens en met kaarsen. Misschien is die stijl het beste te omschrijven als vintage scandinavisch. Ik richt ons huis vooral in met wat we mooi vinden en persoonlijke spullen. Ons interieur is een mengelmoes van items die wij over de jaren heen hebben verzameld en gekregen. Mooie (vintage) designitems hebben wij ook in huis staan, daar raken wij nooit op uitgekeken.

Waarom heb je voor deze stijl gekozen?

Ik hou heel erg van Scandinavische meubels en de manier van inrichten. Ik vind het heel belangrijk dat een huis persoonlijkheid uitstraalt. Ben gek op mooie vazen en accessoires en of dat dan design is of van de plaatselijke kringloop komt maakt mij niet uit. Van huis uit heb ik mijn voorliefde voor design mee gekregen.

Wat is je allermooiste item in huis?

Pfoe dat vind ik moeilijk! Denk toch onze verschillende eetkamerstoelen die we over de jaren heen verzameld hebben. De Panton chair van Verner Panton is toch wel mijn favoriet.

Wat zou je nooit wegdoen?

Tja alles is natuurlijk vervangbaar, maar de Tolomeo lettura kregen we van mijn ouders toen we 18 jaar geleden gingen samenwonen. Een klassieker die nooit verveeld.

Dillema’s:

Nooit meer naar de kringloop óf nooit meer een Design item aanschaffen.

Ohhh daartussen kan ik niet kiezen hoor! Dan maar nooit meer een design item aanschaffen en hopen dat ik mooie design spullen vind bij de kringloop. En leuke, gekke vaasjes scoren die niemand anders heeft!

Nooit meer en plant in huis óf nooit meer bloemen.

Dan maar geen bloemen! Al kan ik hieruit ook niet kiezen. Maar een aantal planten in huis heb ik al jaren en ben ik aan gehecht geraakt.

Wat zou je aanschaffen als je daarna nooit meer iets zou mogen kopen?

Dan zou ik kiezen voor een mooie retro design lamp als eyecather! Dat is het enige echte wat nu nog ontbreekt. Verder zeer tevreden met wat er staat!

Liever een heeeele mooie stoel die totaal niet lekker zit? Of juist een stoel die heel lelijk is maar wel een ge-wel-dige comfort heeft.

Geen van beiden. Ik zoek net zo lang door naar een stoel die mooi is én goed zit!

Interieur geheimen:

Heb je wel eens een interieurblunder gehad?

Mijn smaak verandert met de jaren. Dus als ik terugkijk is de basis altijd wel goed geweest en nog steeds. Maar een knalroze muur zal ik niet snel meer verven in huis.

Wat heb je nog nooit op de foto gezet?

Mijn wc! Die is niet zo spannend.

Wat houd zich schuil achter de deurtjes van je kasten?

Vazen, potjes, kaarsen, boeken en spelletjes!

keeelly91 mommylovesstyling instagram interieur interview vintage inspiratie wonen

Tot slot:

Wat is het gekste wat bij je interieur moet passen?

Zeeppompje denk ik. Al kan ik ook een reep chocolade kopen vanwege de mooie verpakking.

Wie of wat inspireerd jou?

Instagram, boeken en tijdschriften. Door een mooie stad slenteren. Van alles wat ik zie kan een inspiratiebron zijn!

Heb je nog wensen in jou interieur?

Een mooie retro design lamp zoals ik eerder hierboven beschreef. En daarnaast zou ik nog wel een mooie design klassieker aan onze eettafel willen bijschuiven.

 

Bedankt Andrea dat we een kijkje mochten nemen in jou mooie sfeervolle woning! Wil je meer zien van Andrea? Volg haar dan op Instagram @mommylovesstyling 😉

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: