Nieuwe gordijnen in de woonkamer!

 
De gordijnen die we hadden in onze woonkamer waren nog niet zo heel oud, alleen echt mooi hingen ze niet. En dat kan mijn vriend ook goed beamen..

Oh oh wát een gedoe nadat we ze gekocht hadden. We moesten ze namelijk zelf inkorten, maar ooh joh, dat konden wij wel even. Met een handige plakzoom om in te korten was dat toch zo gepiept? Resultaat, een bijna echtscheiding (ookal zijn we niet getrouwd) en hele scheve gordijnen. De ene kant hing 10cm boven de grond en de andere 5cm op de grond. Jup hier waren wij niet voor gemaakt. 

De vorige gordijnen, hier zie je ook dat ze niet mooi recht naar beneden hangen. En op de 2e foto dat ze een stuk op de grond hangen 😉

Toe aan nieuwe gordijnen? JA!

Toen INHUIS plaza mij benaderde voor raamdecoratie klonk dat als muziek in onze oren. Eindelijk die scheve dingen weg. En deze maakten plaats voor kaarsrechte mooie kwaliteit gordijnen. We kozen voor de Bohemian gordijnen in de kleur “grey”.


Hiervoor had ik online een paar kleurenstalen aangevraagd en deze kleur paste het beste bij onze inrichting. Daarna hebben we ze op de site van INHUIS plaza online besteld. Een makkelijke manier! Gelukkig maar, want we willen geen moeilijke toestanden meer met gordijnen ;). 

Ook hebben we gekozen voor mat zwarte ringen. Ik zat eerst te twijfelen om een rails aan te schaffen, maar uiteindelijk hebben we toch de roede behouden. Ik vind het namelijk wel handig als ik er bijv. een plant aan wil hangen ;). 

Toen de gordijnen binnen kwamen waren ze netjes verpakt en gestreken, zodat we ze meteen op konden hangen. Zo, dat ging een stukje sneller en met minder ergernis als de vorige keer. 

Één ding hebben we samen wel geleerd, en dat is dat we voortaan altijd voor raamdecoratie op maat kiezen! Bedankt INHUIS plaza voor deze wijze les ;). 

Wat voor raamdecoratie hebben jullie thuis? 

Liefs Kelly. 

Deze blog is tot stand gekomen ism INHUIS Plaza

Deel:

2 Reacties

 1. Bren
  14 november 2018 / 09:12

  Hoi Kelly,

  Waar komt toch die mooi kast vandaan naast je bank?.
  Al een tijdje opzoek naar iets voor naast de bank en ik vind jouw kast zo leuk.

  • Keeelly91
   Auteur
   18 november 2018 / 09:49

   Hi! De kast is van Fatboy :-). Op hun site is die te vinden. Hij heet Molecube kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: