Keeelly91Blog stopt! Volle focus op Studio Keeelly.

6 jaar, 122 blogs, 1560 berichten en ontelbaar veel samenwerkingen en mooie momenten verder heb ik een belangrijke knoop voor mezelf doorgehakt. Ik stop voor onbepaalde tijd met bloggen en samenwerkingen met mijn account @keeelly91 en ga voor de volle focus werken aan mijn bedrijf Studio Keeelly. BAM, the word is out .
Het was één groot avontuur!

Mijn account @keeelly91 heeft me zóveel gebracht. Het is vanaf 2015 een bizar avontuur geworden waar ik écht met een grote glimlach en heel veel herinneringen op terugkijk. Instagram gaf mij afleiding toen ik niet zo lekker in mijn vel zat en mijn account groeide en groeide maar door. Bedrijven wilde samenwerkingen en ik had nog nergens kaas van gegeten. Dit avontuur heeft zoveel deurtjes geopend waar ik anders geen weet van zou hebben. Het heeft me mooie contacten gebracht, ik ben een ondernemer geworden, mocht achter de schermen kijken bij grote bedrijven en het heeft me persoonlijk sterker gemaakt. En het heeft me dus ook gebracht waar ik nu het aller gelukkigste van wordt: interieur & branding fotografie.

De combi is te pittig.

Een bedrijf draaiende houden, een nieuw bedrijf opstarten, 3 dagen voor een baas werken, moeder, vriendin, dochter zijn etc. Dat was begin vorig jaar alles waar ik mee bezig was. Tijd voor mezelf was er niet. Én ik wilde alles “zelluf doen” (ik lijk m’n kind van 2,5 wel  ). Het bouwen van mijn website voor studio keeelly tot alle teksten en details bedenken. Alles moest perfect in mijn ogen.

Afgelopen mei ging ik naar een nieuwe baan van 2 dagen waardoor ik meer focus had op Studio Keeelly. Alleen ik merkte dat mijn account Keeelly91 en de samenwerkingen heel veel tijd opslokte.

Het is niet wat het lijkt.

Wat ik vaak hoorde was. “Ooh leuk zeg, een verhaaltje schrijven en dan een product krijgen! Chill! Kun je voor mij ook wat fixen? Ik wil nog wel een nieuwe stoel”. Of “Zo dat is makkelijk geld verdienen, even een fotootje op je account delen en klaar”.
Maar alles behalve dat is waar. Het is kei-hard werken. Mailtjes beantwoorden, deadlines halen, contracten tekenen, keywoorden gebruiken, vernieuwend blijven (weer een muurtje verven=huis op z’n kop en onrust in het gezin.), content bedenken etc etc. Het is echt niet zo’n “2 vingers in je neus” baantje als wat veel mensen denken.
Daarom werd het bij elkaar echt teveel en moest ik van mezelf een beslissing nemen waar ik het gelukkigste van word zodat er meer rust in mijn hoofd, maar ook in ons gezin komt. Want ook bij alle ballen hoog houden, valt er vroeg of laat wel eentje.

Volle focus

Ik heb nu wel geleerd dat als je heel veel dingen half doet er niks gebeurd. En met 1 ding heel goed doen kan dat na verloop van tijd een succes worden. En die keuze voor de volle focus op 1 ding heb ik voor mezelf gemaakt. Mijn pijlen zetten op Studio Keeelly en ondernemers helpen aan krachtige unieke beelden voor hun bedrijf. Ik blijf dus heerlijk in de interieurs, want dat is 1 van de dingen die ik door mijn instagram avontuur heb overgehouden. De liefde voor interieur. De liefde voor fotografie zat er al veel langer in maar is mede door instagram flink aangewakkerd.


De transformatie van ons interieur in 6 jaar tijd.

Heel dubbel

Toch voelt het heel dubbel om hier afstand van te nemen. Het is namelijk toch een groot onderdeel van mijn leven geworden. Tijdens het schrijven van deze blog kreeg ik ook echt even een brok in mijn keel en kijk ik met veel trots terug op deze 6 jaar. Ik blijf op mijn account af en toe nog wel iets delen, maar alleen als ik daar écht zelf behoefte aan heb. Ik heb zoveel enthousiaste mensen die mijn blogs lezen, en ontzettend veel bezoekers hier op mijn website. Hij blijft daarom ook gewoon in de lucht want… you”ll never know!

Mijn allerleukste momenten?

Dat zijn toch wel die mijlpalen. De eerste samenwerking. Die 10.000 volgers behalen. Met zoveel bereik iets kunnen doen voor het Wilhelmina kinderziekenhuis. De hilarische events met mede bloggers. Mijn inschrijving bij de KVK waarvan die man me als een walvis aankeek toen ik zei dat ik me als “blogger” wilde inschrijven . Natuurlijk mijn blogger award die ik in 2017 mocht ontvangen. Maar ook het hilarische moment met een samenwerking voor Emma matras, waarmee ik met de lege grote doos door t land reisde om die te fotograferen. Op de pier in Scheveningen, en met die grote doos tussen de tulpenvelden. Zie je t voor je ?

En mijn allermooiste post allertijden? Dat was toen mijn zoontje Toby geboren werd.

Ook de complimentjes van oa bekenden zal ik niet vergeten “het is echt alsof ik je hoor praten als ik je blogs lees”.
Al met al heb ik zoveel mooie herinneringen om aan terug te denken, maar het voelt supergoed om deze stap te nemen en dit avontuur na 6 JAAR! achter me te laten. Time flies!

Foto Rechts: Samen met @Juudithhome op een bloggersevent.


Foto Links: Event Kokodama. Midden Event van @Happy_Ayla waar ik samen met Greet @styleandsugar mocht spreken.


Links: Event Wout in huis. Rechts Vtwonen beurs met oa @styleachterover @ellefotografie @styleandsugar @juudithhome

De beste steun!

Dit alles was nooit zo goed uitgepakt zonder de hulp en steun van m’n lieve vriend. Ik kan hem nu stiekem wel mijn manager noemen haha. Elke post, elke blog en elke mail heeft hij eerst doorgelezen en feedback over gegeven voordat ik het plaatste of verstuurde. Hij wees me op mailtjes “hey, moet je die niet nog ff antwoorden” en vrolijkte me op als het even niet zo ging zoals ik het wilde. En ook nu staat hij weer vierkant achter me met deze keuze en hoopt net zo hard als ik dat Studio Keeelly over een aantal jaar een stabiel bedrijf is waar ik van kan leven.

Mocht je mijn avontuur willen volgen dan kan dat natuurlijk op @studiokeeelly. En wees niet bang, ik update af en toe vast nog iets op mijn account @keeelly91.

Dit is by far! mijn langste blog ooit geworden. Meer dan 1000 woorden. (Weer een mijlpaal  ) Maar als je het tot hier gelezen hebt (applausje voor jezelf) dan wil ik natuurlijk ook jou en iedereen bedanken die enthousiast was/is over ons interieur, mijn blog, het meeleven tijdens m’n zwangerschap, de reacties die ik mocht ontvangen. Want ja ook dat is écht waar. De nare reacties zijn bij mij op 1 hand te tellen!

BEDANKT DUS uit de grond van m’n hart! Want ook zonder jullie lieve trouwe volgers was dit avontuur nooit zo’n succes geworden en heeft het me niet gebracht tot waar ik nu sta.

Veel liefs, Kel. En wie weet. Tot ooit!

Deel:

1 Reactie

  1. Greet
    1 februari 2022 / 19:59

    Wat een stoere stap. Dit is toch een geweldige blog! Zo leuk, brings back memories. Lieve Kelly je gaat het super goed doen! Dikke knuffel, Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: