Mijn allereerste blog uit 2015!

woonkamer bank woonexpress interieur inspiratie blog landelijk Scandinavisch home vloerkleed

Iets nieuws beginnen is altijd spannend. Zo vond ik dat ook met mijn eerste blog. Ik werd in 2015 gevraagd door het platform Homecrush, wat nu niet meer bestaat. Mijn eerste blog is dus van het web verdwenen. Gelukkig had ik hem nog op mijn mail staan! Zonde om zo iets niet meer te hebben. Het is toch het begin van iets moois, want ik doe het nogsteeds met veel plezier! Ook stond hij niet op mijn huidige website. Reden genoeg dus om even “oude koeien uit de sloot te halen” ;-). Zijn jullie benieuwd naar waar ik in mijn eerste blog over kletste? Lees hem dan hieronder. 

Kelly’s eerste blog.

Hi allemaal!

Mijn naam is Kelly en ik ben nieuw hier als blogster op HOMECRUSH_! (ik vond het echt een eer dat ik gevraagd werd! -blij blij-)
Ik heb hiervoor nooit eerder een blog geschreven dus ik vind het best spannend. Maar he! Wie niet waagt wie niet wint hihi. Ik zit al een tijdje op Instagram onder de naam @keeelly91. Soms zit ik erover te denken om mijn naam te veranderen naar bijvoorbeeld ‘kels-home’ of iets dergelijks, maar ach iedereen kent me nu wel zo’n beetje onder deze! Of hebben jullie echt een geweldige naam voor mij? Tips zijn altijd welkom ;-).

Ik woon sinds 3 jaar samen in een eengezinswoning met mijn vriend Patrick en onze katten Klungel en Dopey. Ons huis heeft een Scandinavische woonstijl. In het afgelopen jaar hebben veel veranderingen plaatsgevonden in ons interieur (oeps mijn schuld haha). De afgelopen 3 weken is o.a onze bank vervangen en oh wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Onze vorige bank was een hoekbank (toen we die kochten dachten we jaa lekker dan kunnen we allebei op de bank liggen) maar omdat we niet een al te grote woonkamer hebben was dat al snel een grote sta in de weg. Daar kom je dan pas achter als je het gaat gebruiken. En ze hebben we dat met meer dingen gehad in huis hihi. Herkenbaar?

Ook hebben we de kleur ‘Pale Jade Green’ van ‘Le Noir & Blanc’ o.a te koop bij Karwei op de muur aangebracht. Alles moest (in mijn ogen) altijd maar wit wit witter witst. Alleen hier had Patrick altijd al zo z’n twijfels over. Bij mij duurde dat even maar ook ik ben overstag gegaan en dit klinkt heel erg cliché maar… hadden we dit maar eerder gedaan haha!

Dit kleed van Housedoctor hebben we als laatste gekocht. Wat ben ik er blij mee! We hadden eerst een rond kleed liggen wat ik zelf gehaakt had. Met pijn in m’n hart toch weggedaan omdat ik hem niet meer schoon kreeg. Op mijn Instagram kun je nog foto’s zien van mijn zelfgemaakte kleed. Maar ik moet wel zeggen, dit vierkante kleed past toch meer in het geheel. En het heeft echt een geweldig printje!

Zo ben ik weer helemaal blij en gelukkig met ons nieuwe interieur. Maar ik ben ik niet als het binnenkort zomaar weer anders kan zijn. (En dan zijn jullie natuurlijk op de hoogte haha).
Achja, ik heb nou eenmaal de drang om snel te veranderen. Kennen jullie dat?

Tot snel bij een volgend blog!
Liefs, Kelly.

Zo, dat was hem dan. Mijn allereerste blog. Wat vinden jullie ervan? 😉 En voor diegene die wilt weten welke kleur er op de muur zit, ook dit staat in de blog. Jep, zolang hebben we die er dus al op zitten. En hij verveeld me nog steeds niet ;-).
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: