KERSTKUSSEN GEVECHT!

KERST!

Ja kerst! Jeetje het is weer bijna zover. En ik word soms een beetje bang omdat ik het gevoel heb dat ik mn kerstboom van vorig jaar net weer heb afgetuigd haha! Maargoed er zit dus alweer een jaar tussen… Tijd dus om het huis weer extra gezellig te maken!

Met kerstaccessoires/frutsels heb ik nooit zoveel moeite. Ik ga naar een tuincentrum en ik heb binnen een uur een kar waar je U tegen zegt. Maar die kerstkussens zijn bij mij altijd een dingetje. En ik vind het JUIST met kerst zo leuk om die ook in de sferen te brengen.

Dus ben ik op internet gaan speuren naar leuke kussens om ons huis zo nóg meer de kerstsfeer te geven.

kerstkussen-gevecht1

Toen kwam ik deze 3 tegen en deze zouden perfect in mn interieur passen! En deze leukerds zijn ook nog eens heel leuk geprijsd! De duurste is namelijk €9,99! Je kunt ze HIER shoppen.
De kerstboompjes die erbij staan vond ik op DEZE site. Ik vond ze zo schattig dat ik ze even moest delen en de kleur trok mij enorm aan. Het zit een beetje tussen koper en goud in. Erg sfeervol als je t mij vraagt.

Maar ik zou ik niet zijn als ik weer niet gigantisch lang loop te treuzelen en te twijfelen en weer 100 andere sites afloop tot ik de perfecte kussens heb gevonden en dan uiteindelijk weer terugkom bij deze en dan… Ja jullie voelen ‘m misschien al aankomen, dan zijn ze UITVERKOCHT! Hebben jullie dat ook? Ik heb dat namelijk best vaak.. zucht. haha!

kerstkussen-gevecht2

Ik dacht altijd dat ik niet zo’n fan van rood was maar dit kussen vind ik toch zeker wel een kanshebber!! En laten we wel zeggen, voor de prijs hoeven we deze leukerd niet te laten liggen! Hij kost namelijk maar €4,99!! Wiehoee! Je shopt um HIER!

kerstkussen-gevecht3

Ook deze vier vond ik op internet. Het koperen kussen is ook heel erg mooi en helemaal de trend van nu (zeker als je het combineert met koperen kerst accessoires)! Deze is €12,- en dus ook lief voor de portemonnee. Ik ben helemaal weg van het groene kussen! Het heeft echt een prachtig rustig printje. Alleen helaas is deze met zn €59,95 net ff boven mijn (kussen)budget. Ach wie weet heb ik nog eens geld over (*ahum* haha).

kerstkussen-gevecht4

Nou, ik heb weer genoeg zitten staren naar het beeldscherm waar weer veel te veel ideeën uit zijn gekomen, hihi. Ik laat het eens even bezinken en laat jullie natuurlijk weten welke kussens het uiteindelijk zijn geworden! Ondertussen kijk ik even naar dit prachtige plaatje hierboven! Hiervan krijg ik zo’n zin in de kerst!

Merry bijna Christmas!

Liefs, Kelly x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: