DE BEROEMDE SCHOMMELSTOEL

Een nieuwe stoel in je woonkamer kan ineens zo’n ander effect geven!

Deze “beroemde” schommelstoel stond al heel lang op mn wishlist. Ik noem hem beroemd omdat volgens mij bijna iedereen hem wel kent, of zelfs in huis heeft. En eindelijk staat hij bij mij ook in huis. Jippieee!!

Ondanks dat ie er zo mooi uitziet met z’n simpele strakke design zit ie ook echt heerlijk! (en dat is over het algemeen ook wel belangrijk haha) We hebben voor deze stoel gekozen omdat hij een luchtige uitstraling heeft. En omdat we (zoals ik in mijn eerste blog vertelde) niet zo’n grote woonkamer hebben, past dit perfect!

Je ziet ze heel veel met een chroom onderstel. Alleen omdat ik al kuipstoelen heb met een wit onderstel (en verder niks van chroom in huis heb) vond ik dat niet helemaal matchen. Dus ging ik op internet speuren naar websites die deze stoelen verkochten maar dan met een wit onderstel!

de-beroemde-schommelstoel1

Ik kwam er eigenlijk via instagram al snel achter waar ze de ”beroemde” schommelstoel MET wit onderstel verkochten. Dat is namelijk hier. Ze verkopen ze hier trouwens ook nog in andere kleuren onderstellen. O.a zwart, blauw of groen. Voor ieder wat wils dus.

de-beroemde-schommelstoel2

Door deze schommelstoel is de woonkamer nu echt af. (Af? Ja, af.. geen idee voor hoelang haha) Het geeft een gezellige en knusse uitstraling. Zoals jullie misschien ook zien heb ik de groene kussens die ik benoemde in m’n vorige blog toegevoegd. Deze heb ik hier gekocht. Het geeft net even iets meer kleur op de bank. En ze passen perfect bij de groene planten!

Ik schommel nog even lekker verder 😉 !

Tot de volgende blog!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: