KISTJE KISTJE OP DE PLANK..

Al een tijdje was ik niet helemaal tevreden over de styling van het tv meubel. Jullie herkennen dat vast wel, van die hoekjes in huis waar je moeilijk tevreden over bent. Veel mannen zullen denken pff waar máák je je druk om haha. Maar dat is iets wat ze niet zullen snappen 😉.
Voor mijn idee stonden er teveel planten. Huh teveel?! Ja, ik hou van planten maar ze moeten wel op een goede manier uitkomen. Ook vond ik de grote poster van Textposters net teveel aanwezig kwa harde contrasten. Daar heb ik boven een mooie plek voor gevonden.

_dsc9488kopieblog

En tijdens een bankhangavond had ik ineens een idee! Tegenwoordig zie je weer veel oude fruitkistjes, die op veel manieren in interieurs worden gebruikt. Denk bijv aan een schoenenopslag, of hang ze aan de muur. Zie fotos hieronder. Ik vond het leuk om te gebruiken als styling kistje. Dus hup naar de winkels en ik scoorde er eentje. In een kleinere maat van 49cm breed bij 30cm hoog en 19cm diep omdat de ruimte om te stylen maar 1.20 is.

Toen ik het kistje neerzette zag ik gelijk dat het wat ging worden. Er was volume én ik kon er iets bovenop zetten waardoor ik ook in de hoogte kon werken. Alleen de kleur.. dat was nog een dingetje. Doordat het tvmeubel een houten kleur blad heeft vond ik het te veel hout worden en dus besloot ik het kistje te verven voor een rustiger effect. 

_dsc9640kopieblog

Ik vond het leuk om de kleur achter de bank terug te laten komen en heb 2 testers in de kleur Richmond green van Le noir & blanc (dat is de houtverf kleur van Pale Jade Green muurverf) gekocht.
Ik verfde het 1 keer en niet helemaal precies omdat ik de oude look wilde behouden. Het verven is dus zo gepiept. Eenmaal klaar was ik blij met het resultaat.
Het staat frisser en het past helemaal in de ruimte. 

_dsc9628kopieblog

_dsc9653kopieblog

Zo kun je dus met een klein bedrag en spullen verschuiven iets heel nieuws creëeren!
Kijk voor meer ideëen met fruitkistjes eens op Pinterest. Er zijn zoveel leuke dingen mee te doen. 

Liefs, Kelly. 

2 Reacties

 1. Wietske
  12 september 2017 / 00:26

  Prachtig huis!
  Vind het tv meubel heel mooi, is het gemaakt van Ikea besta kastjes? Met matte deurtjes? En wat voor hout hebben jullie voor de plank gebruikt? Bedankt!

  Groetjes Wietske

  • Keeelly91
   Auteur
   24 september 2017 / 18:58

   Hi Wietske,

   Het is idd de Besta. We hebben de glanzende deurtjes. En het hout is vurenhout bij de bouwmarkt vandaan. We hebben het in de blanke lak gezet 🙂
   Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: