KLOQ

De klok. Een onmisbaar item voor in huis. Tegenwoordig zijn de uren te kort en de planningen te lang en word er dus vaak op de klok gekeken. Althans dat heb ik haha!
En wat is er nou leuker dan op een hele mooie klok te kijken!
Míjn klokje begon sneller te tikken na het zien van deze prachtige design “KLOQ” van ontwerper Arjan Ros.

kloq4

Als zoon van een horlogemaker was Arjan altijd al in contact met uurwerken. Dus dat is niet zo gek als je dan zelf ook iets met klokken gaat proberen. Toen hij geinspireerd raakte door een film van Wes Anderson “Moonrise Kingdom” nam hij een klok mee van z’n vader’s magazijn.
Na wat strippen en gele verf was de eerste KLOQ geboren.

kloq3

Het nostalgische van vroeger opgepimpt tot een moderne klok helemaal van nu! Vanwege de “oude” vorm en het strakke minimalistische design kan de KLOQ in alle interieurs. Je kunt namelijk zélf de kleur bepalen. Ik heb gekozen voor een blanke houten KLOQ met zwarte wijzers en slinger. Maar wil je bijv een zwart wit versie of helemaal oranje? Het kan allemaal! Kijk eens op de site, Instagram of Facebook van KLOQ om te kijken of jou kleur erbij staat.

kloq2

kloq1

Ook vind ik het erg fijn dat de KLOQ helemaal stil is. Je hoort hem niet tikken. Dat is dus ook met de tijd vooruit gegaan. Want de klokken van vroeger hoor je zelfs door het tv-geluid heen tikken haha! Top werk van Arjan Ros.

Ik kijk vanaf nu graag op de “KLOQ” alleen mag íemand van mij nog uitvinden hoe de tijd minder snel gaat ;-).

Liefs, Kelly x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: