MAAK KENNIS MET PUIK-ART

Onlangs heb ik kennis mogen maken met het prachtige werk van Puik-Art.
De producten stralen echt design uit én wat je normaal gesproken niet bij design producten verwacht is de vriendelijke prijsklasse! Deze producten zijn voor iedereen dus leuk om te kopen! Puik werk zou ik zeggen ;-)!
 maak-kennis-met-puik-art1
De oprichters Daan & Freek vonden het belangrijk om jonge Designers een kans te geven op de markt. Zo hebben ze in 2012 Puik-Art opgericht. Ze helpen jonge Designers om bijv. samen te werken met (grote) bedrijven om hun werk kenbaar te maken. Puik-Art is inmiddels een team van ongeveer 50 Designers die het geweldig vinden om prachtige bijzondere eyecatchers te maken. En dát is gelukt!
maak-kennis-met-puik-art2
Neem nou dit Peper & Zout stel “boeien”.
(Designed by Ka-Lai Chan)
Ik word hier echt blij van. Jaja dat ik nog eens blij word van een Peper & Zout stel ;-).
De combi van het glas en kurk vind ik heel mooi matchen! Ze zijn dus niet alleen functioneel maar ook nog mooi om naar te kijken. Deze hoef je dus echt niet op te bergen in je keukenkastje. Maar ze mogen lekker pronken op het aanrecht of op een pronkrekje.
 maak-kennis-met-puik-art3
Ook deze viel mij meteen op. De “sico”
(Designed by Cecilia Valentine.)
Een siliconen onderzetter die ook nog hitte bestendig is. Ideaal voor je pannen! Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. En zijn verpakt per 4.
Ik heb gekozen voor de kleur groen. Omdat ik dat mooi vind matchen bij de witte tafel die we binnenkort krijgen en de planten in huis.
Het leuke van de Sico is dat je ze in elkaar kunt zetten. Zo kun je dus ook 1 grote onderzetter maken, of 1 lange, of toch 4 losse… Handig toch?!
 maak-kennis-met-puik-art4
En dan hebben ze ook nog een prachtige “T-doek” collectie.
( Designed by Ka-Lai Chan.)
Een serie theedoeken met grafische prints. Ook deze hebben ze in verschillende kleuren en dessins. Ik heb gekozen voor de zwart wit “BIKE”. Misschien omdat mijn vader vroeger fietsenmaker was, maar ik heb gewoon iets met afgebeelde fietsen haha. Deze theedoek is ook een echte eyecatcher in de keuken en stiekem zonde om te gebruiken ;-). (Tip, strijk de T-Doek en doe hem in een passende fotolijst! Zo kun je ook iets unieks aan de muur hangen).
maak-kennis-met-puik-art5
Nieuwsgierig geworden naar nog meer design van Puik-Art? Ga dan snel naar Puik-Art.com.
En het leuke is, ik mag 1 van deze 3 producten weggeven! Dus wil jij een echt Design stuk in je huis?
Doe dan mee!
1. Volg @keeelly91 & @Puikart. 
2. Deel een foto uit deze blog van het product dat je wilt winnen.
3. Tag ons in je bericht en gebruik #keeelly91puikart
De winnaar word maandagavond 2 mei bekend gemaakt op mijn blog.
Succes!
Liefs, Kelly

6 Reacties

 1. 25 april 2016 / 19:17

  Leuk! Ik ga meedoen voor de theedoek.
  Amanda @mijnhuisje_

  • keeelly91
   Auteur
   26 april 2016 / 20:13

   Superleuk :-D!

 2. TL ngo
  26 april 2016 / 11:57

  Puikart heeft mooie producten! Ik doe graag mee met de give away. Op instagram volgde ik puikart al. En heb jou account er nu ook bijgevoegd

  • keeelly91
   Auteur
   26 april 2016 / 20:14

   Ja dat hebben ze zeker! Superleuk dat je meedoet! En ook leuk dat je me nu volgt 🙂

 3. Anja (anja67)
  29 april 2016 / 19:20

  Wat een leuke produkten! Het peper en zoutsetje is wel mijn favoriet, echt superleuk!

  • keeelly91
   Auteur
   29 april 2016 / 19:39

   Ja gaaf he! Leuk dat je meedoet 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: