VERBOUWINGSUPDATE (DEEL 2)

Hi allemaal!
Daar ben ik weer met een kleine update van onze verbouwing!
John Williams is gelukkig nog niet langs gekomen dus het gaat de goeie kant op hahaha!!
We zijn inmiddels begonnen met de afwerking. YESS! De muren zijn nu één keertje wit geverfd en dit geeft al zóóón ander beeld.

verbouwingsupdate-deel-21

Helaas moet er nog 1 iniemiene stukje gipsplaat op het plafond (zie foto hierboven). Het had af kunnen zijn alleen als mijn handen een gipsplaat aanraken dan MOET die stuk. Dus dat deed die ook toen ik um samen met mn vriend wou plaatsen. (Tip, doe dat niet haha)
Jaja het was weer hilarisch (achteraf dan natuurlijk). Dussss… wij naar de bouwmarkt (met bus van de aannemer, wánt dat is makkelijk dan kan de plaat op het dak). Aangekomen bij bouwmarkt 1, geen plafondplaat langer dan 3.00 meter. Duh! Naar bouwmarkt 2, yesss plaat van 3,60. Hup op het dak gelegd vastgemaakt én weer naar huis. Ik de gipsplaat in de gaten houden. Totdat we bij een openstuk reden…..
Jullie raden het al?
KRAK!! Neeeeee!
We waren zo woest dat we geen nieuwe meer hebben gehaald en met een gebroken gipsplaat aankwamen bij de aannemer. En ja die moest natuurlijk heel hard lachen!

verbouwingsupdate-deel-22

Maargoed! Haha. Zaterdag word een deel van de keuken geplaatst! Dus dan gaat het écht wat worden. En ik hoop dat ik in mijn volgende verbouwingsblog jullie het eindresultaat kan laten zien!

Ik ga nog even verder met stofhappen.

Liefs, Kelly x

1 Reactie

  1. 14 augustus 2017 / 16:30

    Mooi dat wit! Ik ben een fan van strak wit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: