Met je kont tussen de zomerbloeiers!

Jullie hebben misschien al het een en ander voorbij zien komen op mijn Instagram, maar afgelopen maandag was geen doorsnee dagje. In samenwerking met Intratuin had ik een toffe fotoshoot in Amsterdam om het kleurrijke zomerbloeiers seizoen te openen!
Kleurrijk geurende bloemenzee.

De zomer van 2019 staat in het teken van kleurrijke bloemen en planten. En wie word er nou niet blij van al die geuren en kleuren? Rood, groen, geel, paars noem maar op. Gooi alles bij elkaar en ze geven een instant zomergevoel. En dat heb ik afgelopen maandag wel ervaren.

Samen met mijn lieve moedertje reisde ik af naar onze mooie hoofdstad Amsterdam. In een gezellig klein straatje zat een lichte studio verstopt genaamd NL studio’s. Na een fijn ontvangst van de meiden van Intratuin en Blyde rook ik de verse bloemen al vanaf een afstand. Wat een kunstwerk hebben ze ervan gemaakt! Alles stond perfect opgesteld en je kon niet anders dan ernaar kijken. Ik werd er helemaal vrolijk van!

De shoot door Jim Bakkum.

Die dag voelde ik mij eventjes als een bn’er. Eerst in de visagie. – Kan dat niet elke dag?  – heerlijk iemand die verstand heeft van make-up. Om vervolgens mijn kont en dikker wordende buikje tussen de kleurrijke bloemenzee te planten. En niemand minder dan fotograaf Jim Bakkum ging van mij tussen de zomerbloeiers het perfecte plaatje schieten! Zo tof. Met een personal wappervrouw voor mijn blonde lokken en de aanwijzingen van Jim moest het goedkomen. En zie hier het resultaat van de shoot!

Hup de tuin in!

Na deze kleurexplosie zijn mijn handen gaan jeuken om aan de slag te gaan in de tuin. Waar ik binnen wat meer rustige kleuren zoals terra en naturel houd, mag onze tuin dit jaar een ware kleurbom worden. In onze border wil ik meer kleurrijke zomerbloeiers gaan aanbrengen en ik houd de inspiratie van maandag in mijn achterhoofd. Het mag knallen! Binnenkort zal ik dan ook laten zien hoe dat is geworden.

TIP: Mocht je zelf geen inspiratie hebben om aan de slag te gaan in je tuin? Dan kun je op de inspiratiepagina van Intratuin heel veel opdoen.

Worden jullie ook zo vrolijk van al die bloeiende bloemen en planten? En wat vinden jullie van mijn kleurrijke foto? Toch wel even uit mijn comfortzone hoor!

Liefs Kelly.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Intratuin Nederland, Blyde Amsterdam en Jim Bakkum Photography. Het was een bijzondere ervaring die ik niet zal vergeten! Bedankt iedereen voor deze tegekke dag en Jim voor de prachtige foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: