De Babykamer! Daar istie dan eindelijk.

Jaaa hij is af! Waar ik een paar weken geleden de sneak preview van de babykamer gaf op mijn blog zijn nu alle plannen werkelijkheid geworden. En wat ben ik er super blij mee! Het is altijd even spannend hoe alles uitpakt maar door het moodboard die ik van te voren maakte kreeg ik al een goed beeld. En dan is het nu tijd voor heel veel foto’s! Klaar voor? Lees dan snel verder.
Fantaseren over dé babykamer.
Toen ik nog niet zwanger was zag ik al zoveel mooie kamertjes voorbij komen. En ook ik had al een idee wat ik “ooit” zou willen, maar ik schonk er niet teveel aandacht aan. Want ja, je weet nooit of die droom werkelijkheid word. In december konden we ons mooie nieuws met familie delen én kon ik helemaal losgaan met het bedenken van onze babykamer. Zo leuk om mee bezig te zijn, en dit is dan het resultaat!
Bohemian, jungle en etnische prints.
In mijn vorige blog zagen jullie al welke kleuren en materialen ik zou gaan gebruiken. De liefde voor etnische prints is ook in de babykamer toegepast. In de vorm van verf én in een behangetje (die zien jullie verderop duidelijker). Ik zag vaak een lambrisering met verf in de vorm van bergen etc. Maar ik wou het net even anders. Een verticale “rommelige” zigzag splitst de kamer in 2 gedeeltes. En ik ben heel blij hoe dat heeft uitgepakt!
Alle verf die we gebruikt hebben is ecologisch en komt bij Vestingh Paint vandaan. Dit is perfect voor babykamers want het bevat geen giftige stoffen. Wat ik ook mooi vind is dat bij elke 5 liter die van de LAB ECO paint verkocht word er 1 persoon kan worden voorzien van schoon drinkwater. Verf met een goed doel dus! En dat voelt fijn.
Verfkleuren:
Groen – Soft Fern 314
Zand – Sensational Sand 2009
Kledingkast – Warm Tan 91
Het aankleedgedeelte.
Dit is de andere kant van de kamer. Dit muurtje leende zich perfect voor de commode. Eentje van marktplaats en ook weer met verf van Vestingh een kleurtje gegeven in Soft Black 282. Voor dit gedeelte was ik op zoek naar een behang om deze 2 muren wat spannender te maken. Op Instagram kwam ik bij Roomblush terecht en daar hadden ze de perfecte match! Een etnische print in een groene kleur die precies aansluit bij de muurkleur. Ik ben heel benieuwd wat onze mini hiervan gaat vinden ;-).
Uit deze Jip en Janneke boekjes heeft mijn moeder me altijd voorgelezen. Echte oude dus. Zo leuk!
Planten en sfeervolle aankleding.
Ook planten konden natuurlijk niet ontbreken. Op de kast heb ik een mini urban jungle gemaakt. En ze zuiveren ook nog eens de lucht!
Het hemeltje was mijn eerste aankoop. Die moest en zou er komen. En geloof het of niet, maar ik heb dus niet gekeken naar de kleur toen ik de muurkleur uitzocht. Oeps! Toen ik hem voor de muur hield was ik opgelucht dat hij er heel goed bij kon  . Verder heb ik de muren vrij rustig gehouden omdat het zigzagpatroon al genoeg aandacht vraagt.
En dan is het dus af! Dat voelt best wel gek. Ik loop heel vaak naar binnen en blijf even staren tot het besef komt dat hier straks echt ons eigen mini mensje ligt te slapen. Kan het me zo nog niet voorstellen! Maar ik heb heel veel zin in deze nieuwe fase in ons leven. Stiekem ben ik nu wel een beetje nieuwsgierig of het een jongen of meisje word. Maar ik vond het heel leuk om een kamertje te creëeren wat voor beide heel goed kan!
Wat vinden jullie van onze babykamer? Heel benieuwd.
Liefs, Kelly.

*Onze babykamer is mede mogelijk gemaakt door Vestingh Paint en Roomblush. De verf en het behang hebben we gekregen. De rest van de babykamer is niet gesponsord.

14 Reacties

  • Keeelly91
   Auteur
   5 juni 2019 / 20:16

   Ahh dankjewel! Superleuk om te horen :-)!

 1. Marijke
  5 juni 2019 / 20:05

  Echt heeeel leuk en mooi gedaan lieverd!! Jou kleintje gaat zich hier helemaal thuis voelen♡♡♡

  • Keeelly91
   Auteur
   5 juni 2019 / 20:17

   Dankjewel meid! Jaa zo benieuwd straks hihi. Heel spannend allemaal :-).

 2. Esther
  5 juni 2019 / 22:26

  Mooi zeg! Waar is je ledikant van?

  • Keeelly91
   Auteur
   6 juni 2019 / 16:19

   Dankjewel, die is van Ikea 🙂

 3. 6 juni 2019 / 07:23

  Hi Kelly,

  Wat een prachtig eindresultaat!! Super creatief en de kleurcombinaties zijn top. Het hele Vestingh team heeft vol bewondering je foto’s bekeken.

  Dankjewel voor de leuke samenwerking, we horen het graag als je nog een project hebt.

  Geniet ervan!

  Met vriendelijke groeten,
  Lois de Joode

  Vestingh Paint & Craft

  • Keeelly91
   Auteur
   6 juni 2019 / 16:19

   Hi Lois,

   Wat een mooi compliment! Dankjewel :-).

   Groetjes Kelly

 4. Linsey
  6 juni 2019 / 17:44

  Hè Kelly
  Super toffe kamer zeg
  Daar zal jullie kleintje zeker gaan genieten
  Hoe ver ben je nu ?

  • Keeelly91
   Auteur
   3 juli 2019 / 11:12

   Hi! Dankjewel :-). Ik ben inmiddels alweer 34 weken en nu lekker met verlof!

 5. Greet
  9 juni 2019 / 12:29

  Ooooh lieverd ik zie het nu pas! Helemaal geweldig vind ik het 🙂

  • Keeelly91
   Auteur
   3 juli 2019 / 11:12

   Ahh en ik zie je reactie nu pas hihi! Dankjewel Meis 🙂

 6. Sandy
  7 januari 2021 / 06:38

  Wat een prachtige kamer! Inspiratie voor ons om te zien.. Waar is het hemeltje van? Past idd mooi bij de kleur muur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: