WAUW! 50.000 volgers op Instagram.

Woehoeee wat een mijlpaal! Tenminste, zo voelt dat voor mij. 50.000 mensen die mij op Instagram willen volgen. Of beter gezegt, ons huis. Zo bizar. Gelukkig hoef ik ze niet allemaal toe te spreken, want dat zou betekenen dat ik op de middenstip sta en er een stadion vol naar mij zit te koekeloeren. Nah, doe maar niet hoor  . Trots ben ik stiekem wel want dit had ik nooit verwacht. Maar stiekem wel van gedroomd . 

Lees snel verder want er staat een heeeeele toffe winactie ism Woonexpress op jullie te wachten! 

Ik snapte Instagram eerst niet. 

Toen ik de app had gedownload snapte ik eigenlijk niet wat ik ermee moest. Een paar jaar later plaatste ik een interieurplaatje. Toen ik dat deed had ik totaal geen idee wat ik aan het doen was. Ja, ik wist dat ik een foto deelde met mijn “volgers” maar dat was het. Ik wist de term blogger niet, laat staan “influencer”. Dat had ik nog nooit gehoord. Ik deed het gewoon omdat ik het leuk vond om een plaatje van ons huidige interieur te delen. Niet wetende van deze “wereld”. 

In april 2015 plaatste ik een foto van een plantje die ik van een cursus mee had kregen. Na wat meer fotos te hebben geplaatst kreeg ik reacties en dat vond ik wel grappig om te zien. In september 2015 behaalde ik de 1000 volgers. Dat vond ik al heel bijzonder. Een half jaar later tikte ik de 10.000 aan én had ik ondertussen mijn eigen blog. 

Een uit de hand gelopen hobby. 

Eigenlijk is alles onstaan doordat ik het zo leuk vind om met fotografie en interieur bezig te zijn. Ik plaatste de eerst paar foto’s met mijn telefoon maar omdat ik een fotografie opleiding heb gedaan vond ik het wel zo leuk om het met mijn spiegelreflex camera te doen. 

Een uit de hand gelopen hobby kan ik het inmiddels wel noemen. Maar het voelt fijn om iets met veel passie te doen. En gelukkig krijg ik er nogsteeds veel energie van. 

Enne, mocht je je vervelen en echt een doelloze dag hebben kun je helemaal naar beneden scrollen in mijn feed om het begin van mijn Instagramcarriere te zien  . 

Reden voor een feestje! 

En ja, als je dan zo’n mijlpaal bereikt dan wil je dat natuurlijk wel goed vieren. Met jullie natuurlijk! Want zonder jullie als trouwe volgers niet dit mooie getal. Daarom heb ik een knaller van een winactie bedacht. En heel erg tof dat Woonexpress hieraan mee wilt werken! 

Ik krijg namelijk nog heel vaak de vraag waar onze bank vandaan komt, nou bij Woonexpress dus. Hij is blijkbaar nogsteeds populair! En daaaaarommm….

KUN JE HEM WINNEN! 

Nee, ik hoor je denken, niet onze bank waar wij al vele kruimels en bekers drinken overheen hebben geknoeit. Je wint een gloedjenieuwe!! 

Hoe leuk is dat!?

keeelly91 interieur Instagram woonkamer bohemianhome interieur winactie woonexpress bank demeern interieurstyling 50.000 volgers

Hoe doe je mee?

Zie jij jezelf dus al zitten op deze 3-zits bank “DeMeern” van Woonexpress?? Doe dan zèker mee en volg onderstaande stappen! 

1: Volg mij én @Woonexpress op Instagram.
2: Reageer op de 50.000 volgers post van Instagram waarom JIJ deze bank wilt winnen! En tag je vrienden.
 

That’s it! 

En voor een extra winkans kun je een foto uit deze blogpost van de bank delen met #keeelly91feest óf reageer je op deze blogpost! 

De winnaar word 8 september bekend gemaakt.

WINNAAR: @LOOKATMANOUK 

Thanks voor al jullie toffe, lieve, grappige berichten, complimenten, likes, warme harten en gezelligheid! Ik waardeer het énorm! 

En ik blijf gewoon lekker doorgaan met waar ik mee bezig ben. En heel stiekem dromen over die 100.000.

Liefs, Kelly. 

 

Deze winactie is ontstaan omdat ik het super tof vind om iets groots weg te geven! Dit is uit mijzelf, de bank hebben we 3,5 jaar geleden gewoon gekocht. Geen gesponserd product dus! En ik vind het heel tof dat Woonexpress hieraan mee wilt werken. 

89 Reacties

 1. Wonenmetkim
  25 augustus 2018 / 08:09

  Gefeliciteerd Kelly! Wat een mijlpaal zeg, daar kan je trots op zijn! Ik waag een kans, deze bank zou perfect staan in ons nieuwe klus huis waarvan wij half oktober de sleutel krijgen!

 2. karen
  25 augustus 2018 / 08:09

  Ik doe heeeeel graag mee omdat we een nieuwe zetel kunnen gebruiken en deze bovendien prachtig in ons huis zou staan. Fijn om je leuke en eerlijke blogpost te lezen. fingers crossed!

 3. Jentl en Kevin
  25 augustus 2018 / 08:19

  Super leuk om te zien hoe een dorpsgenoot steeds groter wordt met haar blog. We halen veel inspiratie uit jou inrichting en gaan vervolgens bij jou schoonmoeder weer shoppen
  Succes met dit avontuur en wij blijven volgen!

 4. Linda
  25 augustus 2018 / 08:23

  Gefeliciteerd Kelly met 50.000 volgers! Wat is dat snel gegaan. Maar de reden is natuurlijk dat je een supertof interieur hebt. Volg je nu al eventjes en vond je bank altijd al gaaf ☺️ Nu de mijne net is verkocht wil ik toch een kansje wagen geniet van je weekend!

 5. Ageeth - Zwolschhuis
  25 augustus 2018 / 08:53

  Hoi Kelly, ontzettend leuk zoveel volgers! Ik begrijp het helemaal.. ik ben nog maar net begonnen en heb er nog geen 250, dus hier kan ik een voorbeeld aan nemen ! Mijn vriend en ik gaan na de zomer samen wonen en zijn op zoek naar een nieuwe bank. Mijne gaat niet meer mee want is oud en vol met vlekken. Hij zoekt een nieuw baasje voor zijn katten, en laat z’n bank voor wat het is, want die zit vol met haartjes (ik ben namelijk allergisch). Deze lijkt perfect voor ons, hopelijk maken we kans!

 6. 25 augustus 2018 / 08:58

  Wat grappig! Mijn insta”carrière” is precies zo begonnen!! Helaas tik ik nog lang niet de 50k aan, maar ben al super trots wat ik hiermee bereikt heb! Jij weet als geen ander hoe veranderdrang zo af en toe toe kan slaan en laat onze bank daar nou net te groot voor zijn. Daarnaast zit hij vol met vlekken en zakt al een beetje door. Hij moet dus echt vervangen worden! Ik doe daarom dus heel graag mee!!

  Geniet lekker van je weekend en van het dromen over de 100k, ga ik dromen over hoe deze bank hier zou staan .

  Liefs Jaimy ( JaimyInterieur)

 7. Jantine
  25 augustus 2018 / 08:59

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Leuk dat het zo succesvol is, je ziet aan je foto’s dat je er plezier in hebt! Ik zou de bank graag winnen voor ons nieuwe huis, daar hebben we een mooie schouw met inbouwkachel, daar zou hij mooi bij staan! Groetjes, Jantine

 8. 25 augustus 2018 / 09:05

  Hè?! Ik toets net een heel berichtje in en nou heeft hij hem niet geplaatst. Dus nog maar een keer dan!

  Wat grappig! Mijn insta “carrière” begon precies zo! Helaas tik ik nog lang niet de 50k aan, maar ben al super trots wat ik tot nu toe hiermee bereikt heb! En die bank!!! Ja die wil ik wel winnen!! Jij weet als geen ander hoe de veranderdrang zo af en toe toe kan slaan, maar daar is onze huidige bank dus net te groot voor. Daarnaast zit hij vol met vlekken en begint al door te zakken. Hoog tijd dus voor een nieuwe bank!

  Nou, geniet van je weekend en droom lekker over die 100k, dan ga ik verder dromen over hoe die bank hier zou staan.

  Liefs Jaimy (JaimyInterieur)

 9. 25 augustus 2018 / 09:13

  Leuk om je insta-avontuur te lezen! En ook via deze weg waag ik graag een gokje voor die toffe bank!

 10. Heleen vd Hoeven
  25 augustus 2018 / 09:17

  Wat ontzettend leuk om je verhaal te lezen. Dat zijn grote stappen in een kleine tijd. Iets om trots op te zijn toch? Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een nieuwe bank in de aanbouw. We wilden een fijne zitplek maken, maar onze hond beet als pup een gat in onze bank. Nu hij groter is, gunnen we hem, maar vooral onszelf een nieuwe. Deze winactie en het behalen van jouw 50 000 volgers komt op het perfecte moment.
  Wij duimen heeeeeeel hard mee!!!!

 11. Coco
  25 augustus 2018 / 09:28

  Gefeliciteerd met deze 50K mijlpaal Ik vind het super leuk om je te volgen en ik ga stiekum even terug scrollen naar je eerste foto’s haha

 12. @yedrup
  25 augustus 2018 / 09:41

  Bizar zoveel volgers! Maar als 1 van je trouwe volgers begrijp ik het helemaal haha! Ik waag graag een extra kansje voor die mooie bank, tijdloos exemplaar vind ik het!

 13. Sylvie Verstegen
  25 augustus 2018 / 09:43

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik had je al verteld op insta dat ik vandaag mijn 200 volgers vier. Het zijn de kleine dingen… maar voor mij toch iets om trots op te zijn. Ik ben nog vollop bezig in huis om het te pimpen van landelijk naar industrieel met een mix van groen. Maar ik ben ook nog moeder van 3, een baan van 20 uur en soms is er dan niet zoveel tijd over voor mijn instahobby. Kan je nagaan hoeveel tijd jij er al in hebt zitten. … Ik blijf gewoon lekker mijn ding doen..en heerlijk bij jou binnen neuzen voor nog meer inspiratie. Fijn feest, fijn weekend

 14. 25 augustus 2018 / 10:01

  heeel gaag Kelly! Wat een getal!! En hilarisch he om te zien hoe we begonnen zijn.

 15. Astrid
  25 augustus 2018 / 10:10

  Woei! Zoveel volgers. Gefeliciteerd.
  Ik doe echt heel graag mee want vind deze bank zo tof.
  Uren chillen zie ik zeker goed gebeuren op deze bank
  Heb ook meegedaan op insta.
  Astriddewind1991

 16. tofwonen
  25 augustus 2018 / 10:11

  Gefeliciteerd! Super gaaf! Leuk stukje heb je geschreven. Ik vind het erg leuk om je te volgen en dat zal ik dan ook zeker blijven doen!

  Liefs,

  Ninon (tofwonen)

 17. Mariëlle
  25 augustus 2018 / 10:45

  Ha ha hoe herkenbaar….want ik zit als beginner echt zó te klungelen op Instagram!!! En dan later gewoon 50.000 volgers hebben….maar ja wat wil je met zo’n gaaf interieur én nog belangrijker …zo’n fotogenieke kat! Heel erg gefeliciteerd en nog veel mooie foto’s graag…..en zeker van die mooie bank die hier ook niet zou misstaan!!

 18. Marijn Riemsma
  25 augustus 2018 / 10:56

  Echt heel leuk om de historie te lezen achter je succesvolle Instagram! Ik ben erg blij je instagram gevonden te hebben, ik doe er erg veel inspiratie uit op. Toen ik twee jaar geleden in deze woning kwam had ik een soortgelijke groen op mijn muren, maar die maakte de ruimte een stuk donkerder. Na het zien van jouw fotos heb ik een gok gewaagd met Pale Jade green en I love it het is de perfecte neutrale kleur, en door de matte afwerking voelt het als een zacht effect op de ruimte, ondanks dat 2 grote muren ermee zijn bekalkt. Wat ik wil zeggen met dit lange verhaal: het is je van harte gegund om een succesvol instagram account op te bouwen, want je interieur is prachtig
  Ook via hier waag ik een gok op de bank, ik moet wel uitkijken, straks heb ik nog precies hetzelfde interieur hierbinnen

  Liefs,
  marijnriemsma (mn echte naam en mn insta @, lekker handig )

 19. industrieel_wonen
  25 augustus 2018 / 11:21

  van harte gefeliciteeeeeeerd!! Wat een prachtige mijlpaal. Ik waag graag een gokje, want deze bank zou prachtig staan in onze nieuwbouwwoning die in februari wordt opgeleverd. Een nieuw huis en een nieuwe bank.

 20. 25 augustus 2018 / 11:21

  Je hebt het zo verdiend! En deze winactie is te gek, ik doe met alle liefde mee!!!
  Duimen…..

 21. Marieke Rijksen
  25 augustus 2018 / 11:30

  Wat leuk om te lezen zeg. En ik ben precies zo met instagram! Jaren geleden keer een profiel aangemaakt maar nooit iets geplaatst. Tot een paar maanden geleden. En nu ben ik verslaafd. Aan interieur plaatjes schieten en bekijken. Dus ik snap het! Wie mij niet snapt is mijn man (rolt ogen) en al zeker niet waarom ik een nieuw bank wil! (‘op deze kan je toch nog prima zitten???’). Pffff mannen….. anyway…. I’d give my left arm voor deze bank!!!! Ik doe zo graag mee!!!!!! xxx Marieke

 22. 25 augustus 2018 / 12:27

  Super gefeliciteerd!! Echt heel tof zoveel volgers. Ik heb je op een Instagram event zien spreken en dat deed je super goed hoor! Dus voor 50.000 moet ook wel lukken 🙂
  Ik doe op insta mee met de actie, zou echt super leuk zijn. Fijne dag en proost alvast, op naar de volgende 50.000

 23. 25 augustus 2018 / 12:37

  Wat ontzettend trots kun je op jezelf zijn! Wat een mijlpaal. Instagram vind ik zo’n ontzettend leuk en inspirerend platform. Ik volg je al een hele tijd met veel plezier. Dus je hebt het heel erg verdient!

  Ps. Die bank zou een mooi begin zijn voor mijn eerste echte meubeltjes

 24. Annetvdo
  25 augustus 2018 / 12:51

  Wat leuk om te lezen dat je op die manier ooit bent begonnen en zo uitgegroeid bent! Ik heb stiekem even naar beneden gescrolled en wat leuk om te zien hoe alles veranderd qua foto’s, sfeer etc! Ik waag graag een gokje en heb in een reactie al benoemd waarom;) Blijf vooral lekker jezelf, want ik lees je blogs en foto’s altijd met plezier! Fijne dag!
  Groetjes Annet (Annetvdo)

 25. Melanie
  25 augustus 2018 / 12:54

  Wat een mega prestatie!! En die bank blijft echt een mooie eyecatcher!! Meer dan welkom in mijn nieuwe huisje

 26. Annetvdo
  25 augustus 2018 / 12:56

  Wat vreemd op de een of andere manier wil mijn berichtje niet zichtbaar worden dus plaats ik een soort gelijk bericht! Super leuk om je blog weer te lezen en te zien hoe het is begonnen! Ik heb even terug gescrolled en leuk om te zien hoe alles langzaam veranderde: composities, foto’s, sfeer etc! Ik vind het vooral ook leuk dat je in mijn optiek, voor zover ik t kan beoordelen, je zelf blijft! Ik volg je met veel plezier. De reden waarom ik de bank wil winnen heb ik al geposted onder de foto! Succes en geniet van je dag!

  Groetjes Annet

 27. Stefanie
  25 augustus 2018 / 13:28

  Gefeliciteerd!
  Altijd een feestje om jouw blogs te lezen en mooie interieur foto’s te zien.
  Hoe gaaf als die mooie DeMeern bank in mijn eigen huisje staat. Camera van mijn zus even jatten en ik maak ook mooie foto’s van mijn huisje.

 28. Renee
  25 augustus 2018 / 13:54

  gefeliciteerd! leuk om te lezen zo en hoe snel je aan zoveel volgens bent gekomen en dat veel mensen naar de bank vragen, hierom ben ik je in eerste instantie gaan volgen 🙂 om te zorgen dat ik de bank onthoud 😉 en nu niet alleen maar om de bank 🙂
  Ik ga duimen! ik ben klaar om al die woonwinkels voor een bank af te struimen…. 🙂

 29. Thamar
  25 augustus 2018 / 14:43

  Wat super!!! Gefeliciteerd! Leuk om je te volgen, dus bedankt ook voor jouw inspiratie Wij doen graag mee voor de bank, omdat we in november gaan verhuizen en deze toffe bank staat daar goed

 30. Renee
  25 augustus 2018 / 16:31

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! ik doe graag aan deze leuke actie mee 🙂 Deze bank stond al op mijn wensenlijstje en heb hem vorige week getest! hij zit heerlijk en zou mooi staan in ons nieuwe huis 🙂

 31. 25 augustus 2018 / 16:36

  Gefeliciteerd met de 50k! Wat een hoop volgers! En wat een mijlpaal, fantastisch!

  Deze bank zou top zijn in ons huis, helemaal met een vriend die daadwerkelijk uit DeMeern is het extra speciaal als wij deze topper van een bank in ons huis hebben staan. Komt de schoonfamilie altijd een beetje thuis, letterlijk! 😉

  Fijne avond!

 32. lookatmanouk
  25 augustus 2018 / 18:28

  Wel een hele mooie en leuke uit de hand gelopen hobby! Ik vind jullie huis zo prachtig mooi, maar ook de manier waarop je berichten en foto’s plaatst. Prachtige plaatjes altijd. Gefeliciteerd!!!!! X

 33. Madelon Donders
  25 augustus 2018 / 18:31

  Zojuist een bericht op Instagram achter gelaten en natuuuurlijk ga ik extra winkansen aangrijpen, want deze bank zijn wij een aantal weken geleden tegen gekomen bij WoonExpress en weet je wat, wij vonden hem top. Inmiddels had ik hem al op mijn feed geplaatst want hij zit suuuper goed en hij is ook nog eens helemaal onze stijl. We willen een drie zits met een hocker dus als we zelf alleen nog maar de hocker hoeven aan te schaffen, dan wooo maak jij mij net zo gelukkig als jij met jouw 50.000 volgers, gaaf hoor! Ik heb nog geen 1 procent daarvan als volgers, dus beetje jaloers ben ik wel, maar hee ik ben ook heel blij voor jou natuurlijk! Ontzettend gave winactie heb je bedacht, i’m inn zoals je merkt. Liefs, Madelon (@thuisoptwintig)

 34. Veerle
  25 augustus 2018 / 18:50

  Gefeliciteerd!! je hebt zo’n mooie feed op instagram. inspiratie voor mijn toekomstige huisje. Ik doe graag mee met de winactie. De bank is super mooi en ik ben al een tijdje opzoek naar eigen huisje en dan zou deze bank heel goed van pas komen!:D

 35. Harma Weering
  25 augustus 2018 / 19:17

  Van harte gefeliciteerd! 50K, wat een mijlpaal. Maar het is ook erg leuk om je te volgen. Mede dankzij jou ben ik plantjes meer gaan waarderen in ons eigen interieur! En dan ook nog zo’n geweldige winactie. Met zoveel volgers wordt de kans op winnen natuurlijk wel steeds kleiner haha, maar de bank is zo leuk dat we een gokje wagen!!

 36. 25 augustus 2018 / 19:23

  Lieve Kelly, wat super 50.000 volgers, gefeliciteerd!
  Ik volg je al een tijd met veel plezier. Heel graag doe ik mee met de winactie, super tof!
  Liefs Sophie van @homebysoph

 37. heleen
  25 augustus 2018 / 22:26

  Van harte gefeliciteerd en wat een leuk account heb je. Ik ga je graag volgen.

 38. kim coenen
  26 augustus 2018 / 08:29

  hieppper de piep… ik doe mega graag mee!!!

 39. 26 augustus 2018 / 09:54

  Woohoo, 50k! Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met de winactie. We gaan bijna beginnen aan de grote verbouwing van onze woonkamer en geen enkel meubelstuk blijft… Zo’n knusse, grote, grijze bank staat bovenaan onze wishlist!

 40. Malou
  26 augustus 2018 / 10:09

  Wat een enorme mijlpaal zeg, daar mag je echt heel erg trots op zijn! ik ben zelf niet super goed in stylen van mijn interieur (nu ben ik heel eerlijk) en dan volg ik graag zulke toffe accounts als jou om inspiratie op te doen! En tja, die bank, (hoe val ik op tussen die honderden berichtjes ???) .. die zou gewoon heel goed passen, onze huidige bank kunnen we niet samen op wegzakken en onze woonkamer is niet al te groot, dit is waar we naar op zoek zijn! en laat 8 september nou net de verjaardag van mijn vriend zijn, kan ik hem verrassen met deze samen-cosy-mooie-chillbank!

 41. Marianne S.
  26 augustus 2018 / 11:05

  WOW, wat een volgers en een geweldige prijs. De bank zou zeer welkom zijn. En het leuke is, is dat mijn man als jong broekie bij de Woonexpress begonnen is met werken. Het was toen een gloed nieuwe winkel met een heel vernieuwend concept.

 42. Lenny
  26 augustus 2018 / 11:40

  van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ik vergoot graag mijn kansen voor deze mooie bank!

 43. 26 augustus 2018 / 14:17

  Wow Kelly… 50.000!! Vet veel! Gefeliciteerd met deze mijlpaal En natuurlijk doe ik mee met de winactie, onze bank zit namelijk voor geen meter! Liefs Fenna

 44. ingrid
  26 augustus 2018 / 19:16

  Wat een leuke blog. super leuke winactie! van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! super zeg. geniet ervan. ik doe graag mee.

 45. storybysylvia
  26 augustus 2018 / 19:27

  Waaah supertof!!
  gefeliciteerd, dik verdiend!

 46. marianne kamminga
  26 augustus 2018 / 20:24

  zojuist op Instagram een bericht achtergelaten. de bank zou echt geweldig zijn in ons huis, dus ik pak graag deze extra kans om te winnen! Geen idee hoe en of ik opval tussen zoveel volgers, maar neem maar aan dat de bank hier helemaal tot z’n recht zal komen. mijn man is 12 september jarig en wordt dan 40 , dus als ik win kan ik hem verrassen met het vooruitzicht van een nieuwe bank. hoe leuk is dat!? liefs, Marianne

 47. Anne
  27 augustus 2018 / 06:43

  Wat een prestatie! En wat een prachtige fotos!
  Graag waag ik een kansje voor die prachtige bank!
  Mijn ex is bij mij en mijn zoontje weggegaan, hierdoor moet ik alleen opnieuw beginnen, met een niet zo groot budget..

 48. Anique
  28 augustus 2018 / 09:31

  Gefeliciteerd!! Je plaatjes zijn altijd heerlijk om naar te kijken, dus logisch dat er zoveel mensen je volgen Je huis ziet er gezellig uit en kleurrijk, maar ook alsof er echt iemand in woont. Ik blijf je in ieder geval in de gaten houden en wie weet worden het er wel nog meer

 49. Wilma (huisjeboompjeboys)
  29 augustus 2018 / 10:55

  Super leuk om te lezen en je prachtige foto’s te volgen!
  Ik doe zeker mee! Wat een toffe win-actie!
  Ga vooral zo door en heel erg gefeliciteerd natuurlijk!

 50. Lodewieke
  29 augustus 2018 / 15:59

  Wat leuk om zo ‘per ongeluk’ te groeien op insta. Geeliciteerd met deze mijlpaal en op naar de volgende 50.000!

 51. Mireille Lunter
  29 augustus 2018 / 16:30

  I’m in 🙂 #winactie
  G E W E L D I G L E U K!!!
  #fingerscrossed I LOVE THE EYECATCHER #bank.
  ✖️✖️✖️

 52. Mirella
  29 augustus 2018 / 18:37

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je hebt dan ook een inspirerende feed. Wij zouden heel graag deze toffe bank winnen, precies de kleur die we mooi vinden. We zijn bezig om onze woonkamer een stoerdere look te geven en een nieuwe bank staat hoog op de woonwensenlijst. Ik blijf je volgen!

 53. 29 augustus 2018 / 21:11

  Wauw, zoveel volgers. Echt dik verdiend want je interieur is zo mooi en je foto’s zijn prachtig! Ik kende je account nog niet, maar súper om je mooie pagina nu te volgen!

 54. 29 augustus 2018 / 21:19

  Wauw Kelly, zo verdiend, met je mooie foto’s en verhalen! Ik vin doet een plaaatje, de bank van Woonexpress en hoop dat er dan hier na de keukenstoel in de game-hoek dan eindelijk een keer een bank staat… Veel succes verder, liefs Wendy
  Wendy_studiozinnig

 55. Elaine
  29 augustus 2018 / 23:00

  Gefeliciteerd Kelly met deze prachtige mijlpaal! Ik geniet van de foto’s van je mooie huisje en je knappe katje! Graag doe ik mee aan je winactie, wat een knaller van een prijs zeg!! Mijn katje heeft een aantal weken terug op onze bank geplast omdat ze een beetje gestresst was en niet net als ons kan zeggen wat ze denkt. Bleh niks viezer dan zon zuur plasje op je bank.. veel gepoetst en behandeld maar helaas niet meer te redden, spoedig tijd voor een ander exemplaar dus 🙂

 56. 29 augustus 2018 / 23:01

  Van harte gefeliciteerd en ik doe heel graag mee, omdat onlangs manlief op de leuning van onze bank ging zitten en die nu helaas gesneuveld is! We kunnen zo’n mooie bank nu wel gebruiken! Fingers crossed! Fijne avond

 57. 31 augustus 2018 / 10:35

  Woopwoop een dikke proficiat! Dan kan al wel eens tellen he?! Ook ik doe graag mee om deze knapperd te winnen! Dan kan dat walgelijk exemplaartje van ons eindelijk de deur uit haha 😉

 58. Nancy
  2 september 2018 / 00:48

  Van harte Kelly met weer een mooi aantal volgers Dik verdiend natuurlijk met je mooie feed, eerlijke verhalen, scherpe foto’s en je prachtige lichte interieur. Het zal dan ook niet lang bij 50.000 blijven. Wel vind ik dat ook Klungel hier een aantal van de credits voor moet krijgen Die steelt tenslotte toch ook de show. Heel veel succes met deze heerlijke hobby. We volgen je maar al te graag.
  Liefs Nanc

  IG NancyMoes

 59. Yessica
  2 september 2018 / 09:55

  Wow super tof hoe het allemaal gelopen is! Gefeliciteerd met de 50.000 volgers! Ga zo door! Ik volg je met heel veel plezier! Ik doe heel graag mee met de winactie want wij zijn al een hele tijd op zoek naar een nieuwe bank en hij zal hier perfect staan voor de donkere muur liefs Yessica @crooshouse

 60. Sandra
  2 september 2018 / 11:04

  Gefeliciteerd, meid! 50K is iets waar ik alleen maar van kan dromen. Laat staan met zo’n gave winactie! Ik hoop zo dat ik deze prachtige bank win. Dan kan eindelijk de tweedehands bank vervangen worden!!! Fijne dag! Gr. Sandra

 61. NaomiDorinthe
  2 september 2018 / 11:48

  Heel gaaf en terecht dat het aanvoelt als een mijlpaal! 50k is dat zekers ^^ gefeliciteerd en inderdaad keep dreaming want die 100k gaat er zeker aankomen Liefs

 62. Marjorie
  2 september 2018 / 11:54

  Ik volg je pas sinds kort, maar met veel plezier! Een aanwinst op instagram Mooie foto’s en blogs!
  We hadden een nieuwe bank maar die zat nergens naar, toen een 2e handse ‘want met jonge kids’… en van die bank heb ik nu een beetje de balen haha! Ik wil weer een mooie fijne bank ☺️ Dus wie weet die van de winactie??

 63. 2 september 2018 / 12:38

  Gefeliciteerd met de uit de hand gelopen hobby! Eentje om te Koesteren! Ik doe graag mee, heb een soort ideaalbeeld in mn hoofd voor mijn bijna klare eigen appartement (eindelijk) en daar past deze perfect in! Ik heb wat vriend hea getagd op je instagram!!

  Groetjes
  Madelon/ maddies_green_interior

 64. 2 september 2018 / 14:05

  Wat leuk! 50.000 volgers, gefeliciteerd! Ik volg je al vanaf het begin met veel plezier, dus zeker verdient! En die bank.. die is toch geweldig! Ga zo door. Liefs Mandy @livingwithflavours

 65. Chenine
  3 september 2018 / 08:46

  Wat een leuke blog. Gefeliciteerd! Ik zou graag deze bank winnen. 3 jaar geleden een huisje gekocht. En een hoek bank. Echter, schuiven met de bank is geen optie. Dus ik zou heel graag een ander model winnen, zodat ik mijn inrichting wel regelmatig kan veranderen. Succes met het bereiken van je doel!

 66. 3 september 2018 / 17:21

  Gefeliciteerd met je 50.000 volgers, wat een enorm aantal! Erg grappig om in je blog te lezen hoe jij met Instagram begonnen bent! Bij mij is dit ongeveer op dezelfde manier gestart! Ook uit nieuwsgierigheid, mijn liefde voor de spiegelreflexcamera, styling en interieur. Ik waag graag een extra kansje voor de mooie strakke bank van Woonexpress

 67. Nadya Vosters
  3 september 2018 / 20:08

  Oh WAUW van ❤e GEFELICITEERD! Voor vele nog een droom en voor jou werkelijkheid. 50.000 mensen die jou graag in je huis volgen ✌ en ik ben er daar maar eentje van…mmm hoe kan ik opvallen tussen zo veel mensen? Als jij daar op die middenstip staat en ik ga in dat stadion naar jou zwaaien, zwaai jij dan terug ben er bang voor maar wat ik wel zou kunnen doen is ik pak alles uit de kast waar ik mee kan opvallen. IK ZING DIT LIED VOOR JOU want op zo’n ONWIJS gave bank plof ik graag elke avond trouw Deel hem ook graag met al mijn volgers (400) en wordt hopelijk net zo groot als JOU Nou ja dit is mijn poging als dit niet lukt ga ik de volgende keer streaken in dat stadion van jou niet te vergeten @WOONEXPRESS Super tof dat Kelly deze WAANZIGE mooie bank mag weg geven aan een van haar volgers

  Greatz Nadya

 68. Yvette Steskens
  4 september 2018 / 00:34

  Wauw wat gaaf! Gefeliciteerd! En de winactie is ook heel erg leuk! Die bank staat al heel lang op mijn lijstje. (Hoekbank was echt een miskoop.. )
  Ik doe mee!

 69. Michelle
  4 september 2018 / 09:27

  Wat een mijlpaal, gaaf dat je dit bereikt hebt! Ik ben jaloers op je en bewonder je mooie huis! Zou zoo graag ook zo’n mooi ingericht huisje hebben. Een leuk begin zou uiteraard deze mooie bank zijn 🙂 onze bank heeft gaten, niet het mooiste wat er is. Tijd voor wat nieuws dus… in ieder geval gefeliciteerd!! Liefs, Michelle

 70. 5 september 2018 / 17:37

  Gefeliciteerd.. super leuk zoveel volgers. Ik volg je al vanaf het begin. Dol op groen net alsjij.. en nou heb ik vanmiddag gezien dat deze bank er dus ook in het groen is ♡ ik doe graag mee. Ben slecht in dingen wegdoen maar voor déze bank zou ik plaats maken!
  Liefs Amanda.@mijnhuisje_

  Enne die 100.000 lukt je vast.

 71. Anouk
  6 september 2018 / 08:45

  Gefeliciteerd! Leuk om te lezen hoe je op IG bent begonnen. Ik zou zo graag deze mooie bank winnen. Zou een geweldig cadeau zijn voor mijn moeder. Zij is a.s. Vrijdag jarig.
  Mijn moeder en ik vinden het leuk om bezig te zijn met interieur. Ze weet inmiddels wel wat ze mooi vindt, maar kan dit nog niet bereiken omdat de meubels van de woonkamer hier niet bij passen. Deze zijn al 20 jaar oud! Een nieuwe bank zou een goede eerste stap zijn om de hele woonkamer aan te pakken!

 72. 6 september 2018 / 09:40

  Gefeliciteerd!! Wat ontzettend gaaf! 50.000, echt bizar, zeker voor iemand die net om de hoek komt kijken .. Maar ik doe ook heel graag mee met de winactie!! Katten, hond en vriendjelief hebben onze bank al bijna naar z’n grootje geholpen, maar het zit er niet in om binnenkort een nieuwe te halen. Deze zou dus erg welkom zijn. ❤️

 73. Kim
  6 september 2018 / 09:50

  Kon toch ook niet anders! Met alle hippe groene feed op je Instagram.
  Ik volg je al een flinke tijd en ben gek op je mooie plaatjes.
  Ga zo door, en inderdaad gewoon dromen over die 100.000!!

 74. Lisanne Bouma
  6 september 2018 / 09:54

  Super leuk om je verhaal te lezen!
  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal

  De bank is zo gaaf! Hij staat al een tijd op mijn verlanglijstje, dus ik doe mee en hou m’n fingers crossed!

  Liefs Lisanne

 75. Marijke
  6 september 2018 / 10:55

  Gefeliciteerd lieverd!! Dik verdiend❤ ik waag hier ook nog een kansje♡ tis zoo’n mooie bank!!! X

 76. 6 september 2018 / 16:27

  Lieve keeelly91, 50K! Wat een feestje. Een aantal jaar geleden was je waarschijnlijk heel blij met 100 volgers. In 3 jaar tijd naar 50.000 volgers! Dat is mijn doel. Jouw 2018 wordt mijn 2021. Ik ben sinds kort begonnen met een eigen interieur account om anderen te inspireren. Dat is dan ook de grootste reden dat ik de bank heel graag zou willen winnen. Ik ben zoooo verliefd op deze bank! Hij zou dan ook de blikvanger worden op mijn feed. Hiermee kan het toch niet anders dan dat ik mijn account populair ga maken? Het is jou ook gelukt. Zeg nou zelf…hier kan je toch niet voorbij scrollen zonder er een hartje bij te plaatsen? Nu hopen op een dosis geluk!

 77. Yvonne
  6 september 2018 / 17:01

  Gefeliciteerd!! Terecht reden voor een feestje en in trots op jezelf te zijn.
  We doen mee aan jouw te gekke winactie omdat onze oude, uitgeleefde Ikea bank al 2 jaar aan vervanging toe is. De kids hebben nu eindelijk de leeftijd dat we aan er nieuwe kunnen denken.

 78. Manon
  6 september 2018 / 17:57

  Van harte gefeliciteerd met je vele volgers! Mag je trots op zijn!

 79. Esther van Fraeijenhove
  6 september 2018 / 18:10

  Allereerst gefeliciteerd!!!! Wat een mijlpaal Ook ik waag een kansje omdat deze bank hier enorm welkom zal zijn!!!!

 80. Jannigje
  6 september 2018 / 20:02

  Echt mijn compliment wat heb je er super mooi interieur. En die bank ja die staat al heel lang op mijn lijstje helaas nu niet haalbaar maar wat zou het mooi zijn om deze te mogen winnen op de verjaardag van mijn zoontje.
  Ik wil je nog heel veel succes wensen met je blog en lekker genieten van je prachtige interieur dan genieten wij van beide mee!!!!!

 81. 6 september 2018 / 21:27

  Van harte en zeker verdiend !!! Voor een uit de hand gelopen hobby strooi je toch iedere keer heel wat inspiratie in het rond! Stiekem destijds na aanleiding van jouw interieur foto al zo’n soortgelijke bank op de kop getikt..
  Met toen de groene tinten en nu zit ik stiekem te denken aan de orange kleuren want hè ik ben natuurlijk altijd ietsje later… Maar hoe dan ook ik word heeel enthousiast van je account..!!!!

 82. Jet
  7 september 2018 / 12:07

  Gefeliciteerd Kelly! Wat onwijs veel volgers en vooral wat een ontzettend leuke insta heb jij. Ik word altijd zo blij van je foto’s, die mij ergens een rustig gevoel geven door alle planten en de kleurencombinaties (denk ik). Het lijkt me heel tof om de bank te winnen. Onze huidige bank hebben als studenten via marktplaats gekocht, maar na twee jaar getrouwd zijn, lijkt het me het me heerlijk om een nieuwe bank te hebben zonder kattenhalen en vlekken.
  Wie weet en sowieso heel leuk dat je iemand er mee gelukkig gaat maken! Onwijs leuke winactie

 83. Nathalie
  8 september 2018 / 00:04

  Leuke blog en wat gaaf, zoveel volgers! Ik ben je gaan volgen op Instagram. Lekker weer wat inspiratie 🙂 Gave winactie ook! Ik heb een foto op mijn account gedeeld.

 84. Manouk
  8 september 2018 / 20:22

  Lieve Kelly,

  Ga door met waar je mee bezig bent dan komt je droom van 100.000 nog wel uit.

  Bedankt voor deze gave bank in samenwerking met woonexpress! WOW!

  Liefs Manouk van lookatmanouk

 85. Kirsten
  15 oktober 2019 / 00:58

  Kun je mij aangeven welke kleurcode jij voor deze bank hebt gekozen? Gr Kirsten

 86. Kirsten
  15 oktober 2019 / 18:31

  Welke kleur heeft de bank?

  • Keeelly91
   Auteur
   29 oktober 2019 / 11:05

   dat durf ik niet te zeggen. we hadden de kleur uit de winkel als voorbeeld. Ik denk dat woonexpress het wel weet 🙂

 87. Rianne
  10 mei 2020 / 09:14

  Hoi hoi, ik zoek het kleed, waarvan ik begrijp dat je hem inmiddels door wat ongelukjes niet meer hebt.
  Kun je vertellen in welke winkel ik hem kan vinden?
  Groetjes Rianne

  • Keeelly91
   Auteur
   15 mei 2020 / 11:02

   Hi! jazeker, deze is van de Wehkamp 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: