Nieuw jaar, nieuwe muurkleur, nieuwe eetkamer.

keeelly91-muurkleur-interieur-blogger-planten-pachira-woonkamer-bohemian-walldecoration-wonen-fotograaf-modernboho
Na 4,5 jaar tijd is het dan gebeurd. We hebben een nieuwe muurkleur in de woonkamer! 4,5 jaar is lang he? Zeker voor mij als verandermuts. Maar het was een kleur die overal bij past en waar ik tot op de dag van vandaag nogsteeds vragen over krijg. En toch was het al een tijdje aan het kriebelen, ik wil iets nieuws! En niet alleen de muurkleur is veranderd. Verderop in deze blog zie je nóg een verandering.
Meerdere kleuren op 1 wand

keeelly91 pale jade green interieur woonkamer debommelmeubelen boho wooninspiratie fotograaf
Voor

keeelly91 muurkleur interieur devesting terracotta warrior mud soldier strong garlic woonkamer interieur fotograaf debommelmeubelen navigator bankNa!

En tadaa! Daar is-ie dan, de nieuwe muur. Ik wilde totaal iets anders. Dus heb ik niet gekozen voor 1 kleur, maar voor 3! Het is zoveel warmer én door de horizontale lijn lijkt het groter. Ook voelt het knusser doordat het bovenste deel donkerder is als het onderste gedeelte. De terracotta streep maakt het net even anders en passend bij de accentkleuren in ons interieur.

Mijn kleurenkeuzes

keeelly91 tafel eettafel allondery op maat ronde tafel interieur inspiratie wonen home modernboho visgraat vloer

De kleuren die ik gebruikt heb zijn Mud Soldier 46 (donker), Strong Garlic 92 (licht) en de streep is Terracotta Warrior 42. Het zijn Lab Eco paint kleuren van De Vestingh. De verf van Vestingh heb ik ook in Toby’s kamer gebruikt en ik vind het hele mooie resultaten geven. De kleuren zijn mooi mat, het smeert fijn uit (aldus mijn vriend haha) en dekt erg goed!

Tafel op maat

Niet alleen de woonkamer vind ik nu gezelliger, jullie zagen het misschien al op de vorige foto. Ook de eetkamer is naar mijn idee een stuk sfeervoller. Onze grote witte eettafel heeft plaatsgemaakt voor dit verfijnde ronde licht eiken exemplaar van Allon Dery. Wat een ruimte hebben we nu! Ipv 6 stoelen zijn we nu naar 4 gegaan. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben in de 7 jaar tijd dat we hier wonen misschien 4x met 6 personen aan tafel gezeten. En mocht het echt zo uitkomen dan kunnen die 2 kontjes er nog makkelijk tussen op een kruk .

keeelly91 ronde tafel allondery eiken stalen poten op maat interieur wooninspiratie eetkamer diningroom

keeelly91 allondery tafel rond op maat wooninspiratie eettafel eetkamer diningroom wallpaper behang muralswallpaper

Het fijne van Allon zijn werk is dat je zelf de maat kunt bepalen. 130 doorsnede vonden we net te klein en 140 net te groot. Nou dan doen we toch 135! Ideaal.

Wat vinden jullie van deze veranderingen?

Liefs, Kelly.

8 Reacties

 1. 22 januari 2020 / 19:24

  Waaauw wat een mooie verandering. Past perfect bij je!! En je eettafel ook super zeg.

  • Keeelly91
   Auteur
   22 januari 2020 / 20:46

   Dankjewel meid! Echt heel blij mee. :-)!

 2. Ellis
  22 januari 2020 / 22:00

  Wauw !! Erg leuk geworden! De tafel us ook prachtig!

 3. Kim
  25 oktober 2020 / 10:03

  Heel leuk! Heb je nog goeie tips hoe je de techniek het beste kan aanpakken!?

 4. Lou
  26 oktober 2020 / 09:21

  Hoi!! Vraagje, waar is je bank van, hij is prachtig

 5. Nienke
  24 januari 2021 / 17:03

  Hoi Kelly,
  Wat een prachtig interieur heb je! Ik vroeg me af waar je de kussens vandaan hebt. Ik vind ze allemaal heel erg leuk.

 6. Ilonka
  6 maart 2021 / 12:06

  Ha Kelly,

  Ik word helemaal blij van jouw interieur. De laatste verandering vind ik heel erg gaaf. Ik zit zo te dubben oven een nieuwe kleur. Ik heb nu een te gele kleur op de muur die ik vanaf minuut 1 niet mooi vond. Echt zo zonde. De lambrisering is echt gaaf bij jou. Het witte steekt wel erg af vind ik. Dat komt op de foto vrij kil over, maar in het geheel past het mooi. Ik zit er over te denken om de lambrisering precies andersom te doen. Licht onder en donker boven en dan die cognac kleurige streep erdoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: