Een gevaarlijk leuk nachtlampje.

keeelly91blog nachtlampje made by the woods interieur babykamer kinderkamer nursery room bohemian interior styling kids room
Dat Toby zijn jungle kamer een succes is blijkt wel dat elk dier voor het slapengaan een big smile krijgt. En sinds kort is er een nieuw dier aan de familie toegevoegd. Dit keer in de vorm van een nachtlampje.
Van bouwlamp naar nachtlampje.

Sinds een paar weken slaapt meneer op zijn eigen kamer. En in het begin hadden we alleen de grote lamp. Maar bij de avondfles van 23:00 uur is het niet zo lekker om een bouwlamp in je giechel te krijgen tijdens het verschonen. Daarvoor in de plaats zat ik met de zaklamp van mijn telefoon te stoeien om hem niet helemaal wakker te maken. Een nachtlampje was dus nog hard nodig.

keeelly91 made by the woods nachtlampje interieur babykamer kids room kinderkamer babyinterieur wooninspiratie bohemian nursery room junglekamer

Een houten dierenvriend.

Hij moest natuurlijk wel passen bij het thema. En deze luipaardlamp past perfect bij zijn jungle kamer. Hij is gemaakt door Made by the woods. Toby heeft tijdens het voorlezen alleen maar oog voor zijn nieuwe vriendje. En geef hem eens ongelijk. Hij is gevaarlijk leuk!Door het lasersnijden krijgt hij een stoer en strak design wat het in combinatie met het kurk een uniek uiterlijk geeft.

keeelly91 made by the woods interieur lampen nachtlampje wandlamp babykamer kinderkamer bohemian lasertechniek

Duurzame lampen.

Made by the woods gebruikt voor al hun lampen hout wat afkomstig is uit ecologische cultuurbossen en is PEFC gecertificeerd. Lief voor de natuur dus! En dat vind ik belangrijk, aangezien onze kleine Toby nog lang van onze natuur moet kunnen genieten.

Het snoer heb ik gekozen in okergeel. Dit past goed bij alle tinten van de kamer. Een leuk detail vind ik dat het lampje zelf de neus is van de luipaard. Daarom hebben we het topje zwart geverfd, ook om de lamp iets minder fel te maken. Maar als hij uit staat geeft het een idee van een echte neus.

keeelly91 made by the woods babykamer interieur bohemian kinderkamer nursery room kids deco

Wat vind jij van deze nieuwe dierenvriend?

Liefs, Kelly.

8 Reacties

 1. C
  21 januari 2020 / 20:28

  Dit is echt een super leuk kamertje. Wat zijn de kleuren op de muur?
  En aan de andere kant behang?

 2. Alyssa
  15 februari 2020 / 22:31

  Wat een leuk kamertje! Mag ik vragen waar de houten leeuwenkop van is die bij het bedje hangt?

  • Keeelly91
   Auteur
   17 februari 2020 / 15:06

   Hi. Dankjewel! Jazeker, deze is van Umasqu.com :-).

 3. 27 oktober 2020 / 20:53

  Hi, wat zijn de namen van de kleuren op de muur en de kast? Super mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: