Nieuwe veranderingen in huis!

keeelly91 blogger interior styling interieur inspiratie planten calathea orbifolia desenio zuiver murals wallpaper makeover wooninspiratie barbier kast opbergkast groene muur woonkamer

Een paar weken geleden vertelde ik op Instagram dat er wat grote veranderingen in huis gingen plaatsvinden. Waaronder een heel groot pakket wat geleverd was. Én dat er een nieuw behang op de muur zit. Jaja het beroemde plantenbehangetje is verleden tijd. Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal is veranderd? Lees dan snel verder. 

Een beetje vintage in huis

Het tijdperk van alles wit in ons huis is door de komst van dit meubel nog meer verledentijd. Onze glanzende witte kast heeft een fijn nieuw huisje gekregen, en hier staat sinds kort de prachtige Barbier kast van het merk Zuiver te pronken. Door de schuine smalle pootjes en de smalle lamellen doet het me denken aan een vintage kast. En wat wij heel handig vinden is dat het schuifdeuren zijn. Ruimtebesparend dus! 

keeelly91 blogger zuiver barbier kast interieur inspiratie bohemian woonkamer vintage desenio wallpaper murals homeinspo planten groen in huis

De kast is gemaakt van essenhout. Een mooie warme houtkleur wat ook perfect aansluit bij onze salontafel. Ik kan wel zeggen dat ik een Zuiver fan ben ;). Je kunt de kast als pronkkast gebruiken door een stukje open te schuiven en je mooie spullen te showen. Maar wij gebruiken hem puur als opbergkast voor alle rotzooi. En ik zal het jullie niet aandoen om onze koekvoorraad te showen ;-). Of je moet inspiratie op koekjesgebied willen hebben haha!

TIP! Bij Zuiver zijn sinds vandaag (1 mei) de Woonwinkelweken van start gegaan. En bij deelnemende winkels krijg je 10% korting op o.a deze toffe Barbier kast! Bekijk hier wie er meedoen.

De komst van een nieuw behang! 

Naast de nieuwe kast is ook een nieuw behang gekomen. Door de komst van alle planten vond ik het plantenbehang toch iets te aanwezig geworden. Dus het was kiezen. Of wat planten weg of een nieuw behang. Daar hoefde ik niet lang over na te denken ;-). Door de vintage stijl van de kast en de warme kleur vond ik het mooi om het iets lichters te kiezen maar wél met een aanwezig printje.

Het is de arrow wallpaper van Muralswallpaper geworden. Een behang helemaal op maat gemaakt zodat je geen verspilling van papier hebt. Het was even een klusje door het dikke papier maar ik ben heel erg blij met het resultaat. Het matcht ook nog eens heel goed bij ons vloerkleed in de zithoek. 

De puntjes op de i 

Als laatste kon natuurlijk de styling beginnen. Op het plantenbehang hadden we aardig wat fotolijsten opgehangen, maar nu wilde ik minder op de muur schroeven. Het wandplankje met zwarte leren plankdragers van handles and more past perfect in de stijl. En hiermee kan ik leuk met de seizoenen mee het anders inrichten. Ook mocht Klungel niet ontbreken en verder heb ik het zowel op het plankje als op de kast (zoals jullie mij kennen) aangevuld met mooie planten. 

Maak een moodboard

Mocht je ook iets nieuws willen in huis, maar kom je er niet zo goed uit? Ik maak altijd van te voren een moodboard. Zo zie je meteen of je gemaakte keuzes bij elkaar passen, én hierdoor ben je sneller geneigd om spannende combinaties te maken . Want zit het op je moodboard? Dat is er zo weer vanaf. Maar zit het op je muur? Of staat het in huis? Dan word het lastiger. Hierboven kun je mijn moodboard bekijken. 

Wat vinden jullie van deze verandering in huis? 

 

keeelly91 blogger makeover interior interieurinspiratie woonkamer diningroom eetkamer zuiver urbanjungle wallpaper huis planten behang

Voor

Na

 Wij zijn voorlopig weer even uitgemake-overd ;-). 

Liefs, Kelly. 

 

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m Zuiver, Muralswallpaper en Handles&More

17 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 19:35

  Wauw Kelly! Ik vind het super mooi geworden!! Heel anders, maar toch weer een mooi geheel Liefs, Fenna

  • Keeelly91
   Auteur
   2 mei 2018 / 09:37

   Hi Fenna!

   Dankjewel! Wat superleuk om te horen 😀

   Liefs Kelly

 2. Plinka.life
  1 mei 2018 / 20:43

  Ik zal in kort vertellen als eerst stik jaloers als dit zo mooi kan verwoorden en je stijl vindt prachtig en de o die kast zou ik graag in mijn huis willen.
  En hoop dat alles kan want ben zo dislectis als deur.
  Liefs van mij.

  • Keeelly91
   Auteur
   4 mei 2018 / 21:17

   Aahh dankjewel meid!

 3. Marijke
  3 mei 2018 / 09:12

  Heel mooi geworden lieve Kelly!!!!

 4. Melanie
  10 september 2019 / 13:51

  Hoi Kelly, ik ontdekte je blog pas enkele dagen geleden nadat ik op pinterest jouw prachtige woonkamer tegenkwam. De verfkleur al achterhaald en die staat al in huis…Nu vroeg ik me af, welke plant heb je hierboven links naast het kastje staan? Wat een leukerd!! En de linkse eetkamerstoel, die draadzittin, kun je me daarover toevallig nog vertellen waar hij van is??
  Groetjes Melanie

  • Keeelly91
   Auteur
   23 september 2019 / 18:17

   Hi Melanie, dankjewel! Dat is een Pachira Aquatica en dan eentje zonder stam :-). En de eetkamerstoel kwam toen bij Vintagelab15 vandaan.
   Groetjes Kelly.

 5. Marloes
  7 januari 2020 / 22:11

  Hoi Kelly,
  Wat een prachtige inrichting 🙂 Kun je mij vertellen wat voor behang er op jouw muur zit? Like it!
  Thanks, grts Marloes

  • Keeelly91
   Auteur
   10 januari 2020 / 21:51

   Hi Marloes,

   Dankjewel voor je compliment :-). Het behang is van Muralswallpaper.

   Groetjes Kelly

 6. Seije
  8 januari 2020 / 21:54

  Hoi Kelly,

  Al heel lang op zoek naar een mooie kleur voor de muur.
  De kleur wat jij gebruikt hebt is perfect. Mag ik please van jou het kleur nr?
  Alvast bedankt.

  • Keeelly91
   Auteur
   10 januari 2020 / 21:51

   Hi! Dit is Pale jade green van Le noir & blanc :-).

 7. Barbara
  28 oktober 2020 / 07:16

  Echt mooi!!! Waar is de hout kast van? Gr Barbara

  • Keeelly91
   Auteur
   10 november 2020 / 07:31

   Dankjewel :-)! Deze is van Zuiver. Barbier kast heet die.

 8. Marlous
  28 oktober 2020 / 17:18

  Hi Kelly, leuke inrichting, ik vind je salontafel zo leuk! Zou ik mogen weten waar deze van is? Groetjes

  • Keeelly91
   Auteur
   10 november 2020 / 07:30

   Hi! Dankjewel :-). Deze is van het merk Zuiver. Oak tray heet die.

 9. ANNELOTTE
  17 maart 2021 / 07:22

  Hoi Kelly! Ik ga ook deze kleur verf gebruiken op mijn muur in de woonkamer. Ik vroeg mij af: had jij de verf nog gemengd met wit, om de kleur wat lichter te maken?

  • Keeelly91
   Auteur
   13 april 2021 / 14:17

   Hi! Superleuk! Nee ik heb niks met wit gemengd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: