ONTMOET STYLETONE.COM

Jaja even iets heeeel anders dan interieur! Namelijk Make-up! Maargoed omdat (denk ik) ongeveer 80% vrouw is die mijn blogs lezen zullen vele van jullie vast wel make-up gebruiken ;-).

Styletone.com is een bedrijf waarbij je je kunt aanmelden om iedere maand een mooie box met 5 full size make-up producten te ontvangen.
Het is elke maand een verrassing wat erin zit, maaar het is wel elke keer iets anders! Het is dus niet zo dat je iedere maand een oogschaduw krijgt en je op een gegeven moment van ellende niet meer weet waar je het moet smeren.

ontmoet-styletone-com1

Voor 12,50 (in België 15,00) per maand heb je al zoon geweldige box. En wat ik wel heel belangrijk vind is dat alle producten NIET op dieren zijn getest! Je zult in de boxen ook niet de “bekende merken” zien maar juist de merken die we anders nooit ontdekt zouden hebben.

ontmoet-styletone-com2

In de box vind je dus 5 full size producten. Geen opvuldingen zoals samples en dergelijke. En daar hou ik wel van. Gewoon wat je nodig hebt en klaar! Ook zit er een handig boekje bij met wat er allemaal in je box zit. Zo kun je alles doorlezen om te kijken hoe en waarvoor je het kunt gebruiken.

ontmoet-styletone-com3

ontmoet-styletone-com4

Wat er in de box van augustus zit is een fijne lip gel, een bronzer & highlighter duo, tinted lip butter, een eyebrow setter en jawel dit vind ik echt het einde.. een handschoen waarmee je je make-up met alleen WATER verwijderd!! Geen gedoe meer met watjes en dat je de volgende dag wattensliertjes in je ogen terug vind (of overkomt alleen mij dat?). Ik kan dit iedereen aanraden!

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden over de box? Ga dan naar styletone.com.

Liefs, Kelly.

 

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: