Persoonlijke foto’s aan de muur met Instawall

 
We hebben veel posters aan de muur, wat ook persoonlijkheid geeft aan je interieur. Maar foto’s van onszelf hebben we eigenlijk weinig. Terwijl dat natuurlijk veel mooie herinneringen opwekt! Vanaf nu is daar ook verandering in gekomen. Door het toffe concept van Instawall heb je eenvoudig een persoonlijk stukje aan je muur. 
Kies passende foto’s. 

Het uitzoeken van jou favoriete foto’s kan nogal een lastig klusje zijn. Want ja, je hebt bij iedere foto misschien wel een fijne herinnering! Ik zal je een tip geven om het je wat makkelijker te maken. Kies een thema in een bepaalde kleur en stijl. Denk bijvoorbeeld aan strand (blauw), natuur (groen) ect. Zo krijg je eenheid in je eindresultaat en dat creëert rust aan je muur. Mijn uitgangspunt waren de kleuren van de herfst. Dit omdat ik deze kleur ook in ons interieur heb toegepast. Maar dat betekent niet dat ik alleen foto’s van de herfst heb gebruikt. Ook in de zomer heb ik foto’s gemaakt van muurtjes met een herfstkleur en deze heb ik ook toegepast. 

Varieer in soorten foto’s

Kies voor verschillende soorten foto’s. Denk aan close-up’s, overzichtfoto’s, personen, foto’s met veel lucht eromheen etc. Maar wel allemaal in dezelfde tinten. Hierdoor krijg je een eenheid en een rustig beeld. Het is natuurlijk maar net wat je zelf wilt bereiken, maar als je bijvoorbeeld allemaal personen op elke foto toepast wordt het drukker als dat je het afwisselt met close-up’s van bijv. voorwerpen zoals ik heb gedaan met het koffiekopje.  

Het maken van je Instawall

Een Instawall maken is heel eenvoudig. Je selecteert je eigen foto’s door ze te uploaden vanaf je computer of telefoon en kiest waar je ze wilt hebben. Maar mocht je van een bepaalde sfeer zelf weinig of geen foto’s hebben dan kun je ook kiezen uit de standaard afbeeldingen die je kunt selecteren. Denk hierbij aan quotes, beelden van bloemen of palmbomen. 

Het is even een puzzeltje om een perfecte verhouding te vinden. Zo heb ik de foto’s van de zandkleurige achtergronden verdeeld op plekken en vanuit daar ben ik gaan bouwen met groen, close-ups en onze eigen gezichten.  

Alle foto’s zijn door mijzelf gemaakt op vakanties van ons samen. Hij heeft een mooie plek gekregen in de gang, waar we iedere dag doorheen lopen. Door het aluminium geeft het een mooie matte uitstraling en weerspiegeld het niet. Als ik ernaar kijk word ik helemaal vrolijk! 

Hebben jullie persoonlijke foto’s in huis? 

Liefs Kelly. 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Instawall. Ik mocht een 60×120 uitkiezen en zelf samenstellen. Deze heb ik gekregen en we zijn er heel blij mee.

 

3 Reacties

 1. Diane
  6 februari 2020 / 08:46

  Ik vind al die dieren accenten in je interieur zo mooi.
  Waar heb je dat zwarte giraffe beeldje gehaald? Zo leuk!

  • Keeelly91
   Auteur
   15 februari 2020 / 19:49

   Dankjewel! Deze komt bij Woonexpress vandaan, 4 jaar geleden en hij was goud maar ik heb hem zwart gespoten haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: