BIG NEWS! In mijn buik groeit iets moois.

Op Instagram heb ik eindelijk ons grote geheim mogen onthullen. En nu ook hier. Er groeit iets heel moois in mijn buik! De reden waarom ik vanaf december zo stil was op mijn blog en ook even minder actief was op Instagram had dus een hele leuke reden. Ik ben zwanger :-)!
De eerste weken. 

Wat ontzettend bijzonder als de test positief is. Ik kon het eerst nog niet geloven, maar het was toch echt zo! Het ging namelijk allemaal best snel. Begin december kwamen we erachter dat ik zwanger was. Gelukkig was mijn vriend erbij toen ik de test deed. Ik stond even te trillen op mijn benen. Toen het geland was konden we onze smile niet van ons gezicht krijgen. Zo blij waren we! En daarna kwam het moeilijkste.. namelijk onze mond houden. Vooral tegen mijn moeder die ik regelmatig zie vond ik dat heeeel moeilijk. Ik zat met zóveel vragen. Gelukkig voelde ik me top fit.

Tot 2 weken daarna. Ik had niet moeten denken “goh, ik ben helemaal niet misselijk”. Want dat heb ik geweten . 2,5 week non stop misselijk. En de wc was mijn allerbeste vriend. Maar ik had het er allemaal voor over! Tegen mijn moeder zei ik dat ik de griep had. En nietsvermoedend geloofde ze dat ook omdat er op dat moment een griepgolf hing.

De mooiste kerst 

Niemand in onze omgeving wist of we snel aan kinderen wilde beginnen. En zelfs met mijn ouders heb ik het daar nooit echt over gehad. Daarom extra leuk om het te vertellen. Want niemand had het zien aankomen. Zelf wist ik wel beter. 1 ding in het leven wist ik zeker en dat is dat ik heel graag moeder wilde worden. Maar dat heb je natuurlijk niet geheel zelf in de hand. Ik fantaseerde altijd over leuke onthullingen en dacht ook wel eens “Oh stel je voor, een kadootje onder de boom!” En die droom kwam uit. We hebben t-shirts laten maken met grappige teksten en als kadootje onder de kerstboom gelegd. Kerst 2018 zal ik hierom nooit meer vergeten ✨.

Plassen voor het goede doel

Omdat bij ons het zwanger worden makkelijk ging ben ik er heel erg van bewust dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom was de keuze om mee te doen aan Moeders voor Moeders ook snel beslist. Als ik door mijn urine op te vangen mee kan helpen aan een medicijn voor vrouwen die heel graag moeder willen worden, maar waarbij dat moeilijk gaat, dan wil ik dat heel graag doen! En ik ben heel blij dat ik hierover door onze verloskundige werd geinformeerd. Want dit geluk gun je iedereen.

2019 kom maar op!

Op oudejaarsdag (31-12) kregen we bij onze eerste echo het kloppende hartje te zien. Wauw! Echt het meest bijzondere wat ik ooit heb gezien. Ik dacht alleen maar “huh dat zit gewoon in mijn buik!” Voor ons het allermooiste nieuws om 2018 uit te gaan.

2019 word een bijzonder jaar. Mijn allerbeste vriendinnetje trouwt in Toscane, en ik ben getuige! Zo speciaal. En nu nog specialer omdat onze baby daarbij al aanwezig mag zijn. Dat worden extra dozen tissue’s meenemen haha!

Verder ben ik natuuuurlijk al druk aan het nadenken over de babykamer! Word het met een touch of roze, of blauw? Ik kan jullie vertellen dat het dat allebei niet word. We willen namelijk pas weten of het een jongetje of een meisje is als onze mini op de wereld is gekomen ☺️. Lekker ouderwets . Maar ik heb dat altijd gezegt. Het maakt me niet uit, als het maar gezond is.

De komende periode blijf ik natuurlijk lekker bloggen over interieur. En af en toe zal er een babykamerproject tussen komen. Welke kleur zal de boventoon hebben denken jullie? Jullie kennen me inmiddels wel een beetje 😉 .

Liefs, Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: