RELAXEN IN DE NIEUWE SLAAPKAMER

De drukke decembermaand is weer voorbij. De Kerstboom is weer met hangende takken weggelopen. En je huis lijkt weer 10x groter. Heerlijk!
Maar wat was het allemaal weer ontzettend gezellig. Ik hou écht van december, alleen vind ik het stiekem ook wel lekker als we weer kunnen uitrusten en even niks in de agenda hebben staan. 

En om nóg beter uit te kunnen rusten hebben we de slaapkamer een makeover gegeven. Weg met het geel. Het was toch best aanwezig (ach het was even leuk, en ik hoef jullie niet te vertellen dat veranderen leuk is haha 😉!) Onderzoek heeft aangetoond dat blauw een rustgevende sfeer geeft in de slaapkamer. Dus HALLO blauw! 

Maar niet alleen de kleur hebben we veranderd. We hebben ook een nieuw stukje bed. Een nieuw stukje bed? Ja dat klopt! Ik ben in contact gekomen met Emma-matras..

_dsc8815kopieblog

Emma heeft al velen slaapkamerharten gestolen op Instagram, maar het Emma-matras is daarom ook geschikt voor iedereen! Het is zo gemaakt dat alle soorten slapers er comfortabel op kunnen liggen. Ik dacht eerst hoe kan dat? Want toen wij ons bed gingen kopen waren er zoveel soorten matrassen. Zacht, hard, er net tussenin, toch weer net iets harder… 😅. Het kon allemaal. Wij waren toen voor een redelijk hard matras gegaan en opzich lag dat helemaal goed. 

_dsc8821kopieblogg
(Het bovenste witte gedeelte is afritsbaar waardoor je deze makkelijk kunt wassen en dus geen hoeslaken meer nodig hebt!) 

Emma kwam in een (voor een matras zijnde) kleine doos aan. Niet te tillen alleen haha! Maar met hulp van mijn lieve vriend was het een eitje. Het matras is opgebouwd uit verschillende lagen, waardoor het zich perfect vormt naar je lichaam en zo de juiste ondersteuning bied. Ik vond het heel spannend hoe het zou slapen! Ik ben namelijk best wel een lastige slaper. Dus we hadden de oude matrassen nog niet weggedaan. You’ll never know! 

Maar na een paar nachten waren we overtuigd. Het slaapt heerlijk! Normaal kon ik mijn bed al niet verlaten. Maar hij laat me nu helemaal niet meer gaan. En door de combi met de nieuwe blauwe kleur is het een heerlijk relaxte ruimte. We hebben zelfs de deur meegeverfd voor eenheid en een rustig geheel. Ik vind het een heel leuk effect hebben. 

_dsc8828kopieblog

_dsc8824kopieblog

Ook de accessoires heb ik wat rustiger gehouden. Soms word je ineens gek van al die prullaria. Hebben jullie dat ook? Ik heb het ditkeer bij één grote luchtzuiverende plant gehouden als eyecatcher, en een paar kleine wanddecoraties. En ik kon het niet laten om het dekbed erop aan te passen, want het mag wel een beetje botanisch blijven. Hopelijk (en zeker voor mijn vriend) blijft deze kleur er voorlopig opzitten. Het matras in ieder geval wél! 

Good night, sleep tight! And don’t let Emma bite 😉. 

Liefs, Kelly. 

Deze blog is in samenwerking met Emma-matras.nl tot stand gekomen.

2 Reacties

 1. 8 januari 2017 / 18:42

  Wauw prachtig je slaapkamer make-over! Blauw geeft idd rust in de slaapkamer, daarom heb ik in mijn slaapkamer voor grijstinten gekozen.
  En wat ligt ie fijn he, het Emma matras! Ik doe er echter wel een hoes omheen, vind ik persoonlijk wat prettiger liggen. Gelukkig pasten al mijn lakens nog! Super leuke blog weer!!

  Liefs Sandra

  • Keeelly91
   Auteur
   24 januari 2017 / 20:37

   Dankjewel!! Ja grijstinten zijn ook heel mooi :). En het ligt echt heerlijk idd! We zijn er superblij mee. Ik heb er geen hoes omheen zitten maar misschien ga ik dat ook wel een keer proberen. Opzich is hetgeen wat je moet wassen best snel droog !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: