2016, WAT WAS JE LEUK EN BIJZONDER!

Wauw wát een jaar! 2016 ga ik niet snel vergeten.
Er zijn zoveel mooie dingen gebeurd waar ik alleen maar van kon dromen. 

Zo ben ik na een paar blogs voor Homecrush.nl in februari mijn eigen blog begonnen. Éigenlijk dacht ik dat bloggen totaaaal niks voor mij was. Maar ik ben dan wel weer zo dat ik het eerst wil proberen. En na heel veel leuke reacties dacht ik “ja volgens mij vinden mensen het wel leuk!” Haha.
En wat vínd ik het nogsteeds ontzettend leuk. Ik ben er achter gekomen dat het meer dan alleen een hobby is geworden. Het hoort nu gewoon bij me. 

Ook heb ik geweldige samenwerkingen mogen hebben! Veel blogs geschreven over bijzondere en vooral mooie producten. En hele leuke binnenkijkers gemaakt waardoor ik lieve mensen heb ontmoet. Dit had ik vorig jaar niet eens in mijn hoofd kunnen bedenken. 

Zoals jullie misschien wel weten hebben we thuis in april/mei een grote verbouwing gehad waardoor ons huis nóg meer ons thuis is geworden. En wat een lieve reacties hebben we daar toen op gekregen! Ik vind de betrokkenheid op Instagram echt heel bijzonder. En dat waardeer ik enorm!

2016-wat-was-je-leukblogggg

Ik heb dit jaar heel veel lieve mensen leren kennen door Instagram. Zo is er zelfs met een groepje een heel gezellig uitje naar de Vtwonen&designbeurs uit voortgekomen. En we hebben nogsteeds contact. Hoe leuk! Ik hoop dat we ook in 2017 elkaar weer kunnen ontmoeten. 

2016-wat-was-je-leuk-1blogg

2016 begon ik met 5.500 volgers en sluit dit topjaar af met bijna 30.000!! Ongelofelijk. En dit alles had niet gekunt zonder jullie! Heeel erg bedankt voor ál jullie lieve reacties, meningen, hulp en inspiratie. Jullie zijn toppers! Ik ga in 2017 zeker door met het maken van blogs én ga weer op zoek naar mooie binnenkijkers. Ik heb er zin in!

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling, heel veel oliebollen en een gezond, liefdevol en vooral woontastisch 2017! 

2016-wat-was-je-leukblogg

Tot volgend jaar! 😉

Liefs, Kelly. 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: