Uniecke producten met Karakter!

Producten met een verhaal. Ik vind het leuk! En zo vinden de cliënten van Unieck zorg het leuk om deze producten voor ons met liefde te maken. Samengebundeld in de naam Karakter producten!

Unieck zorg is een zorginstelling die mensen begeleiden die dat op hun manier nodig hebben. Zo kunnen ze toch zelfstandig wonen en lekker hun creativiteit gebruiken op de dagbesteding.

Ongeveer 2 jaar geleden zijn ze begonnen met Karakter producten. Even hun hoofd leegmaken en lekker creatief bezig zijn. Dat is wat ze o.a doen op de dagbesteding. Sinds kort zijn ze ook aan het expirimenteren met materialen die je nu heel veel ziet. Namelijk hout en beton! Want hoe leuk is het voor de cliënten om te weten dat hùn gemaakte item ook echt bij iemand in huis staat te shinen!

Karakter in huis!

Hier in huis staat de kaarsenhouder, de stoere betonlamp en het speelse betonkaarsje. Alles is met de hand gemaakt. Het hout van de kaarsenhouder is gerecyled, zo heeft het oude hout weer een nieuwe functie. De zwarte leren greepjes maken het weer helemaal van nu.

De stompe kaars heeft een leuk speels effect samen met het beton. De kaarsen gieten ze ook zelf. Elke keer proberen ze weer iets nieuws te bedenken. En ja de kleur, ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat ik daar heel blij van word ;). Één van de cliënten was het duidelijk met mij eens, “groen is helemaal hot”. Zeker weten!

Sinds afgelopen donderdag (01-03) staat hun webshop online. Ze willen verder dan alleen de markten waar ze lokaal staan in hun omgeving. Meer mensen blij maken met hun handgemaakte producten is het doel. En ze hebben talent, want zo heeft een cliënt deze houten borden met een laser gegraveerd. Helemaal uit de hand.

Ik ben blij met mijn Karakter producten.
Wat vinden jullie?

Liefs Kelly.

6 Reacties

 1. Rianne Boele
  4 maart 2018 / 13:33

  Heel gaaf. Haal een hoop inspiratie uit je blogs en instagram!

  • Keeelly91
   Auteur
   4 maart 2018 / 17:14

   Dankjewel! Wat superleuk om te horen 🙂

 2. Arienne
  16 maart 2018 / 13:31

  Goedemiddag mag ik vragen waar jij de plank hebt gekocht voor op het dressoir.wij hebben hetzelfde dressoir 3,60m maar een plank voor een redelijke prijs is moeilijk te vinden.

  Alvast bedankt

  Arienne

  • Keeelly91
   Auteur
   19 maart 2018 / 21:42

   Hi! Deze komt bij een bouwmarkt vandaan en hebben we op maat gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: