Valence Design – Tof wandsysteem!

keeelly91blog valence design planten

Een nieuw fris jaar is aangebroken!
En ik ben weer klaar om volop inspiratie met jullie te delen. Zo ontdekte ik onlangs op de Vtwonen&design beurs een heel mooi designmerk. Benieuwd? Lees mee


Maak kennis met Valence Design. Een wandsysteem waar volgens mij iedereen blij van word. Ik liep op de beurs en ik werd meteen naar hun stand gezogen. Het zag er zó mooi uit.
Ik raakte aan de praat en even later hadden we een hele leuke samenwerking!

Oneindig veel creaties met Valence Design

Het wandsysteem van Valence is zo ontwikkeld dat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Door de 6 hoekige vorm kun je oneindig veel creaties bedenken. Ook zijn er veel verschillende onderdelen beschikbaar zoals een haak voor een kapstok, een klok, een whiteboard of zelfs een mini planthouder.
Je hoeft mij natuurlijk niet te vertellen dat die er sowieso ging komen!

Het ophangsysteem

Misschien nu je dit zit te lezen, en je de fotos bekijkt denk je: jemig wat een hoop gaatjes moeten er dan geboord worden. En mijn man heeft boorangst! – jaja die mannen bestaan -. Maar ook daar is aan gedacht! Het is zo lichtgewicht dat dubbelzijdig tape helemaal voldoende is. Zo, die mannen hebben geen excuus meer . Ze kunnen zelfs heerlijk languit op de bank blijven liggen, terwijl jij lekker met je puzzel aan de slag gaat. Girl power !

Het materiaal

Het mooie van Valence is dat het volledig door hun eigen word ontworpen én gegoten, waardoor ze het milieu kunnen ontlasten.
Er zijn verschillende materialen die ze gebruiken. Zo zijn alle items die een betonlook hebben gegoten met Vormhars. Ideaal voor het lichte gewicht en toch de stoere uitstraling. Alles word met de hand gegoten en gemengd en daarom is ieder stuk uniek!

Ontwerper Sjoerd Jonkers is samen met mede eigenaar Sebastiaan Zuiddam altijd bezig met nieuwe ontwerpen. Zo kunnen we dus nog veel nieuwe ontwikkelingen verwachten. Ik ben benieuwd! Ook helpen ze iedereen graag met het bedenken van een leuk ontwerp mocht je er zelf niet uitkomen, en geloof mij, daar zijn ze heel goed in !

GOED NIEUWS!!

Heb jij ook zo’n raar hoekje in huis o.a zoals ik, boven in de gang? En weet je niet wat je ermee aan moet? Wie weet is Valence Design dan ook iets voor jou!
Ik mag namelijk exact deze combinatie twv: 240 euro weggeven! Te gek toch!!? En zoals ik al zei kun je er zelf eindeloos creaties mee maken.
Kijk snel op mijn instagram en zie hoe je mee doet met deze winactie.

Liefs Kelly.

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Valence Design.

37 Reacties

 1. Anouschka
  7 januari 2018 / 19:13

  Echt een heel gaaf systeem! Zo tof dat je het op je eigen manier kunt ‘ontwerpen’! Nu maar duimen!!

 2. Sabine
  7 januari 2018 / 19:36

  Super gaaf, blijf jou inspiratie vinden!
  Het staat ook weer super! En wat fijn dat er eindelijk is geen gaatjes geboort hoeven worden, dat is echt een dikke pluspunt!

 3. Nathalie
  7 januari 2018 / 19:41

  Super origineel zeg! En inderdaad leuk om ‘rare hoekjes’ bij mij bijv. in de keuken leuk te maken! Nu een standaard memobord, lijkt mij fantastisch om deze op te mogen hangen!
  I’m sure dat er heeeel veel mensen gaan reageren, maar hoop stiekem dat ik de gelukkige mag zijn! En anders toch weer inspiratie op gedaan!
  @nathaliemellema

 4. Rosa Weel
  7 januari 2018 / 19:41

  Ik vind dit dus echt zo mooi he! En zo makkelijk te plaatsen, perfect voor onze slaapkamer of kinderkamer! Ik doe mee

 5. Leonie
  7 januari 2018 / 19:44

  Gaaf systeem! Ik zou wel een plekje in huis kunnen vinden, de hal of de overloop! Echt super!!! En wat een pluspunt dat er niet geboord hoeft te worden!

 6. Marit van den Berg
  7 januari 2018 / 19:46

  Wat een mooi systeem! Sinds kort de tv uit de slaapkamer gehaald dus nu een lege muur over… ik had geen inspiratie wat ik ermee moest tot nu toe! ik duim!

 7. Kirsten
  7 januari 2018 / 19:53

  Wat een ontzettend gaaf systeem zeg. En zo ideaal dat het lichtgewicht is! Het ziet er zo mooi uit ook met die plantjes. Love it!

 8. Gwen
  7 januari 2018 / 20:09

  Aah Valence Design is zó mooi! Zou geweldig zijn als wij dit mogen winnen. We zijn ons huurhuisje na 3 jaar aan het pimpen en dat ene lege stukje muur verdient een eye-catcher. Duimen!

 9. @yedrup
  7 januari 2018 / 20:09

  Zo’n leuk systeem! Ik volg ze ook sinds de woonbeurs! Zou het systeem graag ofwel tegen een saai keuken muurtje plaatsen ofwel in de gang die wij nu aan het verbouwen zijn. Ik ga duimen!

 10. Patricia
  7 januari 2018 / 20:14

  Gaaf pronkstuk zeg! Ik doe mee

 11. Hanne
  7 januari 2018 / 20:48

  Wat een leuk design/concept, en bovendien nog gemakkelijk om op te hangen! Ideaal! Zou leuk zijn deze te winnen, past volledig in mijn interieur Bedankt voor deze tip, nieuwe merken ontdekken is altijd leuk!!

 12. Thirza
  7 januari 2018 / 21:48

  Zoooo gaaf dit!! Thanks voor de tip!! En doe graag mee!!

 13. Johanneke
  7 januari 2018 / 22:30

  Echt een super gaaf systeem! Helemaal verliefd! Dit zou echt prachtig staan in de hal van ons nieuwe huis. Via via op deze site gekomen en ook veel andere toffe dingen gezien! Thnx!

 14. Saskia
  7 januari 2018 / 22:57

  Mijn verloofde en ik hebben een heel gaaf jaren 50 huis gekocht waar dit goed zou passen. Na al het klussen en met een bruiloft in het vooruitzicht is het geld voor aankleding een beetje op, dus dit zou goed van pas komen!

 15. 8 januari 2018 / 07:52

  Wauw wat tof zeg! Zelfs hier vanuit Indonesië houd ik je blog in de gaten.:) zou supergaaf zijn voor in ons toekomstige huisje wanneer we weer terug naar NL gaan! Ik doe mee Liefs, Noraly

 16. Britt
  8 januari 2018 / 08:12

  Ik vind dit zo mooi!!! Staat ook echt super in jouw huisje. Veel plezier ervan! Liefs x

 17. 8 januari 2018 / 08:14

  Onwijs tof! Ik heb dit helemaal gemist op de beurs. Ik ben juist dol op dubbelzijdig tape en Saar is vriendlief niet zo blij mee 🙂 Maar voor dit moois maakt hij vast een uitzondering. Ik ga duimen!

 18. Jolieke
  8 januari 2018 / 18:08

  Wauw! Dit is prachtig! en hoe leuk is het dat iedereen zijn of haar eigen creatie kan maken. Love de mini planthouder.

 19. Lenny
  8 januari 2018 / 18:41

  Wat een super mooi systeem! Zou het graag willen hebben, het is weer eens wat anders!

 20. 8 januari 2018 / 21:23

  Wauw wat een gaaf systeem! Helemaal mijn ding, de combinatie van de vormen, kurk en met groene plantjes is echt zo mooi! Super leuk samengesteld ook! Ook heel erg fijn dat het met dubbelzijdig tape kan, mijn muren vallen uit elkaar als ik moet boren. Heb nog 20 rollen met dubbelzijdig tape van de action, zi handig haha! Superleuk blog heb je trouwens, gaat gelijk bij mijn favorietenlijst.

 21. Denise
  10 januari 2018 / 12:02

  Wat een gaaf systeem! Dit zou perfect passen in ons nieuwe huis 🙂 Ik begin alvast met duimen 🙂

 22. Nina
  10 januari 2018 / 13:29

  Super leuke winactie! Ben nog een plantengroentje maar door o.a. jouw blogs en insta posts begint het aardig te kriebelen. De interieurjunkie in mij wik deze combi echt wel winnen. Ik heb er al een plekje voor vrijgemaakt

 23. Marjoline
  10 januari 2018 / 20:03

  Waaaaaaah super cool! Mijn man en ik zijn gek van de vorm hexagon. We hebben deze vorm op verschillende manieren en op verschillende plekken in het huis toegepast. Dit wandsysteem van Valence Design zou heel mooi staan in ons huis (wat we al tien maanden aan het verbouwen zijn). Wij gaan heel hard duimen!

 24. 10 januari 2018 / 21:54

  Wauw, echt te gek!
  Ik heb in de gang echt een perfect plekje voor dit wandsysteem!
  Nu heel hard duimen

 25. Danielle Vercruijsse
  11 januari 2018 / 08:16

  Super mooi en functioneel systeem. Ik zie het al hangen in ons nieuwe huis!

 26. Leonie
  12 januari 2018 / 23:06

  Zo ontzettend gaaf! Wat goed dat ik dit ontdekt heb, ik had er nog niet eerder over gehoord. Maar zo mooi en heel fijn ook hier met een man met boorvrees!

 27. Anouk Steijns
  13 januari 2018 / 10:50

  Weer een erg leuke blog Kelly!!!! Dit is een te gek systeem!! Ik vind het zo gaaf dat je zelf de indeling kunt bepalen en de plantenbakjes maken het helemaal af. I love this urban-jungle-vibe!!! Hopelijk win ik ‘m !

 28. Soetkin
  14 januari 2018 / 10:23

  Super mooi systeem, echt een vet concept ook! Je interieur is echt een droom voor mij, ik hoop dat ik het mijne ook ooit zo prachtig krijg. Met dit wandsysteem zou het al een grote stap vooruit zijn! Keep up the amazing work Kelly!

 29. Arianne
  15 januari 2018 / 10:40

  Wat een gaaf systeem. Heb ik helemaal gemist op de Woonbeurs. Zou het super vinden om onze eetkamer/leuken ermee op te leuken want die kan nog wel wat sfeer en aankleding gebruiken.

 30. Maureen Brinkhof
  15 januari 2018 / 10:41

  GAAF! Ik doe mee. Ben benieuwd 🙂

 31. Henriët Veenstra
  15 januari 2018 / 13:20

  Wat een onwijs tof wandsysyteem, echt zo’n eyecatcher die je (vanaf het moment dat je die ontdekt hebt) gelijk op je verjaardagslijstje zet en waar ik maanden naar uit kan kijken. We wonen nu nu 7 maanden in ons nieuwe huis, alleen de gang blijft kaal met z’n rare en donkere hoekjes. Dit zou echt perfect zijn ‘Staat op mijn lijstje!

 32. Celine Moes
  15 januari 2018 / 15:09

  Wauw! Echt heel mooi ! Het trok gelijk m’n aandacht tussen alle foto’s op Instagram!

 33. Bren
  20 januari 2018 / 23:13

  Wat een ontzettend leuke blog heb je! Wij willen ons huis gaan veranderen en jij inspireert ons. Wat heb je je huis ontzettend leuk ingericht, ik lees je blogs dan ook graag voor nog meer inspiratie. Ik doe dan ook graag mee om dit gave wandsysteem te winnen wauw!

 34. 25 februari 2018 / 20:13

  Hey Kelly,

  Hebben onze enthousiasme samen op insta ook al besproken over de valence design wanddecoratie maar je snap hier moet ik ook iets achterlaten voor extra winkans het is niet dat ik een hoekje hen waar ik niet weet wat ik er mee moet doen maar ik zou graag plek maken voor deze combinatie dus ik blijven hopen en duimen

 35. Evelien De Vos
  25 februari 2018 / 21:49

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Mooi en origineel! Super dat je zo decoratieve met praktische elementen kan combineren in één interieurobject.

 36. Stephanie van der Voort
  4 maart 2018 / 08:47

  Ben echt al zo lang opzoek naar zoiets en ineens zag ik het bij jou! Super leuk en zou echt een eyecatcher zijn in onze nieuwe woning!

 37. Rianne Boele
  4 maart 2018 / 13:37

  Super gaaf! Heb hem al eerder in een winkel gezien, maar super tof!! Doe graag mee aan de winactie. Helaas zelf aanschaffen gaat momenteel niet lukken. Afgelopen december is alles van ons verloren gegaan door een huisbrand. Dus financieel zelf aanschaffen is lastig.
  Haal een hoop inspiratie uit je Instagram voor ideeën in ons huis nu we alles opnieuw moeten kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: