VERANDERKRIEBELS IN DE WOONKAMER.

Ik vond een tijdje geleden dat de woonkamer toe was aan wat nieuws. (Ik hoor een hele grote zucht van mijn vriend). Maar ik kan er gewoon niks aan doen. De kriebels kwamen weer!

Nu vond ik dat het kleed al een tijdje toe was aan vervanging. Hij was verkleurd en niet zo mooi meer. En ik vond hem al vanaf de verbouwing te klein voor de ruimte. Hij was namelijk 180×180. Voor mijn doen heb ik er dus nog best lang mee gedaan.
Ik heb al eens een poging gedaan tot een nieuwe. Alleen zonder succes. Behalve dan dat onze lachrimpels weer wat dieper in onze huid zitten. Lees: een vreselijk “lollige” miskoop.

Maar dat terzijde. Ik vond tijdens een nieuwe zoektocht hét perfecte kleed! De goede maat én een leuke print. En laat ik nou bijna jarig zijn dacht ik toen . Het kleed is dus een verjaardagskado van mijn ouders.
Bij Wehkamp bestelde we hem. Ze hebben daar veels te veel leuke spullen. En hun eigen merk is heel goed betaalbaar. Zo kon ik het niet laten om 2 bijpassende kussens mee te bestellen.
Wehkamp is voor mij een beetje nostalgisch. Vroeger als de dikke catalogus binnenkwam ging ik samen met mijn moeder overal kruisjes zetten bij wat we wilden bestellen hihi.


‘Klungel gaat voortaan de show stelen (L)’

Een paar weken geleden toen ik een dagje ging interieur shoppen met een groepje lieve meiden van Instagram had ik al het groene plaid en het Malagoon kussen gekocht. Die moesten nog even geduld hebben om te pronken en mochten nog even op zolder logeren . Op het plaid staat een afbeelding van een zebra, die zie je niet zo goed maar het zwart wit vind ik heel leuk matchen bij de andere zwart wit prints.

En zien jullie de mooie posters? Die zijn van het prachtige merk Desenio. Wat een keuze hebben ze daar! Maar ik ben toch weer voor mijn botanische zwakte gegaan. Die grote monstera afbeelding riep me gewoon! Ook hebben ze handige ophangsystemen. Zoals deze posterframe. En je kunt je posters gemakkelijk ophangen met maskingtape. Zo kun je snel weer van poster veranderen. En hoeft je vriend niet steeds te zuchten als die weer ergens een gaatje moet boren! Handig als je zo iemand als ik bent .
En het leuke is, t/m 27 juli krijg je 25% korting op alles bij Desenio (m.u.v handpicked/frames) in de webshop. Gebruik daarvoor de code “KELLY25

Nou ik ben voorlopig weer uit veranderd in de woonkamer. Wat vinden jullie van de nieuwe items?

Liefs, Kelly.

“Deze blog is o.a tot stand gekomen ism Desenio.nl. Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie over hun posters”

6 Reacties

 1. Manonwonen
  25 juli 2017 / 20:23

  Heeel leuk! Ik krijg gelijk ideeën voor op de slaapkamer waar de kubussen het helaas niet lang vol hielden.. Die monstera poster is echt gaaf! Komt dat blad links ook van Desenio?
  Liefs, Manon!♡

  • Keeelly91
   Auteur
   25 juli 2017 / 20:37

   Hihi altijd leuk die kriebels! Ja alle 3 de posters komen bij Desenio vandaan ❤️

 2. Joyce van Westen
  9 augustus 2017 / 21:13

  Heel mooi! Ik ben erg benieuwd welke kleur er op de muur zit? 🙂

  • Keeelly91
   Auteur
   11 augustus 2017 / 07:37

   Dankje! Het is Pale Jade green van Le noir & blanc 🙂

 3. Ezzie
  18 oktober 2017 / 14:37

  Hi, mooi hoor! Welke bank heb jij gekozen en hoe kan ik mij abonneren op je blog?

  • Keeelly91
   Auteur
   19 oktober 2017 / 22:24

   Hi! Dankjewel. We hebben bank Demeern gekozen en komt bij Woonexpress vandaan. Ik ben aan het uitzoeken hoe je dat kan doen haha. Word vervolgd ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: