DE NIEUWE IKEA COLLECTIE 2018

Afgelopen donderdag 10-08 mocht ik aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwe collectie van 2018. Ik vond het weer een hele eer dat ik uitgenodigd werd!

Ik moest 50 minuutjes rijden en kwam aan op een plek waarvan ik dacht, zit ik wel goed? Haha. Maar gelukkig, een bord wees mij naar het Ikealab! Na 5 minuten door een bijzonder terrein te hebben gelopen kwam ik aan bij Lab-44. Wauw wát een geweldig pand! Vroeger was het een oud labaratorium. Vandaar ook de naam Lab-44.
Het was weer een warm welkom met een bijzonder drankje! En ik keek mn ogen uit toen ik binnenstapte.

“Geef je leven de ruimte” dat is waar de nieuwe collectie voor staat. En de uitleg van die slogan zette mij wel even aan het denken. De woonkamer staat ditkeer centraal. En iedereen gebruikt die woonkamer tegenwoordig op een andere manier.
Ik denk even terug aan de tijd dat ik zelf rond de 10 jaar was. Toen zaten we allemaal bij elkaar en deden we aan de eettafel een spelletje, of keken we allemaal tv op de bank. Nu zit de een op de bank op z’n tablet, de andere op zn laptop aan tafel te werken. Maar toch willen we met elkaar verbonden blijven.
Het is de “nieuwe” tijd en ook wij doen daaraan mee. Ikea gaat mee met die tijd en heeft een collectie bedacht dat je je woonkamer, hoe groot of klein die ook is, zo kunt indelen waar jij behoefte aan hebt.

HEY HAY!
Jaja ik denk dat ik niet de enige ben die van deze samenwerking gaat smullen. Maar ikea heeft een geweldige productlijn samen met HAY ontworpen. Genaamd “YPPERLIG”. En ik ben nu al fan! Deze groene spiegel staat al op mijn wishlist.
Én binnenkort kunnen we de knalblauwe tassen met gele IKEA letters tot het verleden laten behoren. Want er komen nieuwe kleurtjes en dessins aan! HAY .

 

Naast HAY zijn er o.a ook samenwerkingen met Piet Hein Eek “INDUSTRIELL” en Tom Dixon “DELAKTIG”. Genoeg om naar uit te kijken dus.

Ikea gaat voor duurzaam
Het was een geslaagde middag en ik vind het geweldig om te zien hoeveel aandacht Ikea besteed aan de presentatie. Want wisten jullie dat Ikea steeds duurzamer word? Deze middag was namelijk het eerste energieneutrale Ikea-event ter wereld!
En hieronder nog even een leuk item om te laten zien.

Deze deurmat is gemaakt van gerecyled plastic afkomstig van verpakkingen van ikea. Ook de waterspuitjes zijn ervan gemaakt. Ikea is goed bezig voor onze aarde. Want dit is niet het enige product waar gerecyclde materialen inzitten. Ga zo door!


Samen met Eveline (@styled_by_eve) en Judith (@juudithhome) als echte NERDS op de foto .


Kun je niet wachten om de nieuwe collectie te bewonderen? Nog héél even geduld. Vanaf oktober 2017 liggen de nieuwe items in de winkels! Maar tussen 15 en 26 augustus kun je de nieuwe catalogus op je deurmat horen vallen .

Ik zet alvast een run uit op de spiegels van HAY .

Liefs, Kelly.

Deel:

5 Reacties

 1. 18 augustus 2017 / 09:53

  Ik vind het altijd superleuk om op zondag lekker urenlang door de catalogus te bladeren als er een nieuwe is. Maar het moet nog toffer zijn om op deze manier als eerste kennis te mogen maken met de nieuwe producten. Leuk om te lezen!

  • Keeelly91
   Auteur
   23 augustus 2017 / 21:20

   Ja he, dat heb ik ook! Ja dit was een hele leuke ervaring 🙂 Dankjewel!

 2. 4 mei 2018 / 14:04

  Hele leuke foto’s! Ik ga binnenkort maar even langs de ikea!

 3. 18 juni 2018 / 16:45

  Had hiervoor nog nooit van ikealab gehoord, leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: